Kaliningrad

Kaliningrad

Son dakika kaliningrad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaliningrad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaliningrad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaliningrad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaliningrad gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 kaliningrad haberi bulunmuştur. Tüm kaliningrad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettiler
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettiler Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'na yarı finalde veda etti. Ebrar Karakurt maç sonrasında adeta yıkıldı.
26.11.2023 Voleybol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
31.07.2023 İddaa
Estonya'da tehlikeli yakınlaşma! Rus ve İngiliz uçakları havada karşı karşıya...
Estonya'da tehlikeli yakınlaşma! Rus ve İngiliz uçakları havada karşı karşıya... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Estonya'da gergin anlar yaşandı. İngiliz savaş uçakları, Estonya hava sahasında Rus uçaklarını engelledi...
5.07.2023 Dünya
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme NATO'nun Baltık Denizi'nde başlattığı tatbikata misilleme olarak Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Baltık Denizi’nde 15 Haziran'a kadar sürecek tatbikat başlattığını duyurdu.
5.06.2023 Dünya
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki Polonya’nın Rusya ile kara bağlantısı bulunmayan Rus kenti Kaliningrad’ın isim değişikliği kararına, Rusya’dan yanıt geldi. Rusya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dmitry Peskov kararı ‘çılgınlık’ olarak değerlendirdi.
11.05.2023 Dünya
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı...
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı... Milli voleybolcu Ebrar Karakurt için İtalya'dan şok iddia geldi. Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar'ın, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile Imoco maçının ardından soyunma odasında tartıştığı öne sürüldü.
27.04.2023 Voleybol
Polonya, Belarus sınırını güçlendirmeye başladı
Polonya, Belarus sınırını güçlendirmeye başladı Polonya, Rusya'nın Kaliningrad Oblastı ile olan sınır hattının ardından Belarus sınırını da güçlendirmeye başladı.
10.03.2023 Dünya
Rusya, Kaliningrad'da tatbikata başladı
Rusya, Kaliningrad'da tatbikata başladı Rusya'nın, Avrupa Kıtası'ndaki tek toprağı olan Kaliningrad'da, Baltık Filosu tarafından bin 500 asker ile tatbikat başlatıldı.
16.12.2022 Dünya
NATO savaş gemileri harekete geçti! Rusya sınırı aştı, işte o anlar...
NATO savaş gemileri harekete geçti! Rusya sınırı aştı, işte o anlar... Avrupa'daki toprağı Kaliningrad'da giden trenlere geçiş izni vermeyen NATO ülkesini yıkımla tehdit eden Rusya, bu kez bir başka NATO ülkesinin kıyılarında savaş gemisiyle tehlikeli bir adım attı. Gerilimin zirveye tırmandığı bölgede hipersonik füzelerle yüklü Amiral Gorshkov radarda göründü, NATO savaş gemileri harekete geçti. İşte son dakika haberinin detayları...
9.07.2022 Dünya
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik...
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik... Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle Avrupa'da başlayan savaş korkusu Litvanya ve Estonya'ya yayılıyor. Kaliningrad gerilimi Litvanya'dan Estonya'ya sıçradı, Rus ordusuna ait bir helikopter iki dakika boyunca sınırı aştı. Putin ise, alev topuna dönen Baltık Denizi'nde savaş gemilerinden füze ateşledi.
22.06.2022 Dünya
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi...
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi... Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken kriz NATO ülkesine sıçramak üzere. Avrupa'nın göbeğindeki Rus toprağı Kaliningrad'a giden trenlere geçiş izni verilmemesi Moskova'nın gözünün dönmesine yol açtı, hem Kremlin hem de Rusya Dışişleri Bakanlığı tehditler savurdu.
20.06.2022 Dünya
Fransız jetleriyle Rus savaş uçakları böyle karşı karşıya geldi
Fransız jetleriyle Rus savaş uçakları böyle karşı karşıya geldi Avrupa'daki Rus toprağı Kaliningrad'a oldukça yakın konumda yer alan üsteki gövde gösterisinde, Amerikan büyükelçisi tankın üstünde poz verdi. NATO radarlarının verdiği alarm sonrası ise, Fransız ve Rus savaş uçakları karşı karşıya geldi.
21.05.2022 Dünya
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...'
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...' Rusya-Ukrayna savaşı Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde son dönemde büyük bir tedirginliğe neden oldu. Peki Ukrayna işgalinden sonra Rusya'nın Baltık ve Kuzey Avrupa coğrafyasını hedef alması yakın bir gelecekte söz konusu olabilir mi? Uzmanlar, "Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir" diyerek çarpıcı yorumlarda bulundu.
19.03.2022 Dünya
Putin: Komşu ülkelerimize karşı kötü bir niyetimiz yok
Putin: Komşu ülkelerimize karşı kötü bir niyetimiz yok Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batılı ülkelere ilişkileri normalleştirme çağrısında bulunduğu konuşmasında, "Komşu ülkelerimize karşı kötü bir niyetimiz yok" dedi.
4.03.2022 Dünya
Putin'in yatı Alman sularını terk etti! Yaptırım sinyalini alınca demir aldı
Putin'in yatı Alman sularını terk etti! Yaptırım sinyalini alınca demir aldı Rusya Devlet Başkanı Vladrimir Putin’e ait olduğu belirtilen 82 metre uzunluğundaki lüks yatın, Batı’nın Moskova’ya yaptırım uygulayabileceği endişesiyle, demir attığı Hamburg limanından acil bir şekilde ayrıldığı yazıldı.
10.02.2022 Dünya
Adım adım savaşa, Ruslar karşı saldırıya geçti! ABD ile ilgili ilk kez ortaya çıkan rakam...
Adım adım savaşa, Ruslar karşı saldırıya geçti! ABD ile ilgili ilk kez ortaya çıkan rakam... NATO'nun hamlesine Putin hemen yanıt verdi, Avrupa'nın göbeğindeki Rus toprağı Kaliningrad'dan 20 savaş gemisi 'acil' şekilde ayrıldı. Fransa'nın Romanya'daki NATO birliklerine asker yollaması beklenirken, ABD'nin asker sayısına dair ilk kez net bir rakam ortaya çıktı. Bambaşka telden çalan Rus medyası ise, Ukrayna'nın saldırıya geçeceğini yazıyor. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, parlamentoda yaptığı konuşmada Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
25.01.2022 Dünya
3. Dünya Savaşı geliyor! 20 Rus savaş gemisi harekete geçti! ABD’nin Ukrayna krizini fırsata çevirme planı ortaya çıktı: Doğu Avrupa'ya 50 bin asker...
3. Dünya Savaşı geliyor! 20 Rus savaş gemisi harekete geçti! ABD’nin Ukrayna krizini fırsata çevirme planı ortaya çıktı: Doğu Avrupa'ya 50 bin asker... 2. Dünya Savaşı'ndan sonra en büyük savaş adım adım geliyor. Avrupa'daki Rus toprağı Kaliningrad'dan 20 savaş gemisi 'acil' şekilde ayrıldı. Fransa'nın Romanya'daki NATO birliklerine asker yollaması beklenirken, ABD Doğu Avrupa ülkelerine savaş gemileri, uçaklar ve 50 bin asker göndermeyi planlıyor. Halen Polonya’da 4 bin asker bulunduran Washington’un bu yığınağı bölgedeki gerilimi daha da artıracak.
25.01.2022 Dünya
Putin, Bakan Zinichev'in ölümüyle ilgili taziye mesajı paylaştı
Putin, Bakan Zinichev'in ölümüyle ilgili taziye mesajı paylaştı Rusya Acil Durumlar Bakanı General Yevgeny Zinichev, Kuzey Kutbu şehri Norilsk'teki tatbikatlar sırasında başka birinin hayatını kurtarırken vefat etti. Devlet Başkanı Putin, bakanın ani ölümüyle ilgili taziye mesajı paylaştı.
8.09.2021 Dünya
ABD'nin kararından sonra Rus savaş gemileri Boğaz'dan geçti
ABD'nin kararından sonra Rus savaş gemileri Boğaz'dan geçti İstanbul Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 102 borda numaralı 'Kaliningrad' ile 130 borda numaralı 'Korolev' adlı savaş gemileri Karadenize'e açıldı.
17.04.2021 Gündem
Büyük skandal! Putin canlı yayına bu halde çıkınca yayını kestiler
Büyük skandal! Putin canlı yayına bu halde çıkınca yayını kestiler Rusya'nın kara bağlantısı bulunmayan ve Litvanya ile Polonya arasındaki toprağı olan Kaliningrad merkezli bir televizyon kanalı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'kafasını kesince' ortalık karıştı. Bu yayıncılık hatası akıllara 1999 yılını getirdi. 31 Aralık gecesi dönemin Rusya lideri Boris Yeltsin istifa kararını açıklamış ve yerine vekaleten Putin geçmişti. O süreçte başbakan yardımcılığı görevinde bulunan Vladimir Putin, ilk seçimleri yüzde 50'nin üzerinde oyla kazanmıştı.
3.01.2021 Dünya
Rusya’da 5 gazeteci Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti
Rusya’da 5 gazeteci Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti Rusya Gazeteciler Birliği Başkanı Vladimir Solovyev, ülkedeki yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını süresince 400’den fazla gazetecinin hastalandığını, 5 gazetecinin ise hayatını kaybettiğini bildirdi.
1.06.2020 Corona Virüsü
NATO'dan Rusya'ya "Açık Semalar Anlaşması"na uyma çağrısı
NATO'dan Rusya'ya "Açık Semalar Anlaşması"na uyma çağrısı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg "Açık Semalar Anlaşması'na üye tüm tarafların yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda olduğu konusunda hemfikiriz. NATO müttefikleri anlaşma maddelerini tam olarak yerine getirmeye devam ediyor" dedi.
22.05.2020 Dünya
Antalya'da aralık ayında turistlerin deniz keyfi
Antalya'da aralık ayında turistlerin deniz keyfi Antalya'nın Kemer ilçesinde, yerli ve yabancı turistler denize girerek sıcak havanın tadını çıkardı.
5.12.2019 Yaşam
Havada tehlikeli kapışma! NATO jeti...
Havada tehlikeli kapışma! NATO jeti... Rusya, Savunma Bakanı Şoygu'yu taşıyan uçağa yaklaşan bir NATO jetinin Rus Su-27 savaş uçağı tarafından engellendiğini duyurdu.
13.08.2019 Dünya
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'den ilk firar eden tepe yöneticilerinden eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, halen Teksas eyaletindeki FETÖ okulu North Amerikan Üniversitesinin Rektörü olarak görev yapıyor. Tekalan'ın, FETÖ örgüt yapılanmasının en tepesindeki isimlerden biri olduğu ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den sonra örgütün başına geçebilecek kişilerden biri olarak görüldüğü kaydediliyor.
24.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaliningrad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaliningrad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.