Kağıt Bardak

Kağıt Bardak

Son dakika Kağıt bardak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kağıt bardak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kağıt bardak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kağıt Bardak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kağıt bardak gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 kağıt bardak haberi bulunmuştur. Tüm kağıt bardak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saç maşalarında büyük tehlike! Sık kullananlarda görülüyor
Saç maşalarında büyük tehlike! Sık kullananlarda görülüyor ABD'de bir üniversitedeki bilim insanları yaptıkları araştırmayla dünyada milyonlarca kadının kullandığı saç maşalarıyla ilgili ilginç bir tespiti de ortaya koydu.
30.11.2023 Yaşam
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı Yeni bir araştırmaya göre ekolojik olarak nitelendirilen kâğıt pipetlerde bulunan kimyasallar, çevre ve insan sağlığını olumsuz etkiliyor.
4.10.2023 Sağlık
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı, masum değil
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı, masum değil Yeni bir araştırmaya göre ekolojik olarak nitelendirilen kâğıt pipetlerde bulunan kimyasallar, çevre ve insan sağlığını olumsuz etkiliyor.
27.08.2023 Sağlık
ASELSAN 'Yeşil Dünya Elçisi' oldu
ASELSAN 'Yeşil Dünya Elçisi' oldu Şirket, İngiltere’de gerçekleştirilen "Uluslararası Green Apple Çevre Ödülleri"nde gümüş ödül aldı.
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Cisim batması, ciddi görme sorunlarına yol açabiliyor
Cisim batması, ciddi görme sorunlarına yol açabiliyor Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim ve İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Özlem Karagöl, gözde ağrı veya rahatsızlık hissi, kızarıklık, sulanma, bulanık görme, gözü açamama, göz kapaklarında ve gözde kaşınma hissi gibi belirti ve bulgular olduğunda göze yabancı cisim kaçmış olabileceğinin göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti. Karagöl, doğru müdahale yapılmaması durumunda görme kaybına dahi yol açabileceklerini söyledi.
12.10.2021 Sağlık
Kağıt bardaklar sıcak sıvıyla temas ettiğinde yüksek düzeyde mikroplastik parçacık açığa çıkıyor
Kağıt bardaklar sıcak sıvıyla temas ettiğinde yüksek düzeyde mikroplastik parçacık açığa çıkıyor Kağıt bardakların sıcak içeceklerle temas ettiğinde yüksek düzeyde mikroplastik parçacığın açığa çıktığı bildirildi.
19.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Starbucks kahvede 1 TL indirim yapıyor
Starbucks kahvede 1 TL indirim yapıyor Bu indirim İngiltere’deki Starbucks’lar için geçerli. Nedeni ise aşırı bir çevre kirliliğine neden olan kağıt kahve bardaklarının tüketimini azaltmak
26.03.2016 Arşiv
'Kaza değil'
'Kaza değil' Afganistan’daki Türk birliğinin komutanı Albay Faruk Sungur’un yanında bulunanlar olayı anlattı
29.09.2021 Gündem
Sıcak içecekleri plastik bardakla içmeyin
Sıcak içecekleri plastik bardakla içmeyin Uzmanlara göre, 70 dereceden daha sıcak bir sıvıyla temas eden plastik bardaktaki kanserojen maddeler açığa çıkıyor
19.02.2008 Sağlık
Evdeki kimyasal silahlar:Poşet çay ve damacana
Evdeki kimyasal silahlar:Poşet çay ve damacana Hayatımızı kolaylaştıran birçok ambalaj aslında insan sağlığı için büyük tehlike oluşturuyor
5.01.2007 Arşiv
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu?
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu? Şişecam, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü İsviçreli çağdaş görsel sanatçısı Simon Berger’in, 4028 çekiç darbesiyle yarattığı Atatürk portresiyle andı. Peki, Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim?
10.11.2022 Gündem
Bayram kahvaltısı için tarifler! Bayramda kahvaltıya ne yapsam? İşte bayram kahvaltısı için tarifler!
Bayram kahvaltısı için tarifler! Bayramda kahvaltıya ne yapsam? İşte bayram kahvaltısı için tarifler! Ramazan Bayramı başlıyor! Günün ilk ışıklarıyla kılınacak bayram namazı ile birlikte Ramazan Bayramı resmen başlamış olacak. Birlik ve beraberliğin sürdürüldüğü bayramlar özel sofraları ve lezzetleriyle de en özel zaman dilimlerinden. Bugüne özel kurulan nefis bayram kahvaltısı sofrası ise güne mutlu başlamak için yeterlidir. Bayramın ilk anlarında aile ile kahvaltı yapmak geleneklerin yaşatılması açısından da önem taşıyor. Bayram kahvaltısında neler olur? Bayramda kahvaltıya ne yapsam? diyorsanız işte nefis bayram kahvaltısı tarifleri!
1.05.2022 Ramazan
Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu
Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu Son dakika haberi... Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş gelişme! Bakanlık resmen duyurdu, tamamen değişiyor! Kurallar belli oldu, artık zorunlu olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan start vermişti, hayata geçiyor. Düzenleme ile tek kullanımlık bardak, tabak, çatal, kaşık, bıçak gibi ürünler ile pipet ve ıslak mendil kullanımının azaltılması, kargo ve mesafeli satışlarda gereğinden fazla ambalaj kullanımının engellenmesi, plastik kullanımının azaltılması, gıda ve tekstil atıklarının önlenmesi ve kaynağında ayrı biriktirilmesi amaçlanıyor. İşte detaylar...
6.01.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Hazine'ye ait tarım arazilerini kira ile kullanan çiftçilere bir müjde verelim. Çiftçilerimizin bu yerlerin ecri misil bedelinin yarısına kiralamayı zaten sağlamıştık. Bu 55 bin çiftçimizin kira sözleşmelerinin yıllık artış bedelini yüzde 22'den yüzde 9'a indiriyoruz. Bu uygulamadan yeni hazine arazisi kiralayacak çiftçilerimiz de faydalanabilecektir." dedi.
4.01.2022 Siyaset
Yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı! Kolay zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır?
Yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı! Kolay zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır? Yılbaşı kurabiyesi tarifi aramaları, yeni yılın başlamasına az bir süre kala arttı. Yılbaşını evde kutlayacaklar ya da hediye olarak ev yapımı kurabiye pişirecekler kolay ama aynı zamanda damak çatlatan kurabiye tariflerini soruluyor. Biz de zencefilli tarçınlı kurabiye tarifi derlerken, bonus olarak da Almanya'da Noel ve Paskalya dönemlerinde yapılan lebkuchen'in tarifini sizlerle paylaşacağız. Peki, yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir, tarifi nedir? İşte Zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı ile lebkuchen kurabiyesi….
29.12.2021 Yaşam
Bağışıklık için ramazan sofralarından peyniri eksik etmeyin!
Bağışıklık için ramazan sofralarından peyniri eksik etmeyin! Birbirinden lezzetli peynirlerle Ramazan ayı boyunca her gün için peynirli yeni bir tarif hazırlayarak D vitamini eksikliğini önlemek mümkün. Beslenme Danışmanı Ramazan süresince bağışıklık sistemini desteklemek ve yeterli düzeyde D vitamini almak ,için peynir tüketiminin önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, “Peynir, içerdiği yüksek protein sayesinde vücudu uzun süre tok tutuyor. Ramazanda, D vitaminini vücuda alabilmek için güneşlenmek yerine, iftar ve sahur öğünlerinde D vitamini ile zenginleştirilmiş peynir tüketmek önemlidir’’ diyor.
25.04.2021 Ramazan
A'dan Z'ye Kovid-19 pozitif olan hastanın evde takip süreci
A'dan Z'ye Kovid-19 pozitif olan hastanın evde takip süreci Kovid-19 enfeksiyonu en sık aynı ev içinde yaşayan bireyler arasında bulaştığından tedavinin evde sürdüğü durumlarda hasta ve yakınlarının belirlenen kurallara tam uyum göstermesi hayati önem taşıyor.
18.10.2020 Sağlık
Nisan 2020'de yürürlüğe girecekti: Bugünden itibaren satışı yasaklandı!
Nisan 2020'de yürürlüğe girecekti: Bugünden itibaren satışı yasaklandı! İngiltere'de tek kullanımlık plastik pipet, kulak temizleme çubuğu ve kokteyl karıştırıcıların satışı ve dağıtımı bugünden itibaren yasaklanıyor.
1.10.2020 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı'ndan okullara corona virüs rehberi
Sağlık Bakanlığı'ndan okullara corona virüs rehberi Sağlık Bakanlığı, "Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi"ni güncelledi, okullarda alınması gereken önlemleri yayımladı. Bakanlık, salgın döneminde mümkünse okullara ziyaretçi kabul edilmemesi gerektiğini belirtti.
5.07.2020 Eğitim
Düğünler nasıl yapılacak? Düğünlere corona virüs ayarı! İşte yeni düğün kuralları!
Düğünler nasıl yapılacak? Düğünlere corona virüs ayarı! İşte yeni düğün kuralları! Corona virüs nedeniyle düğünlere de kısıtlama getirilmişti. Evlilik hayali kuran pek çok genç salgın nedeniyle düğünlerini ertelemek durumunda kalmıştı İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu yeni genelge gönderdi. Peki, Düğünler nasıl yapılacak? Düğün salonları ne zaman açılacak? İşte yeni düğün genelgesi!
24.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine 'düğün' genelgesi gönderdi
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine 'düğün' genelgesi gönderdi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu genelge gönderdi.
24.06.2020 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem anında nasıl davranmalıyız? İşte 14 Haziran son depremler listesi
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem anında nasıl davranmalıyız? İşte 14 Haziran son depremler listesi Gelen son dakika bilgilerine göre, Bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Erzincan, Erzurum, Diyarbakır, Muş ve Elazığ da da hissedildi. Bu haberin ardından Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
14.06.2020 Gündem
Hastaneler açıldı mı? Hastaneler, poliklinikler ne zaman açılacak 2020? Hastanelerde uyulacak kurallar!
Hastaneler açıldı mı? Hastaneler, poliklinikler ne zaman açılacak 2020? Hastanelerde uyulacak kurallar! Sağlık Bakanlığı coronavirüs pandemisinde hastanelerde normale dönüş planı hazırlandığını Bilim Kurulu toplantısı sonrası da yeniden değindi. Poliklinilik hizmetleri sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak tekrar başlayacağı ifade edilirken, Salgının ilk günlerinde ertelenen cerrahi operasyonlar kademeli olarak yapılmaya başlanacağı duyuruldu.
3.06.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu Bakan Kasapoğlu, spor tesisleri ile bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yemek şirketleri alarmda
Yemek şirketleri alarmda Corona virüsün Türkiye’de de görülmesinin ardından gözler, her gün binlerce insana yemek servisi yapan catering (hazır yemek) şirketlerine döndü.
24.03.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kağıt Bardak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kağıt bardak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.