Kagider

Kagider

Son dakika kagider haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kagider ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kagider haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kagider

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kagider gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 kagider haberi bulunmuştur. Tüm kagider haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi… Forbes ’50 yaş üstü 50 kadın’ listesine Türkiye’den iki ismi aldı. 50 over 50: Europe, Middle East ve Africa’ listesinde yer alan Gülden Türktan merak konusu oldu. Peki, Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, eşi kimdir? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
24.01.2023 Ekonomi
Women-20 Zirvesi TİKAD'ın Türkiye delegasyonu başkalığında Endonezya’da gerçekleşti
Women-20 Zirvesi TİKAD'ın Türkiye delegasyonu başkalığında Endonezya’da gerçekleşti G20 Türkiye dönem başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleri ve diğer ülke liderlerini ikna etmesi sayesinde 2015 yılında G20 bünyesinde kurulan Women- 20 (W20) açılım grubu, her yıl G20 ülkelerinin dönem başkanlıklarına paralel olarak ilerliyor. Bu yıl G20 dönem başkanlığını yürüten Endonezya’da Temmuz ayında yapılan W20 Zirve’sinde Türkiye Delegasyonu Başkalığını Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) üstlendi. G20 üyesi ülkelerin kadın temsilcileriyle bir yıl boyunca yürütülen ortak çalışmaların neticesinde liderlere sunulacak ortak metin Endonezya’da yapılan W20 Zirvesi’nde tamamlandı.
25.07.2022 Gündem
Bakan Yanık duyurdu: Kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 33,8'e yükseldi
Bakan Yanık duyurdu: Kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 33,8'e yükseldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, KAGİDER işbirliğinde düzenlenen Girişimci Kadınlar Birliği'nin (FCEM) 68'inci Dünya Kongresi'nde konuştu. Bakan Yanık, “2004 yılında yüzde 20,8 olan kadın istihdam oranı 2021 Ağustos ayı itibarıyla yüzde 28,4'e, kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 23,3 'ten yüzde 33,8'e yükseldi. 2023 hedefimiz kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 38,5 belirlenmiş durumda" dedi.
4.11.2021 Ekonomi
Medyada kadın güç birliği...
Medyada kadın güç birliği... Kurucusu, yayın kurulu, genel yayın yönetmeni ve neredeyse tüm yazar kadrosu kadınlardan oluşan haber platformu yayın hayatına başladı. İş insanı ve hukukçu Merve Öztopaloğlu tarafından kurulan haber platformu, “tarafların gerçekleriyle değil vatandaşın yararını gözeterek haber yapma görevine talip.”
6.09.2021 Kültür Sanat
Hibe desteği! Başvurular sürüyor, son gün...
Hibe desteği! Başvurular sürüyor, son gün... Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Milyonlarca lira ödeme yapılıyor. Başvuru süreci devam ediyor. Karşılıksız para desteği almak isteyenlerin 28 Şubat'a kadar başvurularını yapması gerekiyor. Bakan Pekcan rakamları duyurdu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bakanlık olarak, ortaklığın çoğunluğunu kadınların oluşturduğu kooperatiflere hibe desteği sağladıklarını belirterek, "Bu kapsamda 2020 yılında 139 kooperatifinin 149 projesine 14.6 milyon TL hibe desteği verdik" dedi.
10.02.2021 Ekonomi
Türk bilim kadını Covid-19 tanı kiti üretti
Türk bilim kadını Covid-19 tanı kiti üretti Uzman moleküler biyolog , Sentromer DNA Teknolojileri kurucusu Pınar Akalın, COVID-19 tanı kiti geliştirdi.
21.03.2020 Corona Virüsü
Bakan Selçuk: Kadın istihdamında önemli ilerleme sağladık
Bakan Selçuk: Kadın istihdamında önemli ilerleme sağladık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kadın istihdamında önemli bir ilerleme sağladık. 2007 yılından 2018 yılına geldiğimizde kadın istihdamında 4 milyona yakın bir artış gerçekleştirmiş durumdayız" dedi.
22.10.2019 Ekonomi
Kadının gücü zirvede!
Kadının gücü zirvede! MOBİSAD Kadının Gücü Zirvesi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ünlü isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı zirvede ‘Kadın ve erkek fırsat eşitliği’, ‘Sektörde kadın istihdamının önemi’ gibi başlıklar ele alındı.
17.05.2018 Magazin
KAGİDER 15 yaşında!
KAGİDER 15 yaşında! Kadın girişimciliğinin gelişmesini desteklemek amacıyla 2002’de kurulan Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER), 15’inci yılını İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen bir gala ile kutladı.
8.12.2017 Magazin
Ralli’den sonra setlerde de tozu dumana katacak
Ralli’den sonra setlerde de tozu dumana katacak Simin Bıçakcıoğlu, 37. Türkiye Ralli Şampiyonası’nda da birinci olarak kırılması zor bir rekora imza attı ve beşinci kez şampiyon oldu. Bıçakcıoğlu, "Rallide kendimi kanıtladım başka şeyler deneme zamanım geldi" diyor.
26.11.2016 Arşiv
Adalet Bakanı Bozdağ kadın dernekleri temsilcilerini dinledi
Adalet Bakanı Bozdağ kadın dernekleri temsilcilerini dinledi Adalet Bakanı Bozdağ, erken yaşta evlenenlerin mağduriyetlerinin giderilmesine ilişkin yasal düzenleme konusunda kadın derneklerinin yöneticileriyle bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Anahtar teslim fabrika kurmaya bu ay başlarız
Anahtar teslim fabrika kurmaya bu ay başlarız Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü teşvik kapsamında yatırımcıya anahtar teslim fabrika kurmaya bu ay içinde başlamayı planladıklarını söyledi.
15.09.2016 Ekonomi
"Geleceğin Kadın Liderleri Projesi" Lüleburgaz'da gerçekleşecek
"Geleceğin Kadın Liderleri Projesi" Lüleburgaz'da gerçekleşecek Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Sanofi'nin iş birliğiyle sürdürülen Geleceğin Kadın Liderleri Projesi bu yıl Lüleburgaz'da gerçekleştirilecek.
31.08.2016 Ekonomi
İş dünyasından yurt dışında FETÖ seferberliği
İş dünyasından yurt dışında FETÖ seferberliği Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından sadece verdikleri ilanlarla değil, yaptıkları ziyaretlerle de yurt dışında oluşturulmaya çalışılan olumsuz algı ile mücadeleye girişen iş dünyası örgütleri, uluslararası kamuoyunu Türkiye konusunda doğru yönlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
17.08.2016 Ekonomi
Somalı kadınların iş modeli Suriyeliler için umut olacak
Somalı kadınların iş modeli Suriyeliler için umut olacak Vodafone Türkiye, KAGİDER ve Soma Belediyesi’nin hayata geçirdiği Soma’da Önce Kadın Eğitim ve Üretim Merkezi, BM’de başarı hikayesi olarak anlatıldı. KAGİDER Başbakanlık bünyesindeki Göç İdaresi ile görüştü. Suriyeli mülteciler için de ilk etapta 5 ilde eğitim ve üretim merkezi kurulacak
19.03.2016 Ekonomi
Dar gelirlilere bedava internet geliyor
Dar gelirlilere bedava internet geliyor Evlerde bedava internet dönemi başlıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu yoksul ailelere bedava internet verileceğini belirtti. Bakan Ramazanoğlu, "Yoksul ailelere ücretsiz internet önümüzdeki günlerde yasalaşacak bir adımımız. Tespit ettiğimiz belli bir gelirin altındaki ailelere internet erişim paketi sunuyoruz. Bu çerçevede çocuklarımızı internet kafelerden koruyacağız" dedi.
19.01.2016 Ekonomi
Işık Üniversitesi KAGİDER'in kadın girişimcilere yön verecek
Işık Üniversitesi KAGİDER'in kadın girişimcilere yön verecek KAGİDER ve Işık Üniversitesi, kadın girişimciliği ve istihdamını artırmak amacıyla girişimcilik eğitimlerini tek bir platformda toplayan “KAGİDER Pusula” için işbirliği protokolü imzaladı.
23.11.2015 Eğitim
Aracıları çıkartıp 89 kat büyüdü
Aracıları çıkartıp 89 kat büyüdü İdil Bebe’nin kurucusu Mevlüde Uygun, ‘Türkiye’nin Kadın Girişimcisi’ seçildi. 1984’de 3 makineyle 50 metrekarelik alanda fason bebek giyimi işine giren Uygun, markasını yaratıp mağazalarla direkt çalışarak 21 yılda 89 kat büyüdü, üretimi ayda 100 bin adedi aştı.
19.11.2015 Ekonomi
Kalkınma için kadınların iş hayatında olması şart
Kalkınma için kadınların iş hayatında olması şart W20’nin değerlendirme toplantısına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, bir ülkenin ekonomik refahı ve kalkınmışlığı açısından kadının iş gücü piyasası içinde yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi
7.10.2015 Ekonomi
Hırs değil azim önemli
Hırs değil azim önemli İş dünyasının ünlü ve başarılı girişimcilerinden Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun satış ve pazarlama stratejilerini kaleme aldığı Destek Yayınları etiketiyle çıkan yeni kitabı “İki Limon Satsam Daha İyi” raflardaki yerini aldı. Biz de Tümbek ile kitabını konuştuk.
10.09.2015 Arşiv
Somalı kadınları iş sahibi yaptı!
Somalı kadınları iş sahibi yaptı! Türkiye Vodafone Vakfı, KAGİDER ve Soma Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Soma’da Önce Kadın Eğitim ve Üretim Merkezi’ ilk mezunlarını verdi. Somalı kadınların işlediği 22 bin havlu English Home’un mağazalarında satılacak.
29.07.2015 Ekonomi
Güçlü, dürüst, zekice
Güçlü, dürüst, zekice IMF Başkanı,Türkiye’nin G20 başkanlığını bu kelimelerle tarif etti...
18.04.2015 Ekonomi
En sıcak bakan bölge Doğu Anadolu
En sıcak bakan bölge Doğu Anadolu Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway ve Türkiye’nin girişimcilik konusunda öncü kurumu Boğaziçi Üniversitesi ‘Girişimciliğin Gen Haritası’ paneli düzenledi.
20.03.2015 Ekonomi
Cam’ın Ruhu
Cam’ın Ruhu Cama ruh veren Ayşen Savcı’nın ‘’Cam’ın Ruhu’’ sergisi başlıyor! Türkiye’de cam sanatına hayat veren Ayşen Savcı’nın ‘Cam’ın Ruhu’ adlı kişisel sergisi, 20Mart tarihinde İsveç Başkonsolosu Jens Odlander, ABB Başkanı Sami Sevinç, Autoliv Başkanı Mustafa Alaca, Tarhan Erdem, Okan Tapan, Kagider Başkanı Gülden Türktan ve Cüneyt Türktan, Leyla Laleli, Zeynep ve Faruk Tahsildaroğlu, Kadir ve Papatya Aydın, Fehmi Yaşar, Tayfun ve Suzan Bayazıt, Sevdil ve Servet Yıldırım, Denizbank Başkanı Hakan Ateş ve Leyla Alaton gibi birbirinden değerli isimlerin katılımıyla Ortaköy Kültür Merkezi Sanat Galeri’sinde başlıyor! Camın saydamlığı sayesinde üç boyutluluğa getirdiği olanakları kullanarak, renk ve form kombinasyonlarını farklılaştırarak cama hayat veren sanatçı Ayşen Savcı, tek tek tasarladığı cam heykellerini doğal malzemelerle özellikle de doğal taşlarla birleştirerek; utanç, çaresizlik, umut, hırs, aşk, hakimiyet gibi bir çok duyguyu işlediği çalışmalarını, ‘Cam’ın Ruhu’ adlı sergisinde sanatseverlerin beğenisine sunuyor...
20.03.2015 Kültür Sanat
Somalı kadının el becerisi gelir kapısı olacak!
Somalı kadının el becerisi gelir kapısı olacak! TÜRKİYE Vodafone Vakfı, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Soma Belediyesi’nin işbirliğiyle hayata geçirilen “Soma’da Önce Kadın Eğitim ve Üretim Merkezi” ile Somalı kadınların el becerilerini kullanacakları çeşitli üretimler yapmalarına ve gelir elde etmelerine dayalı bir iş modeli kuruldu...
25.12.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kagider ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kagider haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.