Kafeterya

Kafeterya

Son dakika kafeterya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kafeterya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kafeterya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kafeterya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kafeterya gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 kafeterya haberi bulunmuştur. Tüm kafeterya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den adaylığını açıkladıktan sonra projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı Fatih Belediyesi'nin gençlere ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sunma amacıyla hizmete açtığı kütüphanelerin, üye sayısı 250 bine ulaştı. Fatih ve İstanbul’un diğer ilçelerinden  gelen 7’den 70’e her yaştaki ziyaretçiler kütüphaneye büyük ilgi gösteriyor.
15.11.2023 Kültür Sanat
TBMM lokanta ve işletmelerinde İsrail'i boykot kararı
TBMM lokanta ve işletmelerinde İsrail'i boykot kararı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un talimatıyla, Meclis yerleşkesindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarında İsrail'e destek veren şirketlerin ürünlerinin satılmaması kararlaştırıldı.
7.11.2023 Gündem
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi MediaMarkt, 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butiklerinin ve satış alanındaki mini deneyim alanlarının yer aldığı Türkiye’deki ilk Konsept Mağazası Tech Arena’nın açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
31.10.2023 Advertorial
İstanbul’da kafeteryada kurşun yağmuruna tutuldular
İstanbul’da kafeteryada kurşun yağmuruna tutuldular Şişli'de bir hafta önce darp edilen bir kişi, kendisini döven şahısların bulunduğu kafeteryayı arkadaşlarıyla bastı. Şahısların silahla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada, iki kişi ağır şekilde yaralandı. Müşterilerin adeta kaçacak delik aradığı o dehşet anları kameralara yansırken, polis iki saldırganı gözaltına aldı.
20.05.2023 Haber
İstanbul’un hayalet uçakları yeni sahiplerini bekliyor
İstanbul’un hayalet uçakları yeni sahiplerini bekliyor İstanbul’da Atatürk Havalimanı apronunda bekleyen 5 hurda uçak sahiplerini bekliyor. 2021 yılında sayıları 9 olan hurda uçakların 4'ü satılarak kafeterya veya restoran olarak kullanılmıştı.
18.05.2023 Gündem
İstanbul’un hayalet uçakları yeni sahiplerini bekliyor: Havadan görüntülendi
İstanbul’un hayalet uçakları yeni sahiplerini bekliyor: Havadan görüntülendi İstanbul’da Atatürk Havalimanı apronunda bekleyen 5 hurda uçak sahiplerini bekliyor. 2021 yılında sayıları 9 olan hurda uçakların 4'ü satılarak kafeterya veya restoran olarak kullanılmıştı.
18.05.2023 Gündem
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak Diyarbakır’da 6 yıl önce temeli atılan, aynı anda 25 bin kişinin ibadet edebileceği Selahaddin Eyyubi Cami ve Külliyesi, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak törenle açılacak.
13.04.2023 Gündem
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü Türkiye’deki dolandırıcıların yöntemlerine akıl sır ermezken bir de ithal gaspçı ortaya çıktı. İstanbul başta olmak üzere il ile geziyor, kendisini bazen doktor bazen de iş insanı olarak tanıtıyor. Tunuslu bir gaspçının Türkiye’ye gelen turistleri adeta bir bir avladı. Aralarında bir Yeni Zelandalının da olduğu turistlere büyük tuzak kuran gaspçının kullandığı yöntem ise Türk filmlerini aratmayacak cinsten...
14.12.2022 Yaşam
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Celal kılıçdaroğlu kimdir, neden öldü, Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Peki, Celal Kılıçdaroğlu’nun hastalığı neydi?
19.11.2022 Gündem
Emine Erdoğan, yetişkin engellilere hizmet veren ilk halk eğitim merkezinin açılışını yaptı
Emine Erdoğan, yetişkin engellilere hizmet veren ilk halk eğitim merkezinin açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de 18 yaş üzeri yetişkin engellilere yönelik hizmete alınan ilk halk eğitim merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Özel eğitime ihtiyacı olan 18 yaş üstü yetişkin bireyler için açılan "Feneryolu Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaretinde Erdoğan'a Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de eşlik etti.
2.09.2022 Siyaset
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Çocuklara hırsızlık yaptıran kadınlar yakalandı
Çocuklara hırsızlık yaptıran kadınlar yakalandı Avcılar'da bir kafeteryada oturan bir kişinin 3 bin 500 dolar olan çantasını çalınmasıyla ilgili iki kadın hırsız polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, şüphelilerin hırsızlıkları yanlarındaki iki küçük çocuğa yaptırdıkları görüldü.
24.05.2022 Yaşam
Galata Kulesi’nin bu yılki ziyaretçi hedefi 1,5 milyon
Galata Kulesi’nin bu yılki ziyaretçi hedefi 1,5 milyon Yüzyıllar öncesinden tarihin izlerini günümüze ulaştıran dünyanın en eski kulelerinden biri olan Galata Kulesi’ni geçtiğimiz yıl pandemi gölgesinde 750 bin kişi ziyaret etti. Galata Kulesi Birim Amiri Ali Efe Kazık, “Çok yoğun bir talep var, bu yıl hedefimiz 1,5 milyon. Geçen yılki ilk 3 aylık dönemdeki ziyaretçi sayımız 124 bin iken bu yıl ilk 3 aylık ziyaretçi sayımız 247 bin oldu” dedi. Kulenin mest eden manzarası ise havadan görüntülendi.
11.04.2022 Yaşam
İstanbul’da kaybolan Seher Akkoyun kafeterya tuvaletinde ölü bulundu!
İstanbul’da kaybolan Seher Akkoyun kafeterya tuvaletinde ölü bulundu! Eyüpsultan’ta 4 gün önce kaybolan 26 yaşındaki Seher Akkoyun'dan acı haber geldi. Genç kız, Kağıthane’deki bir kafeteryanın tuvaletinde ölü olarak bulundu. Genç kızın cesedinin yanında ise şırınga bulunduğu öğrenildi.
30.03.2022 Gündem
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu...
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu... Mevduat hesapları ile ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kur korumalı mevduat hesapları 31 Aralık 2022'ye kadar açılabilecek, 90 günden kısa, 370 günden uzun vade olmayacak. Türk Lirası birikimlerini kurdaki değişimlere karşı korumak isteyen vatandaşlar Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açtırabiliyor. Hesap açılışının ardından hem vade sonunda getiri elde ediliyor, hem de kur hareketlerine karşı birikim korunmuş oluyor. Resmi Gazete'de "Mevduat ve Katılma Hesaplarının Kur Artışlarına Karşı Desteklenmesine İlişkin Karar" yayımlandı.
24.02.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi
Para iadesi ile ilgili flaş detay! Zorunlu değil ancak...
Para iadesi ile ilgili flaş detay! Zorunlu değil ancak... Para iadesi ile ilgili flaş açıklama! Tüm tüketicileri çok yakından ilgilendiriyor. Herkesin başına gelebilir. Hemen para iadesi talebinde bulunun. Zorunlu değil ancak tüketicilerin yapması gerekenler var. Bir mağazadan alışveriş yaptıktan sonra aldığınız ürün kusurlu olmasa bile satın almaktan vazgeçebilirsiniz. Bazı firmalar bu tür durumlarda para iadesi yerine değişim çeki vermeyi tercih ediyor. Peki tüketicilerin hakları neler? İşte para iadesi talebi ile ilgili detaylar...
24.02.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul'da işlemler geçici olarak durduruldu
Borsa İstanbul'da işlemler geçici olarak durduruldu Borsa İstanbul A.Ş.’den yapılan açıklamada, işlemlerin geçici olarak durdurulduğu belirtildi.
24.02.2022 Ekonomi
KDV'de yeni dönem! Detayları belli oldu! Lokanta, restoran, kafeterya...
KDV'de yeni dönem! Detayları belli oldu! Lokanta, restoran, kafeterya... KDV ile ilgili son dakika gelişmesi! Temel gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesinin ardından, yeni dönemde uygulanacak vergi düzenlemesinin detayları belli oldu. Buna göre, pastanelerde imal edilen veya satılan börek, simit, pasta ve tatlıların tesliminde KDV oranı yüzde 1'e inerken, aynı ürünler yeme içme hizmeti olarak sunulduğunda, yüzde 8'lik KDV’ye tabi tutulacak. KDV oranının yürürlüğe girdiği 14 Şubat ve sonrasında yapılan gıda ürünü teslimlerinde KDV oranı yüzde 8 olarak hesaplanmışsa, hesaplanan fazla verginin tüketiciye iade edilmesi gerekecek.
24.02.2022 Ekonomi
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin...
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin... Paralar iade edilecek, herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fişlerinize mutlaka bakın. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), gıda ürünlerindeki KDV indirimine ilişkin merak edilenleri 10 soruda yanıtladı. Buna göre eğer 14 Şubat'tan itibaren yapılan gıda ürünü teslimlerinde KDV indirimi yansıtılmayıp yüzde 1 yerine yüzde 8 olarak hesaplanmışsa, fazla alınan verginin tüketiciye iade edilmesi gerekiyor. Öte yandan pastane, tatlıcı, simitçi, fırın gibi işletmelerce satışı yapılan börek, simit, pasta, tatlı gibi ürünlerin teslimine uygulanacak KDV yüzde 1'e indirildi. Gıda ürünlerinin toptan veya perakende olarak teslim edilmesine göre uygulanacak KDV oranı değişir mi? Paket servis ile alınan yeme-içme hizmetleri gıda teslimi sayılır mı? Düzenleme öncesi KDV oranı yüzde 8 olup, yüzde 1'e indirilmeyen herhangi bir gıda ürünü var mı? İşte merak edilenler ve yanıtları...
23.02.2022 Ekonomi
Köyceğiz Gölü taştı, kordondaki iş yerlerinin masa ve sandalyeleri su altında kaldı
Köyceğiz Gölü taştı, kordondaki iş yerlerinin masa ve sandalyeleri su altında kaldı Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle göl taştı, kordondaki iş yerlerinin masa ve sandalyeleri su altında kaldı.
8.02.2022 Gündem
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Kafelerden haraç isteyen suç makinesi yakalandı
Kafelerden haraç isteyen suç makinesi yakalandı Aydın’ın Nazilli ilçesinde kafeterya işleten esnaflardan haraç alan ve vermeyenleri tehdit eden 31 farklı suçtan kaydı bulunan şahıs polis tarafından yakalandı.
30.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kafeterya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kafeterya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.