Kafatası

Kafatası

Son dakika kafatası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kafatası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kafatası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kafatası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kafatası gelişmeleri de dahil olmak üzere 724 kafatası haberi bulunmuştur. Tüm kafatası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi ‘2023 Türkiye Silahlı Şiddet Haritası’na göre, Karadeniz Bölgesi 266 kişinin ölümüyle sonuçlanan 555 silahlı şiddet olayı ile bölgeler bazında bir önceki yıl bulunduğu 4'üncü sıradan 2'nci sıraya yükseldi. Haritada 2022'de 1’inci sırada yer alan Marmara Bölgesi sabit kaldı. Yayımlanan verileri değerlendiren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Özer, “Ateşli silah yaralanmaları ve şiddet, ülkemizde önemli bir halk sağlığı sorunu olmaya başladı. Bireysel silahlanmadaki artışla, silahlı şiddet olaylarında da artış görüyoruz. Devletin silaha erişimi azaltma noktasında çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
6.03.2024 Gündem
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür?
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür? Moğollar, Avrasya'nın uçsuz bucaksız bozkırlarında yaşayan birçok göçebe gruptan birisiydi. Moğollar ve diğer göçebelerin çoğu, güç için sık sık kendi aralarında savaşmışlardır. Nadiren tek bir lider altında birleşmişlerdir.
31.01.2024 Gündem
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Şok diyetler metabolizmaya en büyük kötülük! Sonu organ yetmezliği
Şok diyetler metabolizmaya en büyük kötülük! Sonu organ yetmezliği Yanlış diyetler affetmiyor. Hızlı kilo kaybı elde etmek için başvurulan bu diyetler, kişinin kilo vermesini sağlarken, çeşitli hastalıklara da yol açıyor. Zayıflamak için uygulanan yanlış yöntemler kişiyi organ yetmezliğine kadar götürüyor. Diyetisyen Alican Demiroğlu da hızlı kilo kaybı amacıyla uygulanan yanlış diyetlerin bağışıklık sistemini zayıflatarak böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği gibi ciddi organ hasarlarına yol açabileceğine işaret ederken, aynı zamanda diyetlerin bir beslenme uzmanı ve hekim gözetiminde yapılması gerektiğini önemle vurguladı.
15.10.2023 Sağlık
Önce ‘Büyük Ölüm’ sonra O geldi! / Hızlı ve filtreli
Önce ‘Büyük Ölüm’ sonra O geldi! / Hızlı ve filtreli Volkanik patlamalar 252 milyon yıl önce bilim insanlarının ‘Büyük Ölüm’ olarak adlandırdığı kitlesel bir yok oluşu başlattı. Ardından gelen iklim değişikliği ve asit yağmurları okyanuslardaki yaşamı sert bir şekilde etkiledi. Deniz canlılarının yüzde 5'inden daha azı hayatta kalabildi.
18.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
Şok diyetler iç organlara zarar veriyor, siroza yol açıyor! "Metabolizma böyle bir hileyi affetmiyor!"
Şok diyetler iç organlara zarar veriyor, siroza yol açıyor! "Metabolizma böyle bir hileyi affetmiyor!" Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 3’üncü derece siroza yakalandı. Doktorların 9 ila 12 ay ömür verdiği oyuncunun acilen organ nakli olması gerektiği ve bunun için sıraya girdiği öğrenildi. Ufuk Özkan’ın uygulanan yanlış diyet sonrası karaciğer yetmezliği yaşaması ve organ nakli için başvuruda bulunması gözleri yanlış diyet uygulamalarına ve organ nakliyle arasındaki bağlantıya çevirdi. Diyetisyen Alican Demiroğlu da hızlı kilo kaybı elde etmek için uygulanan diyetlerin bağışıklık sistemini çökertip, böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği gibi organ hasarlarına sebebiyet verebileceğini vurgularken diyetlerin bir beslenme uzmanı ve hekim eşliğinde yapılması gerektiğinin altını çizdi.
15.07.2023 Sağlık
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı Diyarbakır';da 9 kurşunla eski kız arkadaşı Meryem Sevim’i (21) öldüren Musa Sevim (24), hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Musa Sevim ifadesinde, “Olay gecesi Meryem, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu için beni tahrik etmiştir” dedi. Meryem Sevim'in hazırlanan otopsi raporunda ise, kanda uyuşturucu madde ve alkol bulunmadığı ortaya çıktı. Mahkeme, Musa Sevim'in tutukluluk halinin devamına, diğer sanıklar Y.Ö. ve İ.Ç.'nin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar verdi. 
23.06.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler...
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler... Dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki skandal büyümeye devam ediyor. Harvard Tıp Fakültesi morg müdürü ile birlikte 3 kişinin, tıbbi inceleme ve araştırma yapmak üzere bağışlanan kadavra parçalarını çalıp sattığı ortaya çıktı. Kadavra parçalarını kimlerin aldığı merak ediliyordu. Yapılan araştırma, ürkütücü bir gerçeği ortaya çıkardı.
16.06.2023 Dünya
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
108 yıl sonra kayıp şehitlik bulundu! Çanakkale'de fark edildi: Kafatası, kemik parçası ve şahide
108 yıl sonra kayıp şehitlik bulundu! Çanakkale'de fark edildi: Kafatası, kemik parçası ve şahide Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Borlat ile Askeri Tarih Uzmanı Ömer Arslan, 1000 arşiv belgeyi inceleyip, 108 yıl sonra Conkbayırı Muharebesi'nin kayıp şehitliğini buldu. Bölgede görev yapan 28'inci Alay'ın harp raporlarını taradıkları sırada bir kroki tespit ettiklerini belirten Arslan sürecin detayları tek tek anlattı.
16.05.2023 Yaşam
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Beyninden ikiz kardeşini çıkardılar! Doktorlar şokta, 1 yaşında tarihe geçti
Beyninden ikiz kardeşini çıkardılar! Doktorlar şokta, 1 yaşında tarihe geçti 1 yaşındaki bebek dünya tarihine geçti. Bebeklerinin kafatasının beklenenden geniş olduğunu gören aile hastaneye gidince gerçeği öğrendi. Doktorlar bebeğin başına gelenlerin son derece nadir bir durum olduğunun altını çiziyor. İşte haberin detayları...
10.03.2023 Dünya
Emlakçı yaşlı kadını öldürüp ikiye böldü! Cinayetin detayları şok etti
Emlakçı yaşlı kadını öldürüp ikiye böldü! Cinayetin detayları şok etti İngiltere'nin Devon kentinde geçen yıl 67 yaşındaki Mee Kuen Chong'u vahşice öldüren emlakçı Jemma Mitchell'in yargılanmasına devam ediliyor. Davada ise kan donduran detaylar ortaya çıktı. Savcılar Mitchell'in Chong'u Wembley'deki evinde öldürdüğünü ve cesedini 15 gün sonra Devon'a götürdüğünü iddia etti. Kamera görüntülerinde Mitchell, elindeki valizde Chong'un başını taşırken görülüyor.
29.01.2023 Gündem
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu? Gümüşhane'de ormanlık alanda köylüler tarafından insan kafatası ve kemikler bulunmuştu. Kemiklerin 7 yıl önce kaybolan 49 yaşındaki epilepsi hastası Hasan Germiç’e ait olduğu ortaya çıktı. Hasan Germiç’in yeğeni Meryem Meral, "Dayımın ölümüne birilerinin sebep olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda dayımın ölümünde kimin veya kimlerin parmağı varsa bulanacağına inanıyoruz" diye konuştu. Peki, Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
1.12.2022 Yaşam
Ormanda bulunan kemikler, 7 yıldır kayıp Hasana ait çıktı
Ormanda bulunan kemikler, 7 yıldır kayıp Hasana ait çıktı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde ormanda ot toplayan köylüler tarafından 6 ay önce bulunan insan kafatası ve kemiklerin 7 yıl önce kaybolan epilepsi hastası Hasan Germiç'e (49) ait olduğu belirlendi. Ölüm nedeni araştırılan Germiç'in yeğeni Meryem Meral, "Dayımın ölümünde birilerinin sebep olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda dayımın ölümünde kimin veya kimlerin parmağı varsa bulanacağına inanıyoruz" dedi.
1.12.2022 Gündem
'Fuhuş' iddiası ortalığı karıştırdı! Kiracı ve site yöneticisi saç saça baş başa kavga etti
'Fuhuş' iddiası ortalığı karıştırdı! Kiracı ve site yöneticisi saç saça baş başa kavga etti Esenyurt’ta bir kiracı ve site yöneticisi arasındaki kavga olay oldu. İddiaya göre site yöneticisi, kiracı ile ilgili sürekli olarak uyuşturucu ve fuhuş iftirasında bulunuyordu. Buna artık dayanamayan kiracı ise site yöneticisi ile konuşmaya karar verdi. Ne olduysa da bundan sonra oldu. Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
9.11.2022 Yaşam
‘Suskun faylar aktif hale geldi’ deyip uyardı: 'Deprem fırtınasına neden olabilir'
‘Suskun faylar aktif hale geldi’ deyip uyardı: 'Deprem fırtınasına neden olabilir' İzmir’de art arda yaşanan depremin ardından son dakika uyarısı geldi. 2 yıl önceki 6.6'lık yıkıcı depremin, Tuzla fayının kuzeydoğu ucundaki 'çiçek yapısının’ aktif hale geçerek Buca fayı gibi binlerce yıldır suskun fayları aktifleştirdiğini söyleyen Deprem Uzmanı Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Buca'daki 4.9'luk sarsıntı sonrası bölgede bir deprem fırtınası yaşandığına dikkati çekti.
9.11.2022 Gündem
İstanbul'un göbeğinde sır olay! İnsan kafatası ve kemikleri çıktı
İstanbul'un göbeğinde sır olay! İnsan kafatası ve kemikleri çıktı İstanbul Fatih’te, metruk bir gecekonduda kalan evsiz kişiler çöplerin içerisinde insan kafatası ve kemikleri buldu. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından bulunan kafatası ve kemik parçaları Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
9.11.2022 Yaşam
İnsanın 3 binli yıllardaki görüntüsü ortaya çıktı! Korkutan beyin ve göz kapağı detayı
İnsanın 3 binli yıllardaki görüntüsü ortaya çıktı! Korkutan beyin ve göz kapağı detayı İnsanın 3 bin yıl sonra görüneceği model ortaya çıktı. Paylaşılan görsellere göre; insan beyni akıllı telefon ve ekranlara bakmaktan küçülüyor, kafatası ve ense kasları güçleniyor. Sırtın da kamburlaştığı görülen modelde, ellerdeki değişim dikkat çekti.
5.11.2022 Yaşam
Vampirin yüzü DNA teknolojisiyle ortaya çıkarıldı! İşte ölüm sebebi
Vampirin yüzü DNA teknolojisiyle ortaya çıkarıldı! İşte ölüm sebebi 1990 yılında bulunan kemikler üzerinde yapılan incelemede, ortaya çıkan bulgularda şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı. 19'uncu yüzyılın başlarında yaşadığı düşünülen vampirin, yeni geliştirilen bir DNA teknolojisiyle yüzü belirlendi. İsmi dahi tespit edilen vampirin ölüm sebebi ise şaşırttı.
4.11.2022 Dünya
Elektrikli scooter ölüm saçıyor
Elektrikli scooter ölüm saçıyor Son yıllarda scooter kazalarıyla hastane acilleri vakalarla doldu taştı. Ameliyat geçirerek sakat kalan hastaların sayısında önemli bir artış olduğuna dikkat çeken Uzman Dr. Mehmet Özel, scooter kazalarının her geçen gün arttığını belirterek, "Her yaş grubundan gelen mağdurlar kalıcı hasar ve ölümle karşılaşabiliyor" dedi.
10.09.2022 Sağlık
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş Polonya'nın Pien köyündeki 17. yüzyıldan kalma bir mezarlıkta yapılan arkeolojik çalışmalar sırasında bir 'kadın vampir' kalıntısı bulundu. 'Ölülerin geri dönüşüne karşı korunmak', İtalyan vampirler ve cadıların mezardan çıkıp insanları yemesini önlemek için boynuna orak yerleştirildiği, ayağına da asma kilit takıldığı görüldü.
3.09.2022 Dünya
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü? DJ Gezgin kimdir, hangi radyoda, nasıl öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti işleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dj Gezgin olarak tanınan Radyocu Mehmet Karahan'ın ölümü yeniden gündeme alınınca ekran başında programı izleyenler DJ gezgin nasıl ve neden öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…
29.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kafatası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kafatası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.