Kadir Şeker Davası

Kadir Şeker Davası

Son dakika kadir şeker davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadir şeker davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadir şeker davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir Şeker Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir şeker davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 kadir şeker davası haberi bulunmuştur. Tüm kadir şeker davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Şeker, yeniden cezaevine dönmeyecek
Kadir Şeker, yeniden cezaevine dönmeyecek   Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan ve Covid-19 kapsamında açık cezaevinden izinli çıkan Kadir Şeker (22), 15 Temmuz’da çıkan kanun kapsamında yeniden cezaevine dönmeyecek.
20.07.2023 Gündem
Kadir Şeker davasında karar çıktı! 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı
Kadir Şeker davasında karar çıktı! 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı Konya’da Özgür Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve ardından tahliye edilen Kadir Şeker’e (22) verilen ceza ile ilgili Yargıtay’dan yeni bir karar geldi.
18.05.2023 Gündem
Kadir Şeker tahliye mi oldu? Kadir Şeker davasında son gelişme
Kadir Şeker tahliye mi oldu? Kadir Şeker davasında son gelişme Kadir Şeker tahliye oldu mu? Avukatının itirazı kabul edilen Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
7.07.2022 Gündem
Kadir Şeker tahliye oldu mu, hakim tahliye etti mi? Kadir Şeker davası ne oldu, mahkeme kararı açıkladı mı?
Kadir Şeker tahliye oldu mu, hakim tahliye etti mi? Kadir Şeker davası ne oldu, mahkeme kararı açıkladı mı? Kadir Şeker, Yargıtay’ın bozma kararının ardından bugün yeniden hakim karşısına çıkıyor. Duruşmaya saatler kala Şeker’in tahliye olup olmayacağı merak edilirken, “Kadir Şeker tahliye oldu mu, tahliye edildi mi? Kadir Şeker davası ne oldu, mahkeme kararı açıkladı mı?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte Kadir Şeker davasında son durum…
5.07.2022 Gündem
Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman oldu? Kadir Şeker davasında son durum! Tahliye mi oldu, kaç yıl ceza aldı?
Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman oldu? Kadir Şeker davasında son durum! Tahliye mi oldu, kaç yıl ceza aldı? Yargıtay, yerel mahkemenin Kadir Şeker’e verdiği kararı bozdu ve tahrik hükümlerinin Kadir Şeker lehine azami derecede uygulanmasına hükmetti. Peki, Kadir Şeker tahliye mi oldu, davası ne oldu? Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman, nasıl oldu, kaç yıl ceza aldı?
1.06.2022 Gündem
Kadir Şeker davasında son dakika gelişmesi!
Kadir Şeker davasında son dakika gelişmesi! Kadir Şeker davasında son dakika gelişmesi yaşandı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Kadir Şeker'in dosyası hakkındaki görüşünü dosyanın görüldüğü 1. Ceza Dairesi'ne iletti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şeker'e verilen cezanın olması gerektiğinden yüksek olduğunu vurguladı, cezanın bozulmasını istedi!
13.10.2021 Gündem
Kadir Şeker cezası belli oldu mu? Kadir Şeker serbest mi, dava ne oldu, ceza onandı mı?
Kadir Şeker cezası belli oldu mu? Kadir Şeker serbest mi, dava ne oldu, ceza onandı mı? Kadir Şeker'in dosyası, Yargıtay'a gönderildi. Konya’da sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32), engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker'in (20) dosyası, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1 Ceza Dairesi tarafından itirazlar reddedilip, Yargıtay'a gönderildi. Şeker'in avukatı Emrah Daylan, kararı itiraz edeceklerini belirterek ''Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ve bizim hapis cezasındaki indirim talebimizi reddetti. Dosya Yargıtay'a gönderildi. Biz de karar itiraz edeceğiz'' dedi. Kadir Şeker davası ne oldu? Kadir Şeker cezası onandı mı?
15.04.2021 Gündem
Kadir Şeker tahliye oldu mu, beraat etti mi? Ceza bozuldu, Kadir Şeker davası yeniden görülecek!
Kadir Şeker tahliye oldu mu, beraat etti mi? Ceza bozuldu, Kadir Şeker davası yeniden görülecek! Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32), engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker (20) hakkında verilen ceza, Bölge Adliye Mahkemesi'nce bozuldu. Dosya, Şeker’in yeniden yargılanması için Konya Adliyesi'ne gönderildi.
16.01.2021 Gündem
Kadir Şeker davası için emsal karar!
Kadir Şeker davası için emsal karar! Yargıtay'dan Kadir Şeker davasına örnek olabilecek bir karar çıktı. Ankara'da sokakta eşine şiddet uygulayan Sedat K., araya girip kadını korumaya çalışan iki genç akademisyeni yaralamaktan 1.5 yıl hapis aldı, ancak mahkeme haksız tahrik ve iyi hal indirimiyle cezayı 6 aya indirdi.
5.01.2021 Gündem
Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesi ve Kadir Şeker olayı
Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesi ve Kadir Şeker olayı Konya'da polis ekiplerinin operasyonunda, sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in kurtarmak istediği Ayşe Dırla'nın bulunduğu araçta 900 gram eroin ele geçirildi. Söz konusu haberin ardından Kadir Şeker olayı ve davası merak edilmeye araştırmaya başladı. Peki, Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesinde ne söylemişti?
30.11.2020 Gündem
Kadir Şeker'in sağlık raporu ortaya çıktı!
Kadir Şeker'in sağlık raporu ortaya çıktı! Konya’da şiddete maruz kalan Ayşe D.’ye yardım etmek isterken çıkan arbedede Özgür Duran’ın bıçakla ölümüne sebep olan Kadir Şeker’in sağlık raporu ortaya çıktı. Hürriyet’in ulaştığı raporda, kavganın Kadir Şeker üzerinde bıraktığı izler detaylarıyla anlatıldı. İşte Kadir Şeker davası son durum...
20.02.2020 Gündem
Kadir Şeker'in son görüntüsü ortaya çıktı!
Kadir Şeker'in son görüntüsü ortaya çıktı! Konya’da şiddete maruz kalan Ayşe D.’ye yardım etmek isterken çıkan arbedede Özgür Duran’ın ölümüne sebep olan Kadir Şeker’in son görüntüsü dava dosyasına girdi. Şeker'in montunda tespit edilen kan izleri, soruşturmaya yön verecek...
17.02.2020 Yaşam
Bakan Gül'den Kadir Şeker davası ile ilgili flaş açıklama
Bakan Gül'den Kadir Şeker davası ile ilgili flaş açıklama Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklamalarda bulunuyor. Bakan Gül, 'Kadir Şeker ile ilgili, "Olay çok yeni zaman tanımak lazım. Kimse Kadir suçludur diyemez. Ama ortada bir ceset var. Cinayet soruşturması sürüyor." ifadelerini kullandı.
12.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Kadir Şeker davasında flaş gelişme! Dava açtı
Kadir Şeker davasında flaş gelişme! Dava açtı Konya’da sevgilisi Ayşe Dırla’ya şiddet uygulayan Özgür Duran’a müdahale etmek isterken bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker, hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Şeker, kendisi hakkında ‘kiralık katil’ olduğu yönünde suç duyurusunda bulunan Duran’ın ailesine ‘itibar’ davası açtı. Soruşturma kapsamında ifade veren anne Mübeyyen Güner, asıl kendilerinin itibarının sarsıldığını iddia etti.
17.08.2021 Gündem
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadir Şeker Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir şeker davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.