Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman oldu? Kadir Şeker davasında son durum! Tahliye mi oldu, kaç yıl ceza aldı?
Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman oldu? Kadir Şeker davasında son durum! Tahliye mi oldu, kaç yıl ceza aldı? Yargıtay, yerel mahkemenin Kadir Şeker’e verdiği kararı bozdu ve tahrik hükümlerinin Kadir Şeker lehine azami derecede uygulanmasına hükmetti. Peki, Kadir Şeker tahliye mi oldu, davası ne oldu? Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman, nasıl oldu, kaç yıl ceza aldı?
1.06.2022 Gündem
Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesi ve Kadir Şeker olayı
Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesi ve Kadir Şeker olayı Konya'da polis ekiplerinin operasyonunda, sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in kurtarmak istediği Ayşe Dırla'nın bulunduğu araçta 900 gram eroin ele geçirildi. Söz konusu haberin ardından Kadir Şeker olayı ve davası merak edilmeye araştırmaya başladı. Peki, Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesinde ne söylemişti?
30.11.2020 Gündem
Kadir Şeker'in sağlık raporu ortaya çıktı!
Kadir Şeker'in sağlık raporu ortaya çıktı! Konya’da şiddete maruz kalan Ayşe D.’ye yardım etmek isterken çıkan arbedede Özgür Duran’ın bıçakla ölümüne sebep olan Kadir Şeker’in sağlık raporu ortaya çıktı. Hürriyet’in ulaştığı raporda, kavganın Kadir Şeker üzerinde bıraktığı izler detaylarıyla anlatıldı. İşte Kadir Şeker davası son durum...
20.02.2020 Gündem
Kadir Şeker'in annesinden yürek yakan sözler
Kadir Şeker'in annesinden yürek yakan sözler Kadir Şeker, parkta dayak yiyen bir kadını kurtarmak isterken katil olmuş ve tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Annesi konuştu.
11.02.2020 Yaşam