Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman oldu? Kadir Şeker davasında son durum! Tahliye mi oldu, kaç yıl ceza aldı?
Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman oldu? Kadir Şeker davasında son durum! Tahliye mi oldu, kaç yıl ceza aldı? Yargıtay, yerel mahkemenin Kadir Şeker’e verdiği kararı bozdu ve tahrik hükümlerinin Kadir Şeker lehine azami derecede uygulanmasına hükmetti. Peki, Kadir Şeker tahliye mi oldu, davası ne oldu? Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman, nasıl oldu, kaç yıl ceza aldı?
1.06.2022 Gündem
Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesi ve Kadir Şeker olayı
Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesi ve Kadir Şeker olayı Konya'da polis ekiplerinin operasyonunda, sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in kurtarmak istediği Ayşe Dırla'nın bulunduğu araçta 900 gram eroin ele geçirildi. Söz konusu haberin ardından Kadir Şeker olayı ve davası merak edilmeye araştırmaya başladı. Peki, Kadir Şeker davası ne oldu, son durum ne? Ayşe Dırla ifadesinde ne söylemişti?
30.11.2020 Gündem
Kadir Şeker'in avukatından açıklama geldi
Kadir Şeker'in avukatından açıklama geldi Konya'da, sevgilisi Ayşe D.'ye şiddet uygulayan Özgür Duran'ı engellemek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker, 28 Nisan günü, corona virüs nedeniyle SEGBİS sistemi ile hakim karşısına çıkacak. Sadece tutukluluk hali görüşülecek olan Şeker'in avukatlarından Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, ''Kadir'in kastı öldürmek değildi. Kaldı ki nefsi müdafaa hükümleri vardı. En azından bu sınırın aşılması vardı. Suçun vasıf ve mahiyetinin değiştirilmesi ihtimaline binaen, mümkünse en ağır adli kontrol şartlarını uygulamak kaydıyla Kadir'imizi salıverin diyeceğiz'' dedi.
23.04.2020 Gündem