Kadınlar Plajı

Kadınlar Plajı

Son dakika kadınlar plajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadınlar plajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadınlar plajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadınlar Plajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadınlar plajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 kadınlar plajı haberi bulunmuştur. Tüm kadınlar plajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması İBB Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda 'Altın Boynuz' olarak bilinen Haliç'in mavi sularının kahverengi renge bürünmesi gündem oldu. AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu "Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç'te patlayan algler değil, Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimi oldu. Haliç'te patlayan altılı masanın İstanbul şubesi oldu. Lütfen gidin Haliç'i görün" dedi.
13.06.2022 Siyaset
Konyaaltı Sahili günden güne eriyor! Bir havluluk yer kaldı
Konyaaltı Sahili günden güne eriyor! Bir havluluk yer kaldı Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, taş, çakıl ve kumla yeteri kadar beslenemediği için erozyona uğradı ve 60 yılda 35 metre geriledi. Erimenin en net görüldüğü yerde bir havlu serecek kadar kumsal alan kaldı.
20.07.2020 Gündem
Oyunu kullanan plaja koştu
Oyunu kullanan plaja koştu Kuşadası’nda 240 sandıkta 85 bin 651 seçmenin bulunduğu Kuşadası’nda hava sıcaklığı 32 dereceyi bulunca oyunu kullananlar soluğu denizde aldı. Oylarını kullanmak için tatilcilerin dönmesi üzerine boşalan plajları Kuşadalılar doldurdu.
24.06.2018 Yaşam
Ünlü plaja özel harekatçılardan operasyon
Ünlü plaja özel harekatçılardan operasyon Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde patlama ve silah sesi duyan polislerin takviye istemesi üzerine bölgeye sevk edilen özel harekat ekipleri, 4 kişiyi yakaladı.
29.09.2021 Gündem
Torpille balık avlayan şüphelilere, özel harekatçı operasyonu!
Torpille balık avlayan şüphelilere, özel harekatçı operasyonu! Antalya Konyaaltı'da patlama ve silah sesi duyan polislerin takviye istemesi üzerine bölgeye sevk edilen özel harekat ekipleri, dereye torpil atarak balık avlamaya çalıştıkları belirtilen 4 kişiyi yakaladı
28.07.2017 Yaşam
Cennet koya inşaat izni
Cennet koya inşaat izni Mersin’in Silifke İlçesi’nde 190 dönümlük doğa harikası koyun 49 yıllığına özel bir şirkete kiralanarak inşaata açıldığı öne sürüldü.
21.07.2017 Yaşam
Kadınlar plajı eylemi
Kadınlar plajı eylemi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında alınan meclis kararıyla Andre Doria Koyu’nun kadınlar plajı yapılmasına ilişkin düzenleme bir grup tarafından protesto edildi.
22.04.2017 Yaşam
Avşa Adası'nın nüfusu 50 kat arttı
Avşa Adası'nın nüfusu 50 kat arttı Kapıdağ Yarımadası'nın uzantısında oluşan adalar grubunda yer alan Marmara'nın önemli turizm merkezlerinden Avşa Adası'nın kışın 2 bin 500 civarındaki nüfusu, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 130 bine ulaştı.
10.07.2016 Ekonomi
Antalya'ya ikinci kadın plajı geliyor
Antalya'ya ikinci kadın plajı geliyor ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.
17.06.2016 Yaşam
45 yıllık SKK tesisi ‘Kadınlar Plajı’ oldu!
45 yıllık SKK tesisi ‘Kadınlar Plajı’ oldu! KOCAELİ’nin Darıca İlçesi’ndeki Bayramoğlu Koyu’nda, 45 yıl önce eski adı SSK olan Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü çalışanların yararlanması amacıyla kurulan ve bu yılın başında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ’Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’, belediye tarafından kadınlar plajına dönüştürüldü...
29.07.2015 Dünya
Gemlik’e ‘kadınlar Plajı’!
Gemlik’e ‘kadınlar Plajı’! Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ’Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak...
28.06.2015 Yaşam
AK Partili vekilden Leman Sam'a sert tepki!
AK Partili vekilden Leman Sam'a sert tepki! AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, twitter’da ’Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor’ diye paylaşımda bulunan Leman Sam’a "Sanatçı müsveddesi. Onu şiddetle kınıyorum" diyerek tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
'Erkeksiz plaj cennet gibi...'
'Erkeksiz plaj cennet gibi...' Rus gazeteci Maria Fadeeva Vatan Pazar için Antalya’daki Kadınlar Plajı’na girdi...
6.09.2014 Arşiv
'Erkeksiz plaj cennet gibi...'
'Erkeksiz plaj cennet gibi...' Rus gazeteci Maria Fadeeva Vatan Pazar için Antalya’daki Kadınlar Plajı’na girdi.
6.09.2014 Magazin
Kadınlar plajında üstsüz krizi çıktı
Kadınlar plajında üstsüz krizi çıktı Antalya’da açılan 72 dönümlük Kadınlar Plajı’nda günlük giriş yapan ve denize giren kadın sayısının 1000’in üzerinde olduğu açıklandı...
28.08.2014 Yaşam
Kadınlar plajında 'üstsüz' gerginliği!
Kadınlar plajında 'üstsüz' gerginliği! ANTALYA’da açılan 72 dönümlük Kadınlar Plajı’nda günlük giriş yapan ve denize giren kadın sayısının 1000’in üzerinde olduğu açıklandı. Talep nedeniyle şezlong, duş kabini, soyunma odası ve cankurtaran sayıları da artırılıyor. Plajda hafta sonu tesettürlü kadınlar ile üstsüz güneşlenenler arasında "Burası çıplaklar kampı değil" diye tartışma çıktığı belirtildi.
28.08.2014 Yaşam
Kadınlar plajında kadınlı erkekli deniz girecekler
Kadınlar plajında kadınlı erkekli deniz girecekler Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısu Mesire Alanı’nda 72 dönümlük alana yaptığı Kadınlar Plajı’nı protesto etmeye hazırlanan kadınlar, Sarısu’da kadınlı- erkekli denize girip horon tepecek...
22.08.2014 Yaşam
'Kadınlar plajı' tartışma yarattı!
'Kadınlar plajı' tartışma yarattı! Trabzon'da Çarşıbaşı ilçesindeki halk plajının haftada bir gün sadece kadınlara ayrılması fikri ilçeyi ikiye böldü...
20.08.2014 Yaşam
Kadınlar plajı açıldı
Kadınlar plajı açıldı Antalya’da hizmete giren kadınlar plajında ilk gün kimi kadınlar bikiniyle kimi kadınlar ise elbiseyle denize girerek hafta sonu keyfi yaptı.
16.08.2014 Yaşam
Kadınlar plajı bugün açılıyor
Kadınlar plajı bugün açılıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısu’da yaptığı Kadınlar Plajı bugün hizmete giriyor. 08.00- 19.00 saatleri arası sadece kadınlara özel hizmet verecek olan plaj, akşam da sosyal tesis olarak ailelere hizmet verecek
15.08.2014 Yaşam
O plaj yarın açılıyor!
O plaj yarın açılıyor! ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Sarısu'da yaptığı Kadınlar Plajı yarın saat 11...
15.08.2014 Yaşam
Kadınlar plajına 'çam'uflaj
Kadınlar plajına 'çam'uflaj Antalya’nın AK Parti’li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ’pozitif ayrımcılık’ olarak nitelendirdiği ’kadınlar plajı’ görülmeyecek şekilde ağaçlarla kapatıldı
11.08.2014 Yaşam
Antalya'da kadınlar plajına ağaçlı kamuflaj!
Antalya'da kadınlar plajına ağaçlı kamuflaj! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel'in "pozitif ayrımcılık" olarak nitelendirdiği kadınlar plajı", yüksekten ve sahilden görülmeyecek şekilde kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
Antalya'da don yasağı!
Antalya'da don yasağı! Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak'ın, Konyaaltı sahilinde külotla denize girenlere yönelik tepkisi sonrasında Büyükşehir Belediyesi'nce plaja kurallar getirildi. Kurallar arasında çamaşırla denize girmenin yasak olduğu da yer alıyor.
22.07.2014 Yaşam
Antalya'ya kadınlar plajı!
Antalya'ya kadınlar plajı! ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, kentin Kemer çıkışındaki plajı Sarısu'da kadınlar plajı açacaklarını söyledi...
17.07.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadınlar Plajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadınlar plajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.