Kablosuz Kulaklık

Kablosuz Kulaklık

Son dakika kablosuz kulaklık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kablosuz kulaklık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kablosuz kulaklık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kablosuz Kulaklık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kablosuz kulaklık gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 kablosuz kulaklık haberi bulunmuştur. Tüm kablosuz kulaklık haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Göründüğü kadar masum değil: Kablosuz kulaklıklar kansere mi neden oluyor?
Göründüğü kadar masum değil: Kablosuz kulaklıklar kansere mi neden oluyor? Gelişen teknoloji günlük hayatın her noktasında hayatımızı kolaylaştırıyor olsa da birçok kişinin bu konuda bazı endişeleri var. Hyatımıza yeni giren cihazlar her geçen gün daha 'vazgeçilemez' bir rol üstlenmeye başlamış olsa da birçok kişinin bu konuda ortak bir endişesi var: Radyasyon ve kanser riski
9.08.2023 Sağlık
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon şirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiği de ortaya çıktı.
1.02.2023 Yaşam
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış Konya'da, 60 milyon TL'lik vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklanan, 'Richie Rich' lakaplı 22 yaşındaki çete liderinin, GSM operatörünün mobil uygulamasına sızıp, elektronik cihaz siparişi verenlerin bilgisine ulaşarak 500'ü aşkın kişiyi de mağdur ettiği ortaya çıktı. Bu kişilerin 1 milyon lirasını dolandıran çeteye yönelik ikinci operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alınırken, 10'u tutuklandı. Tutuklu sayısı, 20'ye yükseldi.
31.01.2023 Gündem
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. İşte milyonluk vurgunun detayları...
31.01.2023 Yaşam
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu ŞOK aktüel ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta Toronto Köşe Takımından 4 Kişilik Mutfak Masa Takımına, hazır mutfak Dolapları ve Çekmece Düzenleyicisinden Asus Expert book Taşınabilir Bilgisayara kadar birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Peki, 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
28.12.2022 Ekonomi
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu OPPO Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıklarda kaliteli ses, şık dizayn, yarı saydam kutu kapağı tasarımı, çağrılar için yapay zeka gürültü önleme, düşük gecikme süresi ve ultra uzun pil ömrü gibi özellikler bulunuyor.
30.11.2022 Advertorial
Hemen ceplerinizi kontrol edin! Bu şekilde takip edilebilirsiniz
Hemen ceplerinizi kontrol edin! Bu şekilde takip edilebilirsiniz ABD’li bir model, Cory ismiyle açtığı TikTok hesabından üç kez görüştüğü bir kişinin çantasına gizlice kablosuz kulak içi kulaklıklardan bıraktığını belirterek kadınları bu yolla takip edilebilecekleri konusunda uyardı.
19.11.2022 Dünya
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.
7.11.2022 Advertorial
Ticaret Bakanlığı: Habur'da çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı: Habur'da çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Habur Gümrük Kapısı'nda son dönemde gerçekleştirilen operasyonlarda, araçların farklı noktaları ile yolcuların üzerlerini gizlediği çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildiğini duyurdu.
31.10.2022 Ekonomi
Kablosuz kulaklıklar ile ilgili hayati uyarı: Hücre DNA’sını bozuyor
Kablosuz kulaklıklar ile ilgili hayati uyarı: Hücre DNA’sını bozuyor Kulak Burun Boğaz(KBB) Uzm. Opr. Dr. Selami Yavuz, "Kablosuz kulaklıklar çok uzun süre kullanımlarda manyetik alanın etkileriyle kişinin hücre DNA’sında bozulmalara, kanser oluşumuna yatkınlık gibi durumlara sebep olabilir. Özellikle kulaklıkla yüksek sesli ve uzun süreli müzik dinlemek kalıcı işitme kaybına yol açabilir" dedi.
8.10.2022 Yaşam
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu Kullanıcıya yönelik özelleştirilebilen detayları ve yenilikçi akustik teknolojisiyle OPPO Enco X2, gerçek kablosuz kulaklıkları Hi-Fi kalitesindeki ses dünyasına taşımayı hedefliyor.
21.09.2022 Advertorial
Kablosuz kulaklığı sayesinde her şeyi böyle ortaya çıkardı!
Kablosuz kulaklığı sayesinde her şeyi böyle ortaya çıkardı! Ukrayna’nın Gostomel şehrinde Vitaliy Semenets adlı vatandaş, Rus askerleri tarafından evinden çalınan kablosuz kulaklığı sayesinde askerlerin konumunu adım adım takip etti.
20.04.2022 Dünya
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi...
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi... Malatya’da özel bir sürücü kursu, Türkçe bilmeyen yabancı uyruklu kişileri özel kamera düzenekli gömleklerle ehliyet sınavına sokmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri 6’sı Türk vatandaşı 24 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan benzer bir görüntü de Mersin'den geldi. Mersin'in Silifke ilçesinde ehliyet sınavında kopya çekmek için düzenek kuran M.M., görevlilerin dikkati sayesinde yakalandı.
25.10.2021 Gündem
Apple Airpods 3. nesil ne zaman satışa çıkacak? Airpods 3 Türkiye fiyatı ve özellikleri…
Apple Airpods 3. nesil ne zaman satışa çıkacak? Airpods 3 Türkiye fiyatı ve özellikleri… Apple; yeni MacBook Pro, 3'üncü nesil AirPods ve HomePod Mini'yi tanıttı. İlk nesli 2016 yılında piyasaya sunulan AirPods,'un ikinci jenerasyonu 2019 yılında kullanıcılara sunulmuştu. İki yıldır tam kablosuz kulaklık modeli üretmeyen Apple, gerçekleştirdiği Unleashed etkinliği ile 3. Nesil AirPods'unu tanıttı. Peki, Apple Airpods 3. nesil ne zaman çıkacak? Airpods 3 Türkiye fiyatı ve özellikleri…
19.10.2021 Gündem
Kaçakçılık operasyonu: 9 gözaltı
Kaçakçılık operasyonu: 9 gözaltı Adana'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 9 şüpheli yakalandı.
20.09.2021 Yaşam
Sinsice ilerliyor! Lenfoma kanserinin ilk belirtisi…
Sinsice ilerliyor! Lenfoma kanserinin ilk belirtisi… Son dönemlerde gençlerde kanser hastalığının görülme oranı arttı. Dizi oyuncusu Boğaç Aksoy’un ve Arif Güloğlu'nun lenfoma kanserine yakalandığını duyurmasının ardından hastalıkla ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. Lenfoma kanserinin belirtilerini ve ölüm oranını belirten Prof. Dr. Müge Gökçe ve Dr. Aytaç Karadağ, açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Müge Gökçe lenfoma kanserinin ilk belirtisini açıklarken Dr. Aytaç Karadağ bu hastalıktan korunmak için neler yapılması gerektiğini sıraladı.
7.05.2021 Sağlık
Ramazanın ışığını yakalayın!
Ramazanın ışığını yakalayın! NUN Eğitim ve Kültür Vakfı bu yıl ikincisini düzenleyerek geleneksel hale getirdiği uluslararası fotoğraf yarışması ile tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini Ramazanın ışığını birlikte yakalamaya davet ediyor.
18.04.2021 Gündem
Şok eden olay! Uykusunda yuttu, sabah nefes alamadığında anladı...
Şok eden olay! Uykusunda yuttu, sabah nefes alamadığında anladı... ABD’de Brad Gauthier (38) adlı kişi uykusunda akıllı telefon üreten ünlü bir teknoloji şirketine ait kablosuz kulaklığı yuttu. Kulaklık, endoskopi işlemiyle Gauthier’in yemek borusundan çıkarıldı.
5.02.2021 Dünya
Apple'dan flaş hamle! Ses kalitesi için...
Apple'dan flaş hamle! Ses kalitesi için... Apple'ın ilerleyen dönemlerde satışa sunmayı planladığı yeni AirPods kablosuz kulaklık modellerinde ses kalitesinin iyileştirilmesi adına kemik iletimi teknolojisini kullanması bekleniyor.
30.07.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD ve Çin arasında bir kriz daha! Soruşturma başlatıldı
ABD ve Çin arasında bir kriz daha! Soruşturma başlatıldı ABD'de, yüzlerce kişiye Çin'den sipariş edilmemiş tohum paketlerinin gönderilmesinin ardından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
28.07.2020 Dünya
Kablolu kulaklıklara veda zamanı
Kablolu kulaklıklara veda zamanı Bugün gezmek için dışarı çıktığınızda kulaklık takanların önemli bir bölümünün kablosuz kulaklıkları tercih ettiğini görebilirisiniz. Bu da bize açık bir şekilde kablolu kulaklık devrinin artık bittiğini gösteriyor.
27.01.2020 Bilim ve Teknoloji
AirPods mu Galaxy Buds mı?
AirPods mu Galaxy Buds mı? Kablosuz kulaklık sektörü gün geçtikçe büyüyor. Apple başta olmak üzere Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi dahil pek çok marka kendi ürünlerini ortaya koyuyor. Peki en çok hangisi satıyor?
26.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Uygunsuz ithal ürünlere izin verilmedi
Uygunsuz ithal ürünlere izin verilmedi Ticaret Bakanlığınca, bu yılın 7 ayında güvenirliğinden şüphe duyulan 1 milyar 180 milyon ithal ürün denetlenirken, uygunsuz bulunan 2,5 milyon ürünün ithalatına izin verilmedi.
14.08.2019 Ekonomi
Huawei FreeBuds Lite Türkiye’de!
Huawei FreeBuds Lite Türkiye’de! Kablosuz kulaklık keyfi sunan Huawei FreeBuds Lite Türkiye pazarında satışa sunuldu.
31.07.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Kablosuz Kulaklık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kablosuz kulaklık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.