Kabine Revizyonu

Kabine Revizyonu

Son dakika kabine revizyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabine revizyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabine revizyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabine Revizyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabine revizyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 kabine revizyonu haberi bulunmuştur. Tüm kabine revizyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Muş kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakanı Mehmet Muş nereli? Kabine değişikliği gerçekleşti!
Mehmet Muş kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakanı Mehmet Muş nereli? Kabine değişikliği gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Mehmet Muş, yeni Ticaret Bakanı oldu. Peki Mehmet Muş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Muş'un hayatı
21.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut'tan yerli ve milli ekonomi modeli açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut'tan yerli ve milli ekonomi modeli açıklaması Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, spekülatif atakların ardından pazartesi günü yurt içinde 7,5 milyar doların üzerinde döviz satışı yapıldığını belirterek, "Pazartesi günü dolarizasyonun kabuğu çatladı. Çatlak büyüyor ve ters dolarizasyonla karşı karşıyayız. Önümüzdeki dönemde ters dolarizasyonun devam edeceğini ve hızlanacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
29.03.2021 Ekonomi
AK Parti'den son dakika kabine revizyonu açıklaması!
AK Parti'den son dakika kabine revizyonu açıklaması! AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kabine revizyona ilişkin soruya Çelik 'Cumhurbaşkanımızının takdirinde bir konu bu. Bu tip durumlardaki bütün tahminler boşa çıkar. Ne zaman, nasıl yapılacağı tamamen cumhurbaşkanımızın takdiridir.' cevabını verdi.
24.03.2021 Gündem
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde vereceği mesajlar merakla bekleniyor. Ankara kulislerinde kabine değişikliği olacağı iddiaları artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kabinede bazı bakanlıkların da ayrılacağı ifade edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise kabine değişikliği ile ilgili soruya cevap vererek, "Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
Cezayir Cumhurbaşkanı erken seçime gitmek için parlamentoyu feshetti
Cezayir Cumhurbaşkanı erken seçime gitmek için parlamentoyu feshetti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun, erken seçime gitmek için parlamentoyu feshettiğini açıklarken, 48 saat içinde kabine değişikliği yapılacağını söyledi.
18.02.2021 Dünya
BAE'de kabine revizyonu Başbakan tarafından onaylandı
BAE'de kabine revizyonu Başbakan tarafından onaylandı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum, kabinede yapılacak revizyonu onayladığını, pazar günü yeni hükümetin açıklanacağını duyurdu.
4.07.2020 Dünya
Irak'ta polise 'kırmızı alarm' talimatı verildi!
Irak'ta polise 'kırmızı alarm' talimatı verildi! Irak İçişleri Bakanlığı, ülkede yarın düzenlenmesi planlanan gösterilerden dolayı tüm emniyet teşkilatına "kırmızı alarm" talimatı verdi.
24.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçiminde yüzde 50 artı 1'in düşürülmesi tartışmasıyla ilgili, "Bunu revize edip gündeme getirmek siyasetçi ciddiyetiyle yakışmaz. Böyle bir şey olacaksa bu bizim değil, adı üzerinde muhalefetin yapacağı bir iştir." dedi. Erdoğan, kabine revizyonuna ilişkin bir soruya da "Şu anda böyle bir şey yok." yanıtını verdi.
1.10.2019 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siparişle kabine revizyonu olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siparişle kabine revizyonu olmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine değişikliği iddialarına ilişkin "Böyle bir şey yapılması gerekiyorsa biz yaparız. Siparişle bu işler olmaz" dedi.
25.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bugünlerde bir görüşme yapabileceklerini bildirdi.
23.04.2019 Gündem
Revizyonda şifre kelime: Kaşıkçı
Revizyonda şifre kelime: Kaşıkçı Siyasi uzmanlara göre, Suudi Arabistan'daki son kabine revizyonunda şifre kelime "Kaşıkçı". Değişikliklerin amacının ise Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ı korumak olduğu ifade ediliyor.
28.12.2018 Dünya
Suudi Arabistan'da kabine revizyonu
Suudi Arabistan'da kabine revizyonu Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen kabine revizyonu kapsamında aralarında Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr'in de bulunduğu bazı bakanlar değişti.
27.12.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'da kabine değişti!
Son dakika... Suudi Arabistan'da kabine değişti! Reuters haber ajansının Al Arabiya'dan aktardığı son dakika haberine göre, Suudi Arabistan'da kabine revizyonu kapsamında aralarında Dışişleri Bakanı'nın da bulunduğu bazı bakanlar değişti
27.12.2018 Dünya
Melih Gökçek’le  beraber yürürüz
Melih Gökçek’le beraber yürürüz “Melih Bey, benim 94’ten beri yol ve dava arkadaşım. Bu yol ve dava arkadaşlığımızda bugüne kadar beraber geldik. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum. Kabinede de revizyon yok”
30.10.2018 Siyaset
Erdoğan’dan kritik sözler: ‘Resepsiyona gelmeyenler oldu, sen yeter ki...’
Erdoğan’dan kritik sözler: ‘Resepsiyona gelmeyenler oldu, sen yeter ki...’ Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunu yeni havalimanımızda gerçekleştirdik. Bunu bahane edip gelmeyenler de oldu tabii. Neymiş; Cumhuriyet Bayramı'nın bu tür resepsiyonları sadece Ankara'da kutlanırmış. Bu nasıl bir anlayıştır? Sen yeter ki gönlünü bu işe ver. Sende gönül olmadıktan sonra bahane bulmak kolay' dedi. Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasına operasyon sinyali veren Erdoğan, "Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasını çökerteceğiz. Bu konuyla ilgili hazırlıklarımızı planlarımızı tamamladık. Yakında daha kapsamlı etkili operasyonlarla terör örgütünün tepesine tepesine bineceğiz. Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullandı. Melih Gökçek'in MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddialarına da yanıt veren Erdoğan, "Yol ve dava arkadaşlığımızla bugüne kadar beraber geldik. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum" şeklinde konuştu.
30.10.2018 Gündem
Rusya Türkiye’ye iletti: O bölgede YPG’liler...
Rusya Türkiye’ye iletti: O bölgede YPG’liler... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında konuştu. Kalın, "Rusya Tel Rıfat'ta PYD/YPG unsuru kalmadığını iletti, bunu teyit edeceğiz" dedi.
5.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabinede revizyon iddiasına yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabinede revizyon iddiasına yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine revizyonu iddialarının doğruluk payının olmadığını söyledi. Erdoğan ayrıca Maltepe'de kendi çocuklarını öldüren babayla ilgili de "Bunlar cani. Bunlar insanlıktan nasibini almış değil" dedi.
5.01.2018 Gündem
Akdağ'dan 'kabine revizyonu' ve 'erken seçim' sorularına yanıt
Akdağ'dan 'kabine revizyonu' ve 'erken seçim' sorularına yanıt Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, kabine revizyonu ve erken seçim iddialarına ilişkin soruyu yanıtladı. Kabine revizyonuna ilişkin Akdağ, "Bir kabine değişikliği olacaksa olur, önemli olan zaman kaybetmemek. Böyle bir şeye hakkımız yok. İşlerimizi yapacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de o isim belli oldu
AK Parti'de o isim belli oldu Hükümette gerçekleştirilen kabine revizyonu ile Adalet Bakanlığı görevini alan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'ün yerine Fatih Şahin getirildi. Şahin'den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine ise AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan getirildi.
20.07.2017 Siyaset
Kabinede kan değişimi
Kabinede kan değişimi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe’de toplantı yapan Başbakan Yıldırım, görüşmenin ardından kabine değişikliğini açıkladı. 5 bakanın görev yeri değişti, 6 yeni isim ilk kez kabineye girdi
29.09.2021 Gündem
Jülide Sarıeroğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu
Jülide Sarıeroğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu Başbakan Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabinede Fatma Betül Sayan Kaya'dan sonra Jülide Sarıeroğlu da kadın bakan olarak yer aldı.
19.07.2017 Siyaset
Başbakan'dan zehirlenen askerlerle ilgili açıklama
Başbakan'dan zehirlenen askerlerle ilgili açıklama Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan ziyaretinin dönüşünde gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kabine değişikliği ve Kılıçdaroğlu'nun kendisine gönderdiği mektuba yönelik açıklamalarda bulunan Yıldırım, kışladaki zehirlenmelere yönelik soruyu da yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Katar krizinde Cumhurbaşkanı Erdoğan devrede!
Katar krizinde Cumhurbaşkanı Erdoğan devrede! Beştepe'deki kabine toplantısı sonrası hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklama yaptı. Kurtulmuş, Katar krizinde çözüm için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girdiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
‘Nihai hedef Almanya ile ilişkinin düzeltilmesi’
‘Nihai hedef Almanya ile ilişkinin düzeltilmesi’ Başbakan Yıldırım, “Hem Avrupa Birliği ortaklık sürecinin normalleştirilmesi hem de Almanya ile ikili ilişkilerimizin tekrar rayına oturtulması bizim temel düşüncemizdir” dedi ancak bunun tek taraflı iradeyle olamayacağını ifade etti
4.06.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kabine Revizyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabine revizyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.