Kaan Terzioğlu

Kaan Terzioğlu

Son dakika kaan terzioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaan terzioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaan terzioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaan Terzioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaan terzioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 kaan terzioğlu haberi bulunmuştur. Tüm kaan terzioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık İletişim platformu BiP, global bir dijital operatör olan VEON’un Banglalink iştirakiyle stratejik ortaklık gerçekleştirdi.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı Turkcell, şirketin Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun, 15 Mart tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.
15.03.2019 Ekonomi
SMS kullanımı 5 yılda yüzde 64 azaldı
SMS kullanımı 5 yılda yüzde 64 azaldı Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, son 5 yılda SMS kullanımının adet bazında yüzde 64 azaldığını belirtti. Söz konusu azalmaya ise mobil internetin yaygınlaşması ile birlikte popüler mesajlaşma uygulamalarının neden olduğu açıklandı.
24.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Davos zirvesi başladı!
Davos zirvesi başladı! İsviçrenin Davos kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), "Küreselleşme 4.0" ana temasıyla başladı. Davos'ta Türkiye'yi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ve çok sayıda iş adamı temsil ediyor.
22.01.2019 Ekonomi
Yerli otomobilin CEO'su gelinen son aşamayı açıkladı
Yerli otomobilin CEO'su gelinen son aşamayı açıkladı Turkcell, yerli otomobil ekibinin lideri Gürcan Karakaş’ı konuk etti. Her fırsatta “Otomobilden daha fazlasını” yapmak üzere yola çıktıklarını dile getiren Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu A.Ş. CEO’su Karakaş, projede gelinen aşama ve süreçle ilgili önemli bilgileri Turkcell çalışanlarıyla paylaştı. Karakaş, tarihe geçecek bir projenin parçası olmanın haklı gururunu yaşayan Turkcell ekibine seslenirken “Türkiye’de çok önemli bir değişime hep birlikte tanıklık ediyoruz. Hedefimiz ülkemizde bir mobilite ekosistemi yaratmak ve 2022 yılından itibaren hepimize gurur verecek ürünlerle küresel arenaya çıkmaktır. ‘Bunu yapabilecek güçteyiz’ kısmını çoktan aştık, çünkü yola çıktık, yapıyoruz” dedi.
18.01.2019 Otomobil
Türkiye’nin yerli ve milli uygulamaları tek adreste
Türkiye’nin yerli ve milli uygulamaları tek adreste Turkcell’in milli ve yerli uygulamalarına artık tek bir adresten erişilebiliyor. Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen BiP, fizy, lifebox, Dergilik, TV+, Yaani, Upcall ve Paycell gibi benzersiz 19 uygulama www.turkiyeninuygulamalari.com’da. Bu sayede kullanıcılar bilgi servislerinden müzik uygulamasına, bulut depolamadan bilgi ve eğlence platformuna kadar günlük hayatta ihtiyaç duydukları tüm uygulamaları bir arada buluyor.
21.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Girişimcilere veri merkezi desteği
Girişimcilere veri merkezi desteği Turkcell, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında bu kez de dijital ekosistemi destekleme seferberliği başlattı.
18.12.2018 Bilim ve Teknoloji
İddaa için tek teklif yapıldı!
İddaa için tek teklif yapıldı! Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın bahis oyunları için açtığı ihaleye tek firma katıldı.
27.11.2018 Ekonomi
Kaan Terzioğlu’ndan örnek davranış
Kaan Terzioğlu’ndan örnek davranış Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu adil rekabet için TFF üyeliğinin dondurulmasını talep etti.
6.11.2018 Futbol
Türkiye'nin ilk canlı 5G deneyimi yapıldı
Türkiye'nin ilk canlı 5G deneyimi yapıldı Turkcell, Türkiye’nin ilk canlı 5G deneyimine Samsung Electronics Türkiye iş birliğiyle imza attı. 5G teknolojisi, Turkcell altyapısı ve Samsung’un sunduğu 5G Sabit Kablosuz Erişim Teknolojisi sayesinde Türkiye’de ilk kez Turkcell’in kurduğu canlı deneyim alanlarında hayat buldu.
5.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Rekor kırdı  hedef büyüttü
Rekor kırdı hedef büyüttü Turkcell, 3’üncü çeyrekte 5.8 milyar TL ile bir çeyrekte elde edilen en yüksek gelire ulaştı. 9 aylık dönemde büyüme oranı yüzde 20.8’e toplam gelirler 15.7 milyar TL’ye çıktı. Şirket 2018 için hedef büyüttü.
25.10.2018 Ekonomi
Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor
Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor Kemer Kemer Country Golf Kulübü’nde 3 gün boyunca sürecek turnuvada Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Hakan Çarmıklı ve Erdem Kıramer gibi ünlü simalar yer alacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Barış için Gelibolu'yu aştılar
Barış için Gelibolu'yu aştılar ‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene 4.’sü düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu, yine büyük bir kalabalığın katılımıyla koşuldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2 kat internet
2 kat internet Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ye Turkcell’den de tam destek geldi. Faturalı, faturasız, bireysel ve kurumsal tüm abonelerin internet paketlerini 2’ye katlayan Turkcell; dijital uygulamaları BİP, TV+, Dergilik ve lifebox’da geçerli GB’ları da 2 katına çıkardı
13.10.2018 Ekonomi
Enflasyonla mücadeleye "2 kat internet" desteği
Enflasyonla mücadeleye "2 kat internet" desteği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından "Türkiye Kazanacak" sloganıyla açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek veren Turkcell, bugünden itibaren internet kotalarını 2'ye katlayacak.
13.10.2018 Ekonomi
WhatsApp’a evinde BiP’le kafa tutacak
WhatsApp’a evinde BiP’le kafa tutacak Turkcell, dünyayı ‘BiP’le tanıştırmak için iletişim kampanyasına New York’un ünlü Times Meydanı’nda start verdi. Türkiye’nin dijital ihracat çıkarmasına imza atacaklarını söyleyen Genel Müdür Terzioğlu, “Milli uygulamalarla hedefimiz 1 milyar kez indirilmek” dedi
4.10.2018 Ekonomi
Online üniversite için işbirliği yaptılar
Online üniversite için işbirliği yaptılar Turkcell ile bölgenin ilk dijital interaktif üniversitesi Netkent iş birliği yaptı. Öğrencilerin dijital iletişim ihtiyaçlarının Lifecell üzerinden karşılanacağı online üniversitede dersler, 15 Ekim’de başlayacak.
2.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Dijital zekanın küresel standardı
Dijital zekanın küresel standardı Turkcell’in Türkiye’ye kazandırdığı ‘DQ Dijital Zeka’ dijital okuryazarlık ve yetenekler konusunda dünya standardı oldu
27.09.2018 Ekonomi
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri, unutulmaz bir gecede sahiplerini buldu.
21.09.2018 Kültür Sanat
"En iyilerin buluşma noktası TV+"
"En iyilerin buluşma noktası TV+" TURKCELL’İN televizyon platformu, TV+’ta, yer alan Life +’tan at yarışı tutkunlarına müjde geldi.
10.11.2021 At Yarışı
Müzik festivaline dev yatırım
Müzik festivaline dev yatırım Türkiye’nin açık ara lider dijital müzik platformu fizy kullanıcılarına sunduğu inovatif hizmetlere yeni bir halka daha ekliyor ve Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek büyük bir organizasyonun öncülüğünü üstleniyor. Türkiye’de müzik endüstrisinin gelişmesine yatırım yatırım yapan fizy, 6 gün kesintisiz sürecek İstanbul Müzik Haftası ile yeni bir dönem başlatıyor.
14.09.2018 Kültür Sanat
Teknolojide milli hamle! AK Partili belediyelere bu çağrı yapıldı
Teknolojide milli hamle! AK Partili belediyelere bu çağrı yapıldı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın teknolojide yerli ve milli çağrısına şirketlerden destek sürüyor. Türkiye’nin yerli telefon üreticilerinden Başarı Elektronik bünyesindeki Kaan, Türkiye’de üretim için kolları sıvadı. Bunun için şirket Ankara’da sıfır bir fabrika kurdu. Türkiye’nin millileştirilmiş işletim şirketi Pardus da tüm kamuya yayılmak için görev bekliyor. AK Partili belediyelere ‘Pardus kullanın’ çağrısı yapılırken Pardus’un ticarileşmesi için çalışan HAVELSAN, kamu kurumlarının gönül rahatlığıyla Pardus’a geçebileceğini belirtiyor.
21.08.2018 Ekonomi
Hem milli hem global
Hem milli hem global ‘Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın’ diyen Turkcell son dönemde yerli teknolojilere yaptığı yatırımlarla gündemde. Yaani, fizy, lifebox, TV+, Dergilik ve Paycell gibi uygulamalarının ve yerli anlık mesajlaşma platformu BiP de en hızlı büyüyen uygulama olarak öne çıkıyor.
18.08.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dolmabahçe'de düzenlenen toplantıda Yeni Ekonomi Modeli'nin çerçevesini açıkladı. Bakan Albayrak, daha etkili iletişim, Merkez Bankası'nın bağımsızlığı, sürdürülebilir sistem, bütçe disiplini, kamuda tasarruf ve verimlilik, vergi sistemindeki dönüşüm başlıkları altında maddeleri tek tek duyurdu. İşte detaylar...
10.08.2018 Ekonomi
En çok internet tüketen 5’inci ülke olduk
En çok internet tüketen 5’inci ülke olduk Cep telefonlarının halkın en ucuz eğlence kaynağı olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu, “Bu durum rakamlara da yansıdı. Türk insanı dünyada en çok internet tüketenler arasında 5’inci sırada yer alıyor” dedi. İlk sırada aylık 11 GB ile Finlandiya var.
9.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Terzioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaan terzioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.