Julia Roberts

Julia Roberts

Son dakika Julia Roberts haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Julia Roberts ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Julia Roberts haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Julia Roberts

haberleri sayfasında son dakika yaşanan julia roberts gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 julia roberts haberi bulunmuştur. Tüm julia roberts haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla sonunda konuştu.
5.12.2023 Magazin
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Magazin
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel film seçkisi! Kadınların penceresinden dünyayı görmemize olanak sağlayan çok özel 4 film; Mad Max:Fury Road, Erin Brockhovich, The Color Purple ve The Hours, kadınlara özel 4 farklı seansta ücretsiz rezervasyon sistemi ile gösterilecek. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
6.03.2022 Kültür Sanat
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti Güney Afrika doğumlu ünlü İngiliz yönetmen Roger Michell, 65 yaşında hayatını kaybetti. Michell, tüm zamanların en çok izlenen, Julia Roberts'in başrolünde olduğu Notting Hill filmini yönetmişti.
24.09.2021 Dünya
Julia Roberts yerine Meryem Uzerli...
Julia Roberts yerine Meryem Uzerli... Meryem Uzerli, yönetmen Alp Kamber’in yeni filmi ‘Güzel Bir Rüya’ için kamera karşısına geçti.
4.07.2021 Magazin
Olympia Dukakis hayatını kaybetti!
Olympia Dukakis hayatını kaybetti! Oscar ödüllü Olympia Dukakis yaşamını yitirdi. 89 yaşındaki oyuncunun evinde yaşamını yitirdiği duyuruldu.
2.05.2021 Magazin
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Yeniden bir aradalar!
Yeniden bir aradalar! Brad Pitt ve Jennifer Aniston, 2001 yılından sonra ilk kez aynı projede yer alacak.
18.08.2020 Magazin
Maskesiz çıkmıyor!
Maskesiz çıkmıyor! Julia Roberts, önceki gün Malibu’da objektiflere takıldı.
12.04.2020 Magazin
Neşeli çıkış
Neşeli çıkış Julia Roberts, önceki akşam arkadaşı Bruce Bozzi ile Los Angeles’ta görüldü
12.02.2020 Magazin
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
Tuvalette imza istemişler!
Tuvalette imza istemişler! Julia Roberts, ünlü olduğunu anladığı ilk anı sevenleriyle paylaştı.
19.12.2018 Magazin
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar'
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar' 'Yasak Elma'nın başrol oyuncuları Şevval Sam ve Talat Bulut'ın birbirlerine duydukları öfke ve nefret, oynadıkları dizinin önüne geçti.
14.11.2018 Magazin
Kardeşi sorulunca sinirlendi!
Kardeşi sorulunca sinirlendi! Antalya Film Festivali'ne katılan Eric Roberts, kardeşi Julia Roberts ile ilgili soruya sinirlendi
5.10.2018 Magazin
Beyazperdeden büyük transfer
Beyazperdeden büyük transfer Hollywood yıldızı Julia Roberts (50), ilk kez bir dizide rol aldı. Bu zamana kadar hep sinemada seyircisiyle buluşan oyuncu, ‘Homecoming’ adlı dizide başrol olarak kamera karşısına geçti.
10.09.2018 Magazin
Closer’da rol alıyorum
Closer’da rol alıyorum Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile önceki gün Vadistanbul AVM’deydi. Akil, İngiliz oyun yazarı Patrick Marber’in ‘Closer’ adlı tiyatro oyununu, Cengiz Bozkurt’un yönetmenliğiyle sahneye taşıdıklarını ve provaların devam ettiğini dile getirdi.
9.09.2018 Magazin
Son görüntüsü korkuttu
Son görüntüsü korkuttu 1990 yapımı Özel Bir Kadın (Pretty Woman) filmiyle bir anda şöhretin zirvesine yerleşen Julia Roberts’ın son görüntüsü şaşırttı.
1.08.2018 Magazin
Dünyaca ünlü aktris hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü aktris hayatını kaybetti! Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan 53 yaşındaki ünlü oyuncu Emma Chambers 53 yaşında hayatını kaybetti.
25.02.2018 Magazin
Julia Roberts film çekiminde!
Julia Roberts film çekiminde! Oscarlı oyuncu Julia Roberts'ın yeni filmi 'Ben is Back'in çekimleri New York'ta devam ediyor.
7.12.2017 Kültür Sanat
Bir tek ben kokayım diyenlere özel parfüm
Bir tek ben kokayım diyenlere özel parfüm Kozmetik sektörü, Julia Roberts gibi olmak isteyenler için değil, kendi olanlara hizmeti arttırıyor. ‘Nadir bulunan’ ürünlerin satıldığı ultra prestij kategorisinin dünya pazarı ortalaması yüzde 10. Yükselişini sürdüren pazarın yüzde 46’sını parfüm oluşturuyor
2.12.2017 Ekonomi
'Herkes bacaklarıma bakıyor, demek ki...'
'Herkes bacaklarıma bakıyor, demek ki...' Oscar ödüllü aktris Julia Roberts, bir markanın tanıtımı için İtalya'da moda şovuna katıldı.
7.09.2017 Magazin
Burcu Biricik, Hazar Ergüçlü ve Mert Fırat aynı filmde!
Burcu Biricik, Hazar Ergüçlü ve Mert Fırat aynı filmde! Romantik komedi filmi "En İyi Arkadaşım Evleniyor"un yerli versiyonu için cast çalışmaları tamamlandı.
4.07.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Julia Roberts ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki julia roberts haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.