John Kerry

John Kerry

Son dakika john kerry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan john kerry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını john kerry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Kerry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john kerry gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.200 john kerry haberi bulunmuştur. Tüm john kerry haberleri aşağıda listelenmiştir.
Washington’un başarısızlığı! 'Türkiye’nin PKK ile ilgili kaygılarını anlayamıyoruz'
Washington’un başarısızlığı! 'Türkiye’nin PKK ile ilgili kaygılarını anlayamıyoruz' ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi ve Suriye eski Özel Temsilcisi James Jeffrey, Ankara’nın terör örgütü PKK ile ilgili kaygılarının ABD’de anlaşılmamasını “Washington’un başarısızlığı” olarak niteledi.
28.05.2022 Dünya
Bakan Kurum 'büyük bir değişimin hatta devrimin eşiğindeyiz' dedi ve duyurdu
Bakan Kurum 'büyük bir değişimin hatta devrimin eşiğindeyiz' dedi ve duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye’nin ‘daha adil bir dünya mümkündür’ inancıyla hareket ettiğini belirterek, “Dünyadan da beklentimiz dezavantajlı, iklim değişikliğinden en çok etkilenen ve gelişmekte olan ülkelerin, iklim değişikliğiyle mücadele ederken daha kırılgan hâle gelmemesidir, bu ülkelere gerekli desteklerin eksiksiz verilmesidir” dedi. Bakan Kurum, "Sanayi devriminin üzerinden geçen üç asrın ardından, şimdi yeniden büyük bir değişimin, dönüşümün hatta devrimin eşiğindeyiz" açıklamasında bulundu.
28.01.2022 Gündem
ABD'li isimden itiraf: Türkiye olmadan çözüm olmaz!
ABD'li isimden itiraf: Türkiye olmadan çözüm olmaz! ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Suriye'de Türkiyesiz bir çözüm ihtimalinin bulunmadığını söyledi. Jeffrey, 'Türkiye olmaksızın Suriye'de bir çözüm olamaz. Bu da ABD ile Türkiye’nin iş birliğini zorunlu hale getiriyor' dedi.
15.11.2021 Dünya
Fatih Birol kimdir? TİME Dergisi’nin açıkladığı en etkili 100 isim arasında yer alan tek Türk Fatih Birol’un hayatı…
Fatih Birol kimdir? TİME Dergisi’nin açıkladığı en etkili 100 isim arasında yer alan tek Türk Fatih Birol’un hayatı… Dünyada en haber ve politika alanında en çok okunan dergilerinden Time Dergisi, 2021 yılının en etkili 100 kişisini açıkladı. TİME dergisinin açıkladığı en etkili 100 kişi arasında yer alan tek Türk merak konusu oldu. Listede yer alan tek Türk Fatih Birol kimdir? İşte Türk Fatih Birol’un hayatı…
16.09.2021 Gündem
Bakan Kurum, Napoli'de ABD Başkanı İklim Özel Temsilcisi Kerry ile görüştü
Bakan Kurum, Napoli'de ABD Başkanı İklim Özel Temsilcisi Kerry ile görüştü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, G20 Çevre Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği İtalya'nın Napoli kentinde ABD Başkanı İklim Özel Temsilcisi John Kerry ile bir araya geldi.
23.07.2021 Dünya
Bakan Kurum, G20 ülkeleri Çevre, İklim ve Enerji Bakanları Toplantısı’na katıldı
Bakan Kurum, G20 ülkeleri Çevre, İklim ve Enerji Bakanları Toplantısı’na katıldı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, G20 ülkelerinin bakanları ve ilgili kuruluş temsilcileriyle biyoçeşitlilik kaybı, kirlilik, çölleşme, su ve doğal kaynakların sürdürülemez kullanımını konuşmak ve çözüm aramak için bir araya geldi.
22.07.2021 Gündem
Lavrov: ABD ile iklim alanında yoğun bir etkileşimin sağlanacağını umuyoruz
Lavrov: ABD ile iklim alanında yoğun bir etkileşimin sağlanacağını umuyoruz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ile iklim alanında yoğun bir etkileşimin sağlanacağını umduklarını belirtti.
12.07.2021 Dünya
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile İran arasındaki nükleer anlaşmanın sonuca ulaşmaması için Rusya'nın "maksimum çaba gösterdiğini", ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani'nin de bu amaçla Moskova'ya davet edildiğini iddia etti.
25.04.2021 Dünya
John Kerry, İklim Liderliği ödülünü almaya 'özel jeti'yle gitmiş
John Kerry, İklim Liderliği ödülünü almaya 'özel jeti'yle gitmiş ABD Başkanı Joe Biden'ın İklim Değişikliği Özel Temsilcisi olarak atadığı John Kerry'nin, 2019'da İklim Liderliği ödülünü almak için İzlanda'ya "özel jeti"yle seyahat ettiği ortaya çıktı.
3.02.2021 Dünya
ABD'de 231 yıl sonra bir ilk!
ABD'de 231 yıl sonra bir ilk! Amerikan basınına göre ABD Merkez Bankası'nın (Fed) eski başkanı Janet Yellen, yeni kabinede hazine bakanlığı görevini üstelenebilir. Bu atamanın gerçekleşmesi halinde Yellen, bakanlığının 231 yıllık tarihinde bu göreve gelen ilk kadın olacak.
24.11.2020 Gündem
Joe Biden, ABD Dışişleri Bakanı olarak Blinken'i seçeceğini doğruladı
Joe Biden, ABD Dışişleri Bakanı olarak Blinken'i seçeceğini doğruladı ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, Dışişleri Bakanlığına Antony Blinken'ı, Ulusal Güvenlik Danışmanlığı görevine de Jake Sullivan'ı getireceğini açıkladı.
23.11.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, "Ermenistan bu saldırılarıyla 'uluslararası sistemi ve hukuku hiçe sayıyorum' diyor. Bunun bir karşılığı olmalı" dedi. Çavuşoğlu, "Ermenistan başka ülkelerden destek bulmasaydı bu cesareti bulamazdı." açıklamasında bulundu.
30.09.2020 Siyaset
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturması kapsamında Kongrede yapılan kamuya açık oturumların beşinci gününde, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa ve Rusya Direktörü Fiona Hill ve ABD'nin Kiev Büyükelçiliği yetkilisi David Holmes ifade verdi. Öte yandan ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, bir mektup göndererek, Biden, oğlu Hunter Biden ve diğer Barack Obama yönetimi yetkililerinin Ukrayna ile ilişkilerine ilgili belgeleri talep etti.
21.11.2019 Dünya
Trump'tan İran'a yeni tehdit: Büyük ve ezici bir güçle...
Trump'tan İran'a yeni tehdit: Büyük ve ezici bir güçle... ABD Başkanı Donald Trump, "İran tarafından Amerikan unsurlarına yapılacak herhangi bir saldırı büyük ve ezici bir güçle karşılık bulacaktır." açıklamasını yaptı.
25.06.2019 Dünya
Tarihte böylesi görülmedi
Tarihte böylesi görülmedi ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Trump Yönetimi’nin tek taraflı olarak çekildiği İran’la nükleer anlaşmanın mimarı olan ve görevden ayrıldıktan sonra da İran’la görüşmeler yaptığını söyleyen Obama döneminin dışişleri bakanı John Kerry’ye sert tepki gösterdi.
15.09.2018 Dünya
John Kerry: Trump, ABD halkına yalan söylüyor
John Kerry: Trump, ABD halkına yalan söylüyor ABD Eski Dışişleri Bakanı John Kerry, dünyanın iklim değişimiyle mücadelede küresel anlamda ihtiyaç duyulandan çok uzak bir noktada olduğunu belirterek, "İklim değişimi ve küresel ısınma konusunda şu an karşılaştığımız her problem çözülebilir. Karamsar olmak istemiyorum ancak konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir başkan, ABD halkına yalan söylüyor." dedi.
14.09.2018 Dünya
Esed İsrail ile barış istemiş! Gizli mektup ortaya çıktı
Esed İsrail ile barış istemiş! Gizli mektup ortaya çıktı Beşşar Esed'in, İsrail'le barış görüşmeleri yapmak amacıyla eski ABD Başkanı Barack Obama'ya gizli bir mektup gönderdiği ortaya çıktı.
4.09.2018 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir televizyon kanalında katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.02.2018 Gündem
Cehennemin kapıları açıldı
Cehennemin kapıları açıldı Trump Ortadoğu’yu resmen ateşe attı. ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından Hamas intifada çağrısı yaptı. İsrail Batı Şeria’ya asker yığdı, sokaklara dökülen Filistinlere müdahale etti
7.12.2017 Dünya
'İsrail ve Mısır, ABD'yi İran'ı bombalamaya zorladı'
'İsrail ve Mısır, ABD'yi İran'ı bombalamaya zorladı' Eski ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İsrail ve Mısır'ın 2015'te Barack Obama yönetimini 'İran'ı bombalamaya zorladığını' söyledi.
29.11.2017 Dünya
Netanyahu ve Sisi gizlice görüştü
Netanyahu ve Sisi gizlice görüştü Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ile İsrail ana muhalefet lideri Isaac Herzog’un, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Nisan 2016’da Kahire’de gizli bir görüşme yaptığını iddia etti
12.06.2017 Dünya
Tüm dünyayı karşısına aldı
Tüm dünyayı karşısına aldı ABD Başkanı Trump’ın Paris İklim Anlaşması’ndan Washigton’un çekildiğini açıklaması, tüm dünyada tepkiyle karşılandı. Trump’a iş dünyasının önde gelen isimleri, hatta kendi valileri bile karşı çıktı
2.06.2017 Dünya
Obama'dan Trump'a tepki!
Obama'dan Trump'a tepki! ABD Eski Başkanı Obama, Paris İklim Anlaşması'ndan çekilme kararı alan şimdiki başkan Trump'ı sert bir şekilde eleştirdi
1.06.2017 Dünya
Sarıyer’de derin infaz
Sarıyer’de derin infaz Sarıyer’de öldürülen TV kanalları sahibi İranlı Saeed Karimian ve ortağı Muhammet El Almutairi’nin infazında İran Halkın Mücahitleri kuşkusu var. İran’ın şirkete bir kadın ajan yerleştirdiği, örgütün rahatsız olduğu belirtiliyor
30.04.2017 Yaşam
FOX kanalı suncusu ABD Dışişleri sözcüsü oldu
FOX kanalı suncusu ABD Dışişleri sözcüsü oldu ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne ABD'nin Fox televizyon kanalı sunucularından Heather Nauert’in getirildiği açıklandı.
24.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

John Kerry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john kerry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.