John Bass

John Bass

Son dakika john bass haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan john bass ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını john bass haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Bass

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john bass gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 john bass haberi bulunmuştur. Tüm john bass haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı Bass, Türkiye'ye geliyor
ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı Bass, Türkiye'ye geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar'ın daveti üzerine 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecek.
14.04.2024 Gündem
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Satterfield yemin etti
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Satterfield yemin etti ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi David Satterfield, bugün ABD Dışişleri Bakanlığında yemin ederek büyükelçilik görevine resmen başladı.
15.08.2019 Dünya
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Türkiye'ye geldi
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Türkiye'ye geldi ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi David Satterfield Ankara'ya geldi.
10.07.2019 Gündem
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield oldu
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield oldu ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Ankara Büyükelçisi olarak atanan David Satterfield, Senato tarafından da onandı.
28.06.2019 Dünya
Son dakika... Trump açıkladı! Türkiye için...
Son dakika... Trump açıkladı! Türkiye için... ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye Büyükelçiliği görevine müsteşar David Satterfied'i atamak istediği belirtildi.
16.02.2019 Dünya
Afganistan da yaptırımlardan muaf tutuldu
Afganistan da yaptırımlardan muaf tutuldu ABD, Afganistan'ın İran'a yönelik yaptırımlardan geçici olarak muaf tutulan ülkeler arasına alındığını bildirdi.
7.11.2018 Dünya
ABD Büyükelçiliği'ne ateş edenler hakkında flaş gelişme
ABD Büyükelçiliği'ne ateş edenler hakkında flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine 20 Ağustos 2018'de silahla ateş edilmesine ilişkin soruşturma sonucu 4 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
11.10.2018 Gündem
Adalet Bakanı izin verdi! 4 şüpheli...
Adalet Bakanı izin verdi! 4 şüpheli... Adalet Bakanı Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine ateş edilmesi olayıyla ilgili 4 şüpheli hakkında kovuşturma yapılmasına izin verdi.
16.09.2018 Gündem
Elçiliğe ateşte FETÖ izi çıktı
Elçiliğe ateşte FETÖ izi çıktı ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine ateş açılmasıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan saldırgan Osman Gündaş ve patronu Ersin Bayram’ın, FETÖ bağlantıları tespit edildi.
7.09.2018 Gündem
YPG’nin çekilme takvimi başladı
YPG’nin çekilme takvimi başladı Türk istihbaratı Menbiç'teki terör unsurlarını adım adım gözlemeye başladı. Terör örgütü YPG’nin Menbiç’ten çıkarılması için Türkiye ve ABD arasında varılan mutabakata bağlı olarak belirlenen takvim çerçevesinde çekilme süreci dünden itibaren işlemeye başladı. YPG’nin 30-90 günlük bir zaman diliminde silahlarını teslim ederek Menbiç’i terk etmesi bekleniyor...
5.07.2018 Gündem
Gökçek devrinin sonu
Gökçek devrinin sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç belediye başkanı (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un) istifalarını vereceğini söyledi
19.10.2017 Siyaset
Kalın: Vize krizinin kısa sürede çözüleceğine inanıyorum
Kalın: Vize krizinin kısa sürede çözüleceğine inanıyorum Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile yaşanan vize krizinin kısa sürede biteceği sinyalini verdi.
18.10.2017 Siyaset
ABD ile Türkiye arasındaki vize krizinde flaş ziyaret!
ABD ile Türkiye arasındaki vize krizinde flaş ziyaret! Vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından Türkiye ve ABD arasında ilk heyetler arası görüşme yarın Ankara'da yapılacak.
16.10.2017 Dünya
'Türkiye'nin Suriye'de yapacağı en iyi hamledir'
'Türkiye'nin Suriye'de yapacağı en iyi hamledir' Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Tomar, İdlib operasyonuyla ilgili, "Bu operasyon eski stratejik ortağının (ABD), Türkiye'yi terk ettiği bir ortamda, Türkiye'nin Suriye'de yapabileceği en iyi hamledir. Rusya ve İran ile anlaşılıp bu operasyonun başlaması, bölgeye YPG'nin sokulması ihtimalini de azaltmaktadır." dedi.
29.09.2021 Gündem
Vize için Kiev’e
Vize için Kiev’e ABD vizesi alamayanlara alternatif yol olarak Ukrayna ve Gürcistan önerildi. ABD bazı özel durumlarda farklı ülkelerde vize başvurusu yapma hakkı tanıyor
11.10.2017 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Bass ile görüştü
Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Bass ile görüştü Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Muhtar Gün, ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile bir araya geldi.
11.10.2017 Siyaset
ABD Büyükelçisi Bass konuştu
ABD Büyükelçisi Bass konuştu ABD Büyükelçisi John Bass, Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizine ilişkin önemli açıklamalar yaptı
29.09.2021 Gündem
ABD krizinin merkezindeki büyükelçiye büyük şok!
ABD krizinin merkezindeki büyükelçiye büyük şok! Türkiye'deki görevine veda etmeye hazırlanan ABD Büyükelçisi John Bass'ın davetine; siyaset, bürokrasi ve askeriyeden kimsenin katılmaması dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Bu ajanlar nasıl sızdı?
Bu ajanlar nasıl sızdı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, vize krizinde görevi biten ABD elçisi Bass’ı işaret etti, “Bir büyükelçinin böyle bir karar alması, daha sonra da ‘Ben bunu devletim adına aldım’ ifadesini kullanması düşündürücüdür” dedi
29.09.2021 Gündem
ABD Dışişleri'nden 'vize' açıklaması
ABD Dışişleri'nden 'vize' açıklaması ABD Dışişleri Sözcüsü: Elçilik çalışanının tutuklanması hayal kırıklığı yarattı. Kararı büyükelçimiz tek başına vermedi. Karar, Dışişleri ve Beyaz Saray'la koordineli şekilde alındı. İlişkilerin düzelmesi Türkiye'nin tavrına bağlı.
10.10.2017 Dünya
Erdoğan resti çekti: ‘Bu ajanlar nasıl sızdı?’
Erdoğan resti çekti: ‘Bu ajanlar nasıl sızdı?’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak "Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir" dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak görmediğini söylerken "Bu ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna nasıl sızdı?" diye sordu.
29.09.2021 Gündem
Vize değil FETÖ krizi!
Vize değil FETÖ krizi! FETÖ’cülerle irtibatı nedeniyle bir ABD İstanbul Konsolosluğu çalışanının tutuklanmasının ardından ABD’nin Türkiye vizelerini durdurmasına aynı şekilde karşılık verildi. Dün konsolosluktan bir kişinin daha ifadesi alınmak istendi
29.09.2021 Gündem
10 bin öğrenciyi etkileyecek!
10 bin öğrenciyi etkileyecek! ABD’yle vizelerin durdurulması, Work And Travel için öğrenci toplama dönemine denk geldi. Bu yolla Türkiye’den ortalama 6 bin öğrenci ABD’ye gidiyor. Dil eğitiminde ABD’yi seçen öğrenci sayısı ise yaklaşık 4 bin
29.09.2021 Gündem
Skandal karara büyükelçiden geri adım sinyali
Skandal karara büyükelçiden geri adım sinyali ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, ABD'nin Türkiye’deki göçmen olmayan vize hizmetlerini askıya alma kararı hakkında sosyal medya hesaplarından yazılı ve görüntülü açıklama yaptı.
9.10.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

John Bass ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john bass haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.