Joaquin Guzman

Joaquin Guzman

Son dakika Joaquin Guzman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Joaquin Guzman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Joaquin Guzman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Joaquin Guzman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan joaquin guzman gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 joaquin guzman haberi bulunmuştur. Tüm joaquin guzman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Korkunç gerçek daha yapılan otopside ortaya çıktı. Kadın polisin mesai arkadaşlarından ise beklenmeyen bir talep geldi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı Meksika'da hükümet ile uyuşturucu kartelleri arasındaki çatışmalar yeniden şiddetlendi. Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu olan Ovidio Guzman Lopez'in tekrar tutuklanmasının ardından geçmişte yaşananlara benzer görüntüler ortaya çıktı. Sokaklar savaş alanına döndü, hava trafiği bile etkilendi. ABD ile ilgili uyarı ise dikkat çekti. Yapılan operasyon sonucunda 29 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildirildi.
6.01.2023 Dünya
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir? Meksika'da El Chapo lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın oğullarından Ovidio Guzman Lopez'in gözaltına alınması nedeniyle olaylar devam ediyor. Söz konusu gelişmenin ardından “El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.01.2023 Dünya
Çinli El Chapo olarak bilinen Tse Chi Lop yakalandı!
Çinli El Chapo olarak bilinen Tse Chi Lop yakalandı! Dünyanın en çok arananlar listesinin başında olan ve Çinli "El Chapo" olarak da bilinen Tse Chi Lop, Hollanda'daki Schiphol Havalimanı'nda polisler tarafından yakalandı.
24.01.2021 Dünya
El Chapo'nun oğlunu gözaltına alan polise kurşun yağdırıldı
El Chapo'nun oğlunu gözaltına alan polise kurşun yağdırıldı “El Chapo” lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın oğlu Ovidio Guzman Lopez’i geçen ay yakalayan ekibin içinde yer alan bir polis, park yerinde 150 kurşunla infaz edildi.
8.11.2019 Gündem
Meksika'da El Chapo'nun oğlu yakalanınca çatışma çıktı
Meksika'da El Chapo'nun oğlu yakalanınca çatışma çıktı ABD'de müebbet hapse çarptırılan uyuşturucu karteli elebaşı El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman’ın oğullarından biri Meksika'nın Culiacan kentinde polis tarafından yakalanınca kentte çatışma çıktı.
18.10.2019 Dünya
Devlet '14 milyar' dolarını istiyor!
Devlet '14 milyar' dolarını istiyor! Meksika Devlet Başkanı Lopez Obrador, ABD'de müebbet hapse çarptırılan uyuşturucu karteli elebaşı El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman’ın el konulan servetinin ülkeye iade edilmesi gerektiğini söyledi.
19.07.2019 Dünya
Meksikalı uyuşturucu karteli "El Chapo"ya müebbet
Meksikalı uyuşturucu karteli "El Chapo"ya müebbet Dünyanın en büyük uyuşturucu örgütünün elebaşı olmakla suçlanan El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman, ABD'nin New York eyaletindeki davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.07.2019 Dünya
'Bücür' 3 kişiyi öldürdü, birini diri diri gömdü!
'Bücür' 3 kişiyi öldürdü, birini diri diri gömdü! "El Chapo" (bücür) lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman, New York'ta yargılandığı davada ilk kez cinayetle suçlandı. Eski koruması Isaias Valdez Rios, Guzman'ın 3 kişiyi öldürdüğüne tanık olduğunu söyledi, onun bu kişilerden birini diri diri gömdüğünü öne sürdü.
25.01.2019 Dünya
'El Chapo davası'nda bomba gelişme! Eski devlet başkanı çıktı
'El Chapo davası'nda bomba gelişme! Eski devlet başkanı çıktı Tutuklu uyuşturucu baronu “El Chapo (Bücür)” lakaplı Joaquin Guzman’ın davasında, gizli bir tanığın ifadesinde yer alan “Chupeta (Emzik)" lakaplı kişinin eski Kolombiya Devlet Başkanı Ernesto Samper olduğu iddia edildi
7.01.2019 Dünya
Uçaktan ceset attılar!
Uçaktan ceset attılar! Meksika’nın kuzeyindeki Sinaloa eyaletinde bir hastanenin çatısına, uçaktan öldürülmüş bir kişinin cesedi atıldı
13.04.2017 Dünya
Son dakika! Guzman ABD'ye böyle getirildi!
Son dakika! Guzman ABD'ye böyle getirildi! Bücür lakaplı dünyanın en ünlü uyuşturucu baronu Meksikalı 'El Chapo-Bücür' lakaplı Joaquin Guzman ABD'ye teslim edildi. Guzman geçtiğimiz günlerde hapishanede cinsel tacize uğradığını ve gardiyanlar tarafından uyutulmadığını söylemişti. İşte Guzman ABD'ye böyle teslim edildi.
17.06.2021 Dünya
Guzman ABD'ye iade ediliyor
Guzman ABD'ye iade ediliyor "El Chapo" (cüce) lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın ABD'ye iade edilmek üzere yola çıktığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Bücür isyan etti: Beni uyutmuyorlar
Bücür isyan etti: Beni uyutmuyorlar Hapsedildiği cezaevinden iki kez kaçmayı başaran ve tekrar yakalanan ‘El Chapo’ (Bücür) lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman, tutulduğu hapishanede sürekli dövüldüğünü iddia etti...
17.06.2021 Dünya
Uyuşturucu baronuna hapiste cinsel taciz
Uyuşturucu baronuna hapiste cinsel taciz Meksika'nın en büyük uyuşturucu kartellerinden Sinaola'nın cezaevindeki lideri Joaquin Guzman, bir gardiyan hakkında cinsel taciz şikayetinde bulundu.
17.06.2021 Dünya
Uyuşturucu baronu 'Bücür' Guzman'ın oğlu kaçırıldı
Uyuşturucu baronu 'Bücür' Guzman'ın oğlu kaçırıldı 'El Chapo-Bücür' lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın oğlu Pazartesi günü Pasifik Kıyılarındaki Jalisco eyaletinde kaçırıldı.
17.06.2021 Dünya
‘Bücür’ cezaevi şartlarını beğenmedi!
‘Bücür’ cezaevi şartlarını beğenmedi! Firar ettikten sonra yeniden yakalanmasının ardından Meksika’daki yüksek güvenlikli Altiplano Cezaevi’ne koyulan ünlü uyuşturucu baronu ‘El Chapo’ (Bücür) lakaplı Joaquin Guzman (58), hapishane hücresinde kendisine ‘psikolojik baskı’ yapıldığını iddia etti.
28.01.2016 Dünya
Bücür’den finansal destek almış
Bücür’den finansal destek almış Yeniden yakalanmasının ardından Meksika’daki yüksek güvenlikli bir hapishaneye koyulan ünlü uyuşturucu baronu ‘El Chapo’ (Bücür) lakaplı Joaquin Guzman (58) ile ABD’li aktör Sean Penn’in buluşmasına aracı olan ünlü aktrist Kate Del Castillo’nun daha önce Guzman’la yaptığı bir telefon görüşmesi ortaya çıktı.
20.01.2016 Dünya
'Bücür'ün kelepçeli fotoğrafı yayınlandı
'Bücür'ün kelepçeli fotoğrafı yayınlandı Meksika’daki Altiplano Hapisanesi’nden tünel kazarak kaçıp 6 ay kaçak hayatı yaşadıktan sonra geçen hafta Los Mochis’te yakalanan “Bücür” lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’in yerleştirildiği yeni “super güvenlikli” hücrede çekilmiş ilk fotoğrafı yayınlandı...
20.01.2016 Dünya
İşte Bücür’ün hapisteki ilk fotoğrafı
İşte Bücür’ün hapisteki ilk fotoğrafı Yeniden yakalanmasının ardından Meksika’daki yüksek güvenlikli Altiplano Cezaevi’ne koyulan ünlü uyuşturucu baronu ‘El Chapo’ (Bücür) lakaplı Joaquin Guzman’ın (58) hapishane hücresinde çekilmiş ilk fotoğrafı yayınlandı...
19.01.2016 Dünya
'Guzman arandığı sürede penis büyütme ameliyatı oldu'
'Guzman arandığı sürede penis büyütme ameliyatı oldu' “Bücür” lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın kaçak hayatı yaşadığı 6 aylık sürede penis büyütme ameliyatı geçirdiği iddia edildi...
18.01.2016 Dünya
Uyuşturucu baronu Chelsea'yi alacaktı!
Uyuşturucu baronu Chelsea'yi alacaktı! “El Chapo” lakaplı Joaquin Guzman’ın yakalanmadan önce İngiliz ekibi Chelsea'yi almak istediği iddia edildi
16.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Joaquin Guzman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki joaquin guzman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.