El Chapo

El Chapo

Son dakika el chapo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el chapo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el chapo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Chapo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el chapo gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 el chapo haberi bulunmuştur. Tüm el chapo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı ABD Dışişleri Bakanlığı, F-16 savaş uçakları için taktik veri bağlantı (TDL) sistemi Link-16 modernizasyon kitlerinin Türkiye’ye satışına onay verdi. Uluslararası haber ajansları bu gelişmeyi 'acil' kodu ile aboneleri ile paylaşırken pek çok gazete ve televizyon 'ABD'nin Türkiye'ye yeşil ışık yaktığını' yazdı. Yunan basını ise anlaşma ile Türkiye'nin hava filosunda yaşanacak değişimi sayfalarına taşıdı.
18.04.2023 Dünya
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı Kolombiya'da geniş bir hayran kitlesi olan, sosyal medyanın popüler isimlerinden DJ Trespalacios'ın cansız bedeni ülkenin başkenti Bogota'nın güneybatısındaki bir çöp konteynırında bavul içinde bulundu. Şüpheli durumdaki sevgilisi İstanbul’a kaçmaya çalışırken yakalandı. Cinayetin arkasında kartel olduğu iddia edildi. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Dünya
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Korkunç gerçek daha yapılan otopside ortaya çıktı. Kadın polisin mesai arkadaşlarından ise beklenmeyen bir talep geldi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Almanya'da 2 bin mülteci çocuk kayıp
Almanya'da 2 bin mülteci çocuk kayıp Almanya'da kaybolan mülteci çocukların sayısının 2 bin olduğu ve son zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı bildirildi.
6.01.2023 Dünya
Kosova’da etnik gerilimi tırmandıran silahlı saldırı
Kosova’da etnik gerilimi tırmandıran silahlı saldırı Kosova’nın güneyinde Sırpların yoğun olarak yaşadığı İşterpçe’de (Strpce) yaşanan silahlı saldırıda 2 Kosovalı Sırp'ın yaralanması ülkede etnik gerginliğin artmasına neden oldu.
6.01.2023 Dünya
İran'da Türk vatandaşları kaza yaptı: 4 ölü, 1 ağır yaralı
İran'da Türk vatandaşları kaza yaptı: 4 ölü, 1 ağır yaralı Van'dan İran'a alışverişe giden Türk vatandaşları Kapıköy Sınır Kapısı yakınlarında kaza yaptı. Kazada 3'ü Türk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.
6.01.2023 Dünya
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı Meksika'da hükümet ile uyuşturucu kartelleri arasındaki çatışmalar yeniden şiddetlendi. Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu olan Ovidio Guzman Lopez'in tekrar tutuklanmasının ardından geçmişte yaşananlara benzer görüntüler ortaya çıktı. Sokaklar savaş alanına döndü, hava trafiği bile etkilendi. ABD ile ilgili uyarı ise dikkat çekti. Yapılan operasyon sonucunda 29 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildirildi.
6.01.2023 Dünya
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir? Meksika'da El Chapo lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın oğullarından Ovidio Guzman Lopez'in gözaltına alınması nedeniyle olaylar devam ediyor. Söz konusu gelişmenin ardından “El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.01.2023 Dünya
Joaquin El Chapo Guzman'ın oğlu Ovidio Guzman düğününde sahneye çıkmayan şarkıcıyı öldürdü
Joaquin El Chapo Guzman'ın oğlu Ovidio Guzman düğününde sahneye çıkmayan şarkıcıyı öldürdü ABD'nin başına 5 milyon dolar ödül koyduğu Sinaloa Karteli'nin halihazırdaki lideri 31 yaşındaki Ovidio Guzman, 2019'da yıl gözaltına alınınca çıkan savaş nedeniyle Meksika hükümeti tarafından serbest bırakılmıştı.
22.12.2021 Dünya
En tehlikeli suç örgütünden korkunç tehdit! Dünya şokta! Bu ilk kez oldu
En tehlikeli suç örgütünden korkunç tehdit! Dünya şokta! Bu ilk kez oldu Uyuşturucu ticareti ve karteller arası güç savaşı ile tanınan Meksika’da dünyayı şok eden bir gelişme yaşandı. Suç kartellerinin en tehlikelisi CJNG tarafından yayınlanan video ile, açık açık ölüm tehditleri savruldu. Görüntüler, gazeteciler için dünyanın en tehlikeli ülkesi olarak nitelendirilen Meksika’yı bile sarstı. Ülkenin ünlü haber spikeri ise kendisinin içinde yer aldığı bu kan donduran tehdit haberini böyle sundu.
13.08.2021 Dünya
Çinli El Chapo olarak bilinen Tse Chi Lop yakalandı!
Çinli El Chapo olarak bilinen Tse Chi Lop yakalandı! Dünyanın en çok arananlar listesinin başında olan ve Çinli "El Chapo" olarak da bilinen Tse Chi Lop, Hollanda'daki Schiphol Havalimanı'nda polisler tarafından yakalandı.
24.01.2021 Dünya
Meksika’da ‘El Chapo’ için düzenlenen kartel partisine baskın
Meksika’da ‘El Chapo’ için düzenlenen kartel partisine baskın Meksika’da uyuşturucu baronu ‘El Chapo’ ve oğullarını onurlandırmak için düzenlenen canlı müzik gruplarının da yer aldığı kartel partisi Meksika ordusu tarafından basıldı.
19.12.2020 Dünya
El Chapo'nun oğlunu gözaltına alan polise kurşun yağdırıldı
El Chapo'nun oğlunu gözaltına alan polise kurşun yağdırıldı “El Chapo” lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın oğlu Ovidio Guzman Lopez’i geçen ay yakalayan ekibin içinde yer alan bir polis, park yerinde 150 kurşunla infaz edildi.
8.11.2019 Gündem
Gelen mesajı ifşa etti... 'Korkuyorum!'
Gelen mesajı ifşa etti... 'Korkuyorum!' Amerika Birleşik Devletleri'nde yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırılan dünyanın en ünlü uyuşturucu baronlarından Joaquin 'El Chapo' Guzman'ın eşi Emma Coronel'den açıklama geldi.
22.10.2019 Dünya
Meksika'da El Chapo'nun oğlu yakalanınca çatışma çıktı
Meksika'da El Chapo'nun oğlu yakalanınca çatışma çıktı ABD'de müebbet hapse çarptırılan uyuşturucu karteli elebaşı El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman’ın oğullarından biri Meksika'nın Culiacan kentinde polis tarafından yakalanınca kentte çatışma çıktı.
18.10.2019 Dünya
Devlet '14 milyar' dolarını istiyor!
Devlet '14 milyar' dolarını istiyor! Meksika Devlet Başkanı Lopez Obrador, ABD'de müebbet hapse çarptırılan uyuşturucu karteli elebaşı El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman’ın el konulan servetinin ülkeye iade edilmesi gerektiğini söyledi.
19.07.2019 Dünya
Meksikalı uyuşturucu karteli "El Chapo"ya müebbet
Meksikalı uyuşturucu karteli "El Chapo"ya müebbet Dünyanın en büyük uyuşturucu örgütünün elebaşı olmakla suçlanan El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman, ABD'nin New York eyaletindeki davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

El Chapo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el chapo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.