Jet Sosyete

Jet Sosyete

Son dakika jet sosyete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jet sosyete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jet sosyete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jet Sosyete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jet sosyete gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 jet sosyete haberi bulunmuştur. Tüm jet sosyete haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.
19.06.2023 Magazin
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! "İlah mısın silah mısın?"
Aslı Bekiroğlu derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! "İlah mısın silah mısın?" Sosyal medyada çektiği videolar ile ün kazanan Aslı Bekiroğlu oyunculuk projeleriyle adını daha geniş kitlelere duyurmayı başardı. Benim Tatlı Yalanım, Jet Sosyete, Adı Mutluluk gibi projelerde oynayan Aslı Bekiroğlu, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla bir hayli takip ediliyor.
31.05.2022 Magazin
'Jet Sosyete'nin yıldızı Ecem Uzun evlilik yolundaki ilk adımı attı!
'Jet Sosyete'nin yıldızı Ecem Uzun evlilik yolundaki ilk adımı attı! Jet Sosyete dizisinin yıldızı Ecem Uzun sevgilisi Deniz Şeremetli ile evlilik yolundaki ilk adımı attı. Ecem Uzun önceki akşam nişanlandı. Ünlü çift yaza düğün yapmayı düşünüyor.
8.03.2022 Magazin
Jet sosyeteyi 10 ayda böyle çarptı! Özel jetler, lüks restoranlar, yatlar...
Jet sosyeteyi 10 ayda böyle çarptı! Özel jetler, lüks restoranlar, yatlar... Ailesini Almanya'ya taşıyan bir Rus kamyon şoförünün beş parasız kızıydı. Kendini zengin bir varis gibi tanıttı. New York sosyetesine girmek onun için hiç de zor olmadı. Adını değiştirdi, mega kentin elit isimlerini aileden zengin olduğuna ve kendisine bitmek bilmeyen bir servet aktığına inandırdı. Onlarla şehrin en lüks restoranlarında yemek yedi, gözde partilere katıldı, özel jetlerle seyahat etti, yatlarda tatiller yaptı. Bir süre de olsa New York'un zirvesinde yaşayan bu genç kadının gösterişli günleri sona erdi.
15.02.2022 Dünya
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı...
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı... Tinder'da tanıştığı ve kendini bir milyarderin oğlu olarak tanıtan adam tarafından dolandırılan 29 yaşındaki genç kadının hayatı karardı. Beyaz atlı prensi onu yüklü miktarda dolandırdığında, akıl hastanesine yatmak zorunda kalan genç kadının hikâyesi tüyler ürpertecek cinsten.
4.02.2022 Dünya
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor!
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor! İki yıl önce Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu, eşine, "Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugünkü doğum gününde nerdeyse anne-babayız" diye seslendi.
4.10.2021 Magazin
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi!
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi! Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yeni bir dizi projesi yazmaya başladığını sosyal medyadan açıkladı.
10.09.2021 Magazin
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı!
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı! Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile Aile Arasında isimli sinema filmine de imza atan Gülse Birsel, uzun zamandır yeni bir proje üretmiyor. Senaryolarını yazdığı dizilerle ekrana damgasını vuran bir isim olan Gülse Birsel, unutulmayan, fenomen haline dönüşen pek çok karaktere de imza attı.
20.04.2021 Magazin
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da!
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da! Survivor 2020'nin 110. bölümünde 'Anlat Bakalım' heyecanı yaşanıyor. Survivor 2020 Anlat Bakalım'da ünlü isimler yarışmacılara eşlik ediyor. Survivor Nisa'ya Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Enis Arıkan oldu. Peki, Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? İşte Enis Arıkan hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Zengin kadınlar oraya akın ediyor! Uçak bileti 14 bin lira...
Zengin kadınlar oraya akın ediyor! Uçak bileti 14 bin lira... Avrupalı sosyetik kadınlar koronavirüs nedeniyle ülkelerinde uygulanan karantinadan sıkıldı. Zengin kadınlar bu nedenle her yerin açık olduğu İsveç’e gidip kafelerde kulüplerde eğleniyor
21.04.2020 Dünya
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar...
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar... Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım dizileriyle tanınan Aslı Bekiroğlu’nun, icloud hesabı hacklendi, fotoğraf ve videoları internete düştü.
3.02.2020 Magazin
'Jet Sosyete'de 'Burhan Altıntop' sürprizi
'Jet Sosyete'de 'Burhan Altıntop' sürprizi Gülse Birsel imzalı 'Jet Sosyete' dizisinin yılbaşı özel bölümüne konuk oyuncu olarak Ata Demirer katıldı. Ünlü komedyenin hayat verdiği 'Volkan' karakterinin, "Burhan Bey 50 yaşında hala bizimle, bıktım bu aileden" sözleri dikkat çekti.
28.12.2019 Magazin
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi!
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi! Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı internet dizisi 'Jet Sosyete'nin yılbaşı özel bölümüne Ata Demirer konuk oldu. Gülse Birsel ve Ata Demirer, 'Avrupa Yakası'ndan yıllar sonra aynı dizide yeniden buluştu.
23.12.2019 Magazin
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi Geçtiğimiz haftalarda yaptığı 'libido' açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen ve birçok ünlü isimden tepki gören Can Yaman'a bir taş da Gülse Birsel'den geldi. Birsel, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı 'Jet Sosyete' dizisinin son bölümünde Yaman'a göndermede bulundu.
15.12.2019 Magazin
'Artık makyaj fayda etmiyor'
'Artık makyaj fayda etmiyor' Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, dizi setinden paylaştığı fotoğrafla, yorgunluğunu anlattı.
4.12.2019 Magazin
Mucize Doktor'dan o diziye transfer!
Mucize Doktor'dan o diziye transfer! Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini oynayan Özge Özder, yayın hayatına Puhu TV'de devam eden Jet Sosyete dizisinde rol aldı.
30.10.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan Gülse Birsel'e jet cevap
Şeyma Subaşı'ndan Gülse Birsel'e jet cevap Jet Sosyete dizisinde Gülse Birsel'in Şeyma Subaşı göndermesi çok konuşulmuştu. Şeyma'dan bu göndermeye cevap gecikmedi
23.10.2019 Magazin
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
Enis alışverişte!
Enis alışverişte! Son dönemlerde yer aldığı projelerle adından söz ettiren Enis Arıkan, alışverişe çıktı.
6.10.2019 Magazin
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi Yeni sezonu Puhu TV'de yayınlanacak olan 'Jet Sosyete'nin yayın tarihini Gülse Birsel duyurdu.
2.10.2019 Magazin
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım Ekranda başlayan yolculuğunu dijital dünyaya taşıyan ve yeni bölümleriyle puhutv’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Jet Sosyete’, dram dizilerine gönderme yapan ilk teaser’ıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.
25.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jet Sosyete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jet sosyete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.