Jennifer Lopez Aşk

Jennifer Lopez Aşk

Son dakika Jennifer Lopez aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jennifer Lopez aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jennifer Lopez aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lopez Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lopez aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 jennifer lopez aşk haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lopez aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Lopez'e 700 bin TL'lik yüzük!
Jennifer Lopez'e 700 bin TL'lik yüzük! 48 yaşındaki yıldız Jennifer Lopez ile kendisinden 6 yaş küçük Alex Rodriguez'in aşkı doludizgin devam ediyor.
19.02.2018 Magazin
Jennifer Lopez anlattı, sevgilisi dinledi!
Jennifer Lopez anlattı, sevgilisi dinledi! Jennifer Lopez, önceki gün sevgilisi Alex Rodriguez ve arkadaşlarıyla Miami'deki bir restorandaydı.
18.12.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti!
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti! Jennifer Lopez, makyajsız haliyle aslında spot ışıklarının altında olmadan ne kadar sıradan olduğunu gözler önüne serdi.
12.07.2017 Magazin
1 milyon 225 bin TL'lik aşk tatili
1 milyon 225 bin TL'lik aşk tatili Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile beyzbol yıldızı Alex Rodriguez, haklarında çıkan 'aldatma' dedikodularına inat Fransa'da aşka yelken açtı.
21.06.2017 Magazin
Aşk sarhoşu
Aşk sarhoşu Bir süredir Dominikli eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez ile aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez aşk sarhoşu
23.04.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in görüntüsü olay oldu!
Jennifer Lopez'in görüntüsü olay oldu! Geçtiğimiz ay Drake'le ilişkisini sosyal medyada yayınladığı bir fotoğrafla duyuran Jennifer Lopez, yeni sevgilisini de yine aynı yöntemle açık etti. İşte J. Lo'nun yeni sevgilisi...
15.03.2017 Magazin
'Önüme gelenle yatmıyorum'
'Önüme gelenle yatmıyorum' ABD'li talk şov programcısı Chelsea Handler'ın programına katılan Jennifer Lopez aşk hayatındaki tercihleri hakkında konuştu...
26.08.2014 Magazin
Beyazperdenin en uyumlu çiftleri seçildi
Beyazperdenin en uyumlu çiftleri seçildi Aşkı beyazperdeye getiren sayısız romantik filmde rol alan en uyumlu çiftler seçildi
13.02.2007 Magazin
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim'
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim' 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz sene dünyaevine girerek peri masallarını tamamlamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ben Affleck, Drew Barrymore'un programına katılarak; eşi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
23.04.2023 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi!
Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi! Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, 20 yıl önce ayrıldığı oyuncu sevgilisi Ben Affleck ile evlendi. 2002'de nişan atan çift, ikinci kez şans verdikleri ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Lopez, evliliğini Instagram'da duyurdu, paylaşımında "Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca" dedi.
18.07.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Jennifer Lopez'in eski eşi Marc Anthony, 30 yaş küçük sevgilisi Nadia Ferreira ile nişanlandı
Jennifer Lopez'in eski eşi Marc Anthony, 30 yaş küçük sevgilisi Nadia Ferreira ile nişanlandı ABD'li yıldız Jennifer Lopez'in eski eşi, iki çocuk babası Marc Anthony (53), iki ay önce aşk yaşadığını duyurduğu kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Nadia Ferreira ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişanlanan çift, yakın dostlarıyla birlikte gece kulübünde kutlama yaptı.
14.05.2022 Magazin
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı!
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı! Saba Tümer, Instagram'da canlı gerçekleşen 'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' programına konuk oldu. 25 yıllık kariyeri boyunca yaptığı programlarla adından sıkça söz ettiren Tümer, sit-com teklifi gelirse kabul edeceğini söyledi. En son şaşırdığı olayı anlatan 51 yaşındaki sunucu, televizyonda en komik anısını da paylaştı.
29.03.2022 Magazin
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...'
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...' Müzik piyasasının durma noktasına geldiği pandemi döneminde ‘Yaşam Çiçeği’ isimli albümünü çıkardı. “Yürekliyim!” diyor. Jennifer Lopez benzetmelerine “Ben güzel bir kadınım, neden birine benzemek için çabalayayım” diye cevap veriyor. 2019’da müzisyen Erkan Erzurumlu ile nikâh masasına oturan Ziynet Sali, ilişkilerinin ilk adımında ona hellim peynirinin yardımcı olma hikâyesini anlatıyor.
24.04.2021 Magazin
Sürprizleri bitmiyor! Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya 15 milyon dolarlık hediye
Sürprizleri bitmiyor! Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya 15 milyon dolarlık hediye İş adamı Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya sürprizleri bitmiyor. Akkuş eşine Beverly Hills’te değeri 15 milyon dolar olan bir malikane satın aldı.
30.11.2019 Magazin
Jennifer Lopez'in mini elbisesiyle paylaşımı sosyal medyayı salladı
Jennifer Lopez'in mini elbisesiyle paylaşımı sosyal medyayı salladı Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Jennifer Lopez'in süper mini elbisesiyle yaptığı paylaşım 1 milyondan fazla beğeni aldı.
12.05.2018 Magazin
Sporda bile şık!
Sporda bile şık! ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, spor öncesi çektiği bir selfie'yi takipçilerinin beğenisine sundu.
8.03.2018 Magazin
Jennifer Lopez itiraf etti: Tuvalette...
Jennifer Lopez itiraf etti: Tuvalette... Dokuz aydır birlikte olan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Vanity Fair dergisine ilişkileri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
2.11.2017 Magazin
Lopez'in mutfak pozu!
Lopez'in mutfak pozu! Jennifer Lopez (48) ile ABD’li beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez (42) Vanity Fair dergisinin Aralık sayısına kapak oldu.
1.11.2017 Magazin
Aşk sarhoşu
Aşk sarhoşu Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez, New York’ta bir gece kulübüne giderken görüntülendi.
28.07.2017 Magazin
Doğum günü çifti
Doğum günü çifti Jennifer Lopez ve bir süredir aşk yaşadığı eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez doğum günlerini ortak kutlama kararı alarak bir parti organize etti.
24.07.2017 Magazin
Rihanna’dan aşk acısı tavsiyesi
Rihanna’dan aşk acısı tavsiyesi Rihanna, aşk acısı çeken bir hayranına Twitter’dan cevap verdi. “Aşkı bulana kadar, kendinden keyif almaya bak” dedi.
24.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lopez Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lopez aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.