Jennifer Lawrence Film

Jennifer Lawrence Film

Son dakika Jennifer Lawrence film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jennifer Lawrence film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jennifer Lawrence film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lawrence Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lawrence film gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 jennifer lawrence film haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lawrence film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Lawrence ajan oldu!
Jennifer Lawrence ajan oldu! ABD'li aktris Jennifer Lawrence'ın başrolde yer aldığı 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe) filminin afişi yayınlandı.
23.01.2018 Magazin
Yılın itirafı: Yapımcı kendisini çıplak bir şekilde...
Yılın itirafı: Yapımcı kendisini çıplak bir şekilde... Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, kariyerinin başlarında bir kadın yapımcının kendisini çıplak bir şekilde zayıf kadınlarla yan yana sıraya dizdiğini ve cinsel içerikli filmde başrol teklif ettiğini anlattı...
18.10.2017 Magazin
Jennifer Lawrence'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması!
Jennifer Lawrence'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması! Çıplak fotoğrafları sızdırılan Jennifer Lawrence: Mükemmelseniz sorun etmeyebilirsiniz ama...
10.08.2017 Magazin
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence'
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence' Chris Pratt ile 8 yıllık eşi Anna Faris'in ayrılmalarının sebebi Jennifer Lawrence olduğu iddia edildi.
9.08.2017 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Sağlığın ve ülken için #EvdeKalFilmleKal
Sağlığın ve ülken için #EvdeKalFilmleKal En keyifli filmler ücretsiz olarak KanalD.com.tr’de!
23.03.2020 Televizyon
"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" diyen yapımcı Harvey Weinstein, aktrise tecavüz etti
"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" diyen yapımcı Harvey Weinstein, aktrise tecavüz etti Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdiğini söyleyerek film festivalinde tuvalette zorla bir kadına tecavüz eden Amerika film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında soruşturma başlatıldı.
15.12.2018 Magazin
Siyah protesto devam ediyor!
Siyah protesto devam ediyor! İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödülleri, Londra’da sahiplerini buldu. Dünyaca ünlü isimlerin ödül aldığı gecede, davetliler yine siyahlara büründü
19.02.2018 Magazin
Milyonlarca kadını birleştirdi!
Milyonlarca kadını birleştirdi! Yapımcı Harvey Weinstein hakkındaki cinsel taciz iddiaları Hollywood'u sarsarken, ünlü kadınlar sosyal medyada 'Me Too' (Ben de) etiketi altında birleşti.
19.10.2017 Magazin
Hollywood kadını Jennifer Lawrence!
Hollywood kadını Jennifer Lawrence! ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, Elle Dergisi'nin her yıl çıkardığı 'Hollywood Kadını' özel sayısı için poz verdi.
11.10.2017 Magazin
Dünya sineması ayağımıza geldi
Dünya sineması ayağımıza geldi İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 16’ncısı düzenlenen Filmekimi 29 Eylül’de başlayacak. Toplamda 51 filmin gösterileceği festivalde en prestijli uluslararası festivallerde ödül kazanan yapımlar ilk defa izleyiciyle buluşacak.
22.09.2017 Arşiv
Toronto’da galaya katıldı!
Toronto’da galaya katıldı! Oscar ödüllü yıldız Jennifer Lawrence, yeni filmi 'Mother'ın Toronto Uluslararası Film Festivali kapsamında düzenlenen galasına katıldı.
12.09.2017 Kültür Sanat
Festival Jennifer’ı
Festival Jennifer’ı Jennifer Lawrence (27), başrolünde yer aldığı ‘Mother’ filminin de gösterileceği Toronto Film Festivali’ndeydi.
11.09.2017 Magazin
Başrolde Jennifer
Başrolde Jennifer Oscar Ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ın İspanyol aktör Javier Bardem’le başrolü paylaştığı gerilim türündeki ‘Mother’ filminin fragmanı yayınlandı.
8.08.2017 Magazin
Anne geliyor
Anne geliyor Oscar ödüllü Jennifer Lawrence ve Javier Bardem’in başrolünde yer aldığı, Darren Aronofsky’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Mother!’ filminin posteri yayınlandı.
15.05.2017 Magazin
Kadın vücudu 60 yılda nasıl değişti?
Kadın vücudu 60 yılda nasıl değişti? Son 60 yılda kadınlar 7,5 cm genişledi, 8 kilo şişmanladı. Artık daha sağlıklı ve özgür olan kadınlar, 1950’lerde Marilyn Monroe’ya özenirken günümüzde Kim Kardashian gibi görünmek istiyor...
7.04.2017 Arşiv
Amerikan rüyası Star’ını arıyor!
Amerikan rüyası Star’ını arıyor! Cannes’da “Jüri Ödülü“nü kazanan American Honey, hayata tutunma mücadelesi veren Star adlı genç kızın bir grup gence katılması ile değişen hayatını konu ediniyor...
13.01.2017 Arşiv
Jennifer Lawrence: 20 milyon dolar aldığım için...
Jennifer Lawrence: 20 milyon dolar aldığım için... Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, başrolü Chris Pratt ile paylaştığı 'Passengers' (Uzay Yolcuları) filminden aldığı 20 milyon dolar ve gişeden kazanacağı ek gelirin çok olduğu yönündeki eleştirilere cevap verdi.
9.12.2016 Magazin
Space Passengers (Uzay Yolcuları) Türlçe Altyazılı Fragmanı
Space Passengers (Uzay Yolcuları) Türlçe Altyazılı Fragmanı Space Passengers (Uzay Yolcuları) Türlçe Altyazılı Fragmanı
24.11.2016 Sinema-Dizi
Sinema severler müjde
Sinema severler müjde Bu hafta vizyona giren filmler arasında "X-men: Kıyamet", "İyi Adamlar" ve "Başımın Belası" öne çıkan yapımlar.
20.05.2016 Kültür Sanat
Rakam rakam  Oscarlar...
Rakam rakam Oscarlar... Los Angeles’taki tören öncesinde gelin rakamlar eşliğinde Oscar ekonomisine göz atalım.
27.02.2016 Arşiv
Google'ın Oscar tahminleri
Google'ın Oscar tahminleri Arama motoru Google, Oscar adaylarından hangilerinin en çok arandığını açıkladı...
22.01.2016 Magazin
Çavdar Tarlası’nda bir asi!
Çavdar Tarlası’nda bir asi! JennIfer Lawrence’in eski sevgilisi Nicholas Hault, X Men serisinden sonra yeni bir rolle gündeme geldi...
1.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lawrence Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lawrence film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.