Jean Marc Ayrault

Jean Marc Ayrault

Son dakika jean marc ayrault haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jean marc ayrault ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jean marc ayrault haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jean Marc Ayrault

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jean marc ayrault gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 jean marc ayrault haberi bulunmuştur. Tüm jean marc ayrault haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa: Saldırıyı Esad yaptı
Fransa: Saldırıyı Esad yaptı Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, Esad rejiminin İdlib'teki saldırıda kimyasal silah kullandığının kesin olduğunu söyledi. Ayrault, "Saldırıdaki metod sadece rejim tarafından kullanılıyor" dedi.
26.04.2017 Dünya
Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçlar geldi!
Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçlar geldi! Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Yürüyüş Hareketi'nin lideri Emmanuel Macron ve Ulusal Cephe Partisi'nin lideri Marine Le Pen ikinci tura kaldı.
23.04.2017 Dünya
Sonu geldi! ABD resmen duyurdu
Sonu geldi! ABD resmen duyurdu ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'dan açıklama geldi. Fransa Dışişleri Bakanı'nın açıklamasından sonra Tillerson Esad yönetiminin sonunun geldiğinin sinyalini verdi.
12.04.2017 Dünya
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan Esad açıklaması
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan Esad açıklaması Fransa Dışişleri Bakanı: G7 ülkeleri Esad'ın Suriye'nin geleceğinin bir parçası olmayacağı konusunda hemfikir
11.04.2017 Dünya
ABD'ye bir destek daha!
ABD'ye bir destek daha! Polonya Hükümet Sözcüsü yaptığı açıklamada ABD'nin Suriye'ye yaptığı hava saldırılarına destek verdiklerini açıkladı.
7.04.2017 Dünya
Rusya'dan Fırat Kalkanı açıklaması!
Rusya'dan Fırat Kalkanı açıklaması! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, haftalık basın toplantısını düzenledi. Zaharova, Türkiye'nin Fırat Kalkanı operasyonunu bitirmiş olmasına ilişkin olarak "Türkiye ile Suriye konusunda hem ikili olarak hem de Moskova, Tahran ve Ankara üçlüsü olarak temas halindeyiz. Türk meslektaşlarımızla aktif biçimde çalışıyoruz" dedi.
30.03.2017 Dünya
Çavuşoğlu, Fransız mevkidaşı ile görüştü
Çavuşoğlu, Fransız mevkidaşı ile görüştü ABD temaslarını sürdüren Bakan Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Ayrault ile Suriye'deki son durumun ele alındığı bir görüşme gerçekleştirdi
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu'ndan o MHP'lilere tepki: Nerede kaldı ülkücülük!
Çavuşoğlu'ndan o MHP'lilere tepki: Nerede kaldı ülkücülük! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, referandum için "hayır" kampanyası yapan MHP'lilere sert tepki gösterdi.
16.03.2017 Siyaset
Hollanda'da seçim sonuçları belli oldu!
Hollanda'da seçim sonuçları belli oldu! Bütün dünyanın soluğunu tutarak izlediği ve oyların yüzde 96'sının sayıldığı Hollanda'da Başbakan Rutte'nin partisi 33 sandalye çıkardı. İslam ve yabancı karşıtı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) ise ikinci oldu. Rutte, Avrupa Birliğini (AB) rahatlatan başarısına rağmen 41 milletvekili kazandığı 2012 seçimlerinin gerisinde kaldı. Seçimden önceki anketlerde 25 sandalyeyi bulan aşırı sağcı Geert Wilders'in Özgürlük Partisi ise, 20 milletvekilinde kaldı. İşçi Partisi'nden ihraç edilen Türklerin kurduğu DENK partisi, 3 milletvekilliği elde ederek seçimin asıl kazananı oldu. Türkleri ihraç edilen parti ise sandıkta büyük hüsran yaşadı.
16.03.2017 Dünya
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan 'sağduyu' çağrısı
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan 'sağduyu' çağrısı Hollanda ile Türkiye arasında süren krizle ilgili tarafları sağduyuya davet eden Fransa Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault, bu kez İsveç'ten "sağduyu" çağrısı yaptı.
13.03.2017 Dünya
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan Çavuşoğlu mitingi açıklaması
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan Çavuşoğlu mitingi açıklaması Fransa Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault, Çavuşoğlu'nun Metz mitingi için, "Fransız siyasetine müdahale unsuru taşımadığından, bu toplantıyı yasaklayacak bir gerekçe yoktur" açıklaması yaptı.
12.03.2017 Dünya
Danimarka'dan Başbakan Yıldırım'a erteleme teklifi!
Danimarka'dan Başbakan Yıldırım'a erteleme teklifi! Danimarka Başbakanı Lars Lökke Rasmussen, Başbakan Binali Yıldırım'ın önümüzdeki hafta sonu Danimarka'ya yapmayı planladığı ziyaretini ileri bir tarihe ertelemesini istedi.
12.03.2017 Dünya
'Felaket' uyarısı! Le Pen seçilirse...
'Felaket' uyarısı! Le Pen seçilirse... Fransa'da Le Pen gerginliği sürüyor. Amerikan gazetesine konuşan Büyükelçi Gerard Araud Fransa’yı euro para biriminden ve AB üyeliğinden çekerse AB çöker. Le Pen'e ilk tepki bu değil. Daha önce de Fransa’nın Tokyo’daki Büyükelçisi Thierry Dana eleştiride bulunmuştu.
10.03.2017 Dünya
Le Pen'e bir şok daha! "Seçilirse görevi bırakacağım"
Le Pen'e bir şok daha! "Seçilirse görevi bırakacağım" Fransa’nın Japonya Büyükelçisi Dana, Le Pen cumhurbaşknaı seçilirse görevi bırakacağını açıkladı. Dışişleri Bakanı Ayrault, Büyükelçiye tepki gösterdi
8.03.2017 Dünya
İran'dan ABD'ye misilleme: Bizim buna yanıtımız...
İran'dan ABD'ye misilleme: Bizim buna yanıtımız... İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran dahil 7 Müslüman ülke vatandaşlarına getirdiği 'vize yasağı'na misilleme tehdidi yaptı. Zarif "Bizim buna yanıtımız İran'a gelmek isteyen ABD'lileri ülkeye vize vermemek olacaktır" dedi.
31.01.2017 Dünya
Son dakika... İran'dan ABD'ye: Yeni gerginlik yaratmayın
Son dakika... İran'dan ABD'ye: Yeni gerginlik yaratmayın İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD'yi 'yeni gerginlik yaratmaması' konusunda uyardı.
31.01.2017 Dünya
Trump korkutuyor! AB'yi karıştırdı, her kafadan bir ses...
Trump korkutuyor! AB'yi karıştırdı, her kafadan bir ses... ABD’nin müstakbel başkanı Trump’ın NATO ve AB hakkındaki açıklamaları Avrupa’da korku ve panik yarattı. Alman basını yaşananların hayra alamet olmadığını yazarken Almanya Başbakanı Merkel “Kaderimiz kendi elimizde” diyerek üye ülkeleri sakinleşmeye davet etti. Trump’ı AB'ye ortak tehdit gören Fransa Dışişleri Bakanı daha fazla birleşme çağrısı yaptı. Trump’a rest çeken Fransa Cumhurbaşkanı Hollande "Tavsiyeye ihtiyaç yok” tepkisi verdi. Lüksemburg Dışişleri Bakanı Asselborn ise Trump'ı egoist ve yıkıcı siyaset izlememesi yönünde uyardı.
17.06.2021 Dünya
Ayrault: Barışın tek yolu iki devletli çözüm
Ayrault: Barışın tek yolu iki devletli çözüm Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, İsrail ve Filistin arasında iki devletli çözümün barışa ilerlemenin tek yolu olduğunu söyledi.
17.06.2021 Dünya
24 saatte 35 diplomatik görüşme!
24 saatte 35 diplomatik görüşme! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ilk 24 saatinde kendisini telefonla arayan, aralarında 30 dışişleri bakanının bulunduğu 35 üst düzey yetkiliyle yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
29.09.2021 Gündem
Uluslararası güçlerden Kongo Cumhuriyeti'ne destek
Uluslararası güçlerden Kongo Cumhuriyeti'ne destek Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde muhalefet ile iktidarın diyalog süreci çerçevesinde imzaladığı anlaşmaya uluslararası güçlerden destek geldi.
17.06.2021 Dünya
Dünyaca ünlü isimden Türkçe mesaj!
Dünyaca ünlü isimden Türkçe mesaj! İstanbul Ortaköy'de bulunan dünyaca ünlü gece kulübü Reina'ya düzenlenen terör saldırısında 39 kişi yaşamını yitirirken, 69'da yaralı var. Yeni yılın ilk saatlerinde gerçekleştirilen dehşet verici terör saldırısına dünyanın birçok yerinden kınama ve destek mesajları geldi.
17.06.2021 Dünya
Fransa açıkladı: Yaralılar arasında Fransa vatandaşı da var
Fransa açıkladı: Yaralılar arasında Fransa vatandaşı da var İstanbul’da yaşanan terör saldırısında yararlananlar arasında bir Fransız vatandaşının da bulunduğu açıklandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler NATO, BM gibi uluslararası kuruluşların yanı sıra birçok ülkenin devlet başkanından kınama mesajı geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin, Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Katar Emiri Al Sani ve Kuveyt Emiri es-Sabah, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Fransa, İsrail ve Ukrayna'nın Ankara büyükelçilikleri Türk halkıyla dayanışmalarını göstermek için bayraklarını yarıya indirdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, bu suçu işleyenlerin ve onları azmettirenlerin hesap vereceklerinden emin olduğunu ifade etti. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile dayanışmada birleşiyoruz. Terörizmin her türlüsüne karşı savaşmakta kararlıyız"
17.06.2021 Dünya
Netanyahu'dan barış konferansının iptali şartı
Netanyahu'dan barış konferansının iptali şartı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransa'nın bu ay sonunda düzenlemeyi planladığı uluslararası barış konferansının iptal edilmesi halinde Filistin Devlet Başkanı Abbas ile hiçbir ön koşul ileri sürmeden görüşeceğini duyurdu.
17.06.2021 Dünya
Fransa'dan acil Halep çağrısı!
Fransa'dan acil Halep çağrısı! Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni Halep'le ilgili görüşmek için acil toplantı çağrısında bulundu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jean Marc Ayrault ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jean marc ayrault haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.