Jay Z

Jay Z

Son dakika jay z haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jay z ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jay z haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jay Z

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jay z gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 jay z haberi bulunmuştur. Tüm jay z haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Rihanna'nın taktığı aksesuarların değeri dudak uçuklattı!
Rihanna'nın taktığı aksesuarların değeri dudak uçuklattı! İkinci çocuğuna hamile olan Rihanna, büyüyen karnıyla 2023 Oscar töreninde boy gösterdi. Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından meslektaşları Jay Z ve Beyonce'nin düzenlediği partiye katılan ünlü isim, iddialı tarzı ve göbeğine taktığı zincirle dikkat çekti. Ünlü ismin aksesuarının fiyatı ise en çok konuşulan şeylerden biri oldu.
15.03.2023 Magazin
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu!
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu! 'Popun kraliçesi' Beyonce, Grammy Ödülleri'nde dokuz kategoride adaylık ile bu yılın en iddialı yıldızı oldu. Beyonce'nin eşi rapçi Jay-Z de beş dalda adaylık aldı. Böylece Beyonce'nin en büyük rakibi kocası olmuş oldu.
17.11.2022 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne şaşırttı!
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne şaşırttı! Cara Delevingne son görüntüsüyle herkesi şoke etti. Jay Z’nin Puma isimli özel jetiyle Londra’ya dönerken görüntülenen Cara Delevingne'in darmadağınık hali sevenlerini üzdü. Kaynaklara göre; ünlü modelin ailesi müdahaleyi düşünüyor. Ünlü modelin son halini görenlerin aklına ise erken yaşta ölen Amy Winehouse geldi.
8.09.2022 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne'nin korkutan durumu! Akıllara Amy Winehouse geldi
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne'nin korkutan durumu! Akıllara Amy Winehouse geldi Cara Delevingne son görüntüsüyle herkesi şoke etti. Jay Z’nin Puma isimli özel jetiyle Londra’ya dönerken görüntülenen Cara Delevingne'in darmadağınık hali sevenlerini üzdü. Kaynaklara göre; ünlü modelin ailesi müdahaleyi düşünüyor. Ünlü modelin son halini görenlerin aklına ise erken yaşta ölen Amy Winehouse geldi.
8.09.2022 Magazin
Rihanna transparan tarzıyla Oscar partisine damga vurdu!
Rihanna transparan tarzıyla Oscar partisine damga vurdu! Hamilelik sürecindeki giyimiyle adından söz ettiren Rihanna, iddialı seçimlerine bir yenisini daha ekledi. Rapçi Jay-Z'nin Chateau Marmont'taki Oscar partisine katılan ünlü yıldız, transparan seçimiyle yine paparazzilerin ilgi odağı oldu.
31.03.2022 Magazin
Klip çekiminde korkunç olay! Ünlü şarkıcıyı yılan soktu
Klip çekiminde korkunç olay! Ünlü şarkıcıyı yılan soktu Klip çekimi sırasında korkunç bir olay yaşadı. Şarkıcı Maeta klip için üzerine koyduğu yılan tarafından sokuldu. Şarkıcının paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.
25.12.2021 Magazin
DMX'in kalbi durdu! Ünlü rapçinin bilinci kapalı, tedavisi sürüyor
DMX'in kalbi durdu! Ünlü rapçinin bilinci kapalı, tedavisi sürüyor Rap dünyasının en popüler figürlerinden biri olan DMX kalp krizi geçirdi. Ünlü sanatçının uyuşturucu yüzünden kalbinin durduğu öne sürülse de, şarkıcının avukatından iddialara ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
4.04.2021 Magazin
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
Son dakika... Ünlü şarkıcının cenazesinde silahlı saldırı!
Son dakika... Ünlü şarkıcının cenazesinde silahlı saldırı! ABD'nin Los Angeles kentinde çıkan çatışmada vurularak öldürülülen Amerikalı rap şarkıcısı ve söz yazarı Nipsey Hussle'ın cenaze töreninde kan aktı.
12.04.2019 Dünya
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun doğum günü partisinde ünlüler akın etti. Beyonce’den Jennifer Aniston’a, Robert De Niro’dan Al Pacino’ya pek çok ünlü isim DiCaprio’nun 44’üncü doğum günü partisinde buluştu.
11.11.2018 Magazin
Son düzlük!
Son düzlük! Beyonce ve Jay Z, haziran ayında başladıkları konser serisi ‘On the Run II Tour’un son günlerindeler.
15.09.2018 Magazin
Öpmeye doyamadı!
Öpmeye doyamadı! Adeta ikinci baharlarını yaşayan dünyanın en ünlü çiftlerinden Beyonce ile Jay-Z, İtalya Sardunya Adaları açıklarında aşklarını tazelerken objektiflere yakalandı.
10.09.2018 Magazin
Aşk tazelediler
Aşk tazelediler Adeta ikinci baharlarını yaşayan dünyanın en ünlü çiftlerinden Beyoncé ve Jay-Z, İtalya, Sardunya Adaları açıklarında aşklarını tazelerken objektiflere yakalandı.
9.09.2018 Magazin
Her şey aşk mı?
Her şey aşk mı? Dünyanın en değerli çiftlerinden Beyoncé ve Jay-Z, Everything Is Love albümlerini yayınlamadan önce On The Run II (OTR) turnesini duyurmuştu. Beyoncé’nin ayakları yerden kesen Coachella performansının ardından hızını alamayan ikili için bu turne acaba “güçlüyüz” mesajı mıydı? Yoksa son pazarlama hamlesi miydi? Turneyi Miami ayağında izledik
5.09.2018 Magazin
Sahnede davetsiz misafir
Sahnede davetsiz misafir Beyonce ve Jay Z, önceki gün ‘On The Run II Tour’ adlı dünya turnesi kapsamında Atlanta’da konser verdi. Konserde dansçılar sahnedeyken bir erkek sahneye tırmandı ve koşmaya başladı.
28.08.2018 Magazin
Beyonce hamile mi?
Beyonce hamile mi? Beraber dünya turnesine çıkan Beyonce ile Jay Z, kızı Blue Ivy ile Fransa, Cannes’da görüntülendi.
12.07.2018 Magazin
Ünlü şarkıcı sahnede mahsur kaldı!
Ünlü şarkıcı sahnede mahsur kaldı! Ünlü şarkıcı Beyonce ve eşi Jay Z “On The Run Tour II” dünya turuna çıktı.
2.07.2018 Magazin
Bedava bilet skandalı!
Bedava bilet skandalı! Dünya turnesine çıkan Beyonce ve Jay-Z’nin, İngiltere’deki şovu öncesinde elde kalan biletlerin, ücretsiz dağıtıldığı ortaya çıktı.
14.06.2018 Magazin
Kostüm tercihi Türk oldu
Kostüm tercihi Türk oldu ‘On the Run II’ adlı dünya turnesine Galler’in başkenti Cardiff’te başlayan Beyonce-Jay Z çifti performansları kadar sahne kostümleriyle de çok konuşuldu.
8.06.2018 Magazin
Altın kız Beyonce
Altın kız Beyonce Beyonce, önceki gün ev sahipliğini annesi Tina Knowles’ın yaptığı Wearable Art Gala’ya katıldı. Şarkıcı, metalik gold kıyafetiyle ve yaptığı duygusal konuşmayla geceye damgasını vurdu
20.03.2018 Magazin
6 yaşında diva hayatı
6 yaşında diva hayatı Grammy Ödül törenine Jay Z ve Beyonce’nin ödül alanları alkışlamalarını engelleyerek damga vuran Blue Ivy Carter, şimdi de stili ile konuşuluyor.
31.01.2018 Magazin
Adam 9 yıldır aldatıyor
Adam 9 yıldır aldatıyor Beyonce, Grammy ödül törenine eşi Jay-Z ile birlikte katıldı.
29.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jay Z ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jay z haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.