Java

Java

Son dakika java haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan java ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını java haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Java

haberleri sayfasında son dakika yaşanan java gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 java haberi bulunmuştur. Tüm java haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Bilim ve Teknoloji
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü?
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü? Adalet Bakanlığı'nın Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi olan UYAP'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Vatandaşlar, sistemde yaşanan sorunun ardından UYAP neden açılmıyor, UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir? Sorularına yanıt arıyor. İşte Illegal base64 character 54 hatası çözümü…
22.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Endonezya Bayrağı Anlamı Nedir? Endonezya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Endonezya Bayrağı Anlamı Nedir? Endonezya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Endonezya resmi adıyla Endonezya Cumhuriyeti Güneydoğu Asya kıyılarında konumlanan bir ülkedir. Ekvator boyunca uzana ülke Hint ve Pasifik okyanusları arasında yer almaktadır.
5.09.2023 Eğitim
Semeru Yanardağı yeniden harekete geçti!
Semeru Yanardağı yeniden harekete geçti! Endonezya'nın Doğu Java eyaletinde yeniden harekete geçen Semeru Yanardağı nedeniyle bölgedeki yüzlerce kişi geçici sığınaklara yerleştirildi.
4.12.2022 Dünya
Endonezya'daki depremde can kaybı 162’ye yükseldi
Endonezya'daki depremde can kaybı 162’ye yükseldi Endonezya'nın Batı Java eyaletinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 162’ye yükseldi.
21.11.2022 Dünya
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
Endonezya'da oynanan maç sonrası felaket! Böylesi görülmedi! Yüzlerce ölü ve yaralı var
Endonezya'da oynanan maç sonrası felaket! Böylesi görülmedi! Yüzlerce ölü ve yaralı var Endonezya'da Persebaya Surabaya ile Arema Malang arasında oynanan maçta çıkan olaylar faciaya dönüştü. Taraftarlar arasında çıkan kavgaya göz yaşartıcı gazla müdahale eden polis, tribünlerde paniğe yol açtı. Stadyumda yaşanan kaos aniden izdihama dönüştü ve 174 kişi hayatını kaybetti. Ülkede ulusal seferberlik ilan edildi ve tüm futbol müsabakaları ikinci bir emre kadar askıya alındı.
2.10.2022 Şampiy10
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) duyurdu! Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 6 Ekim’de sona erecek. Peki, YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? YSK personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
21.09.2022 Personel Alımı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Başvurular, 12 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çalışma Bakanlığı personel alımı şartları!
26.07.2022 Personel Alımı
Saadeddin Ustaosmanoğlu kimdir, Cübbeli ile ilgili ne dedi?
Saadeddin Ustaosmanoğlu kimdir, Cübbeli ile ilgili ne dedi? İsmailağa Cemaati'nin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü 'elimizde kasedin var' diyerek tehdit edince Saadeddin Ustaosmanoğlu hakkında yapılan aramalar arttı. İşte İsmailağa Cemaati'nin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu…
18.07.2022 Gündem
Okyanusta mucize kurtuluş! Dört gün sürüklenip hayatta kaldılar
Okyanusta mucize kurtuluş! Dört gün sürüklenip hayatta kaldılar Endonezya’da Cuma günü batan kargo gemisindeki 4 mürettebat, 4 gün boyunca okyanusta strafor buz kutuları üzerinde verdikleri yaşam savaşının ardından kurtarıldı.
1.06.2022 Dünya
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak! Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlan göre, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 2 Haziran’da sona erecek. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
17.05.2022 Personel Alımı
AFAD bilişim personeli alacak! İşte AFAD personel alımı başvuru şartları!
AFAD bilişim personeli alacak! İşte AFAD personel alımı başvuru şartları! AFAD personel alımı ilanı yayınlandı. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bilişim personeli alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 18 Nisan’da başlayıp, 27 Nisan’da sona erecek. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD personel alımı başvuru şartları!
11.04.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli bilişim personeli alacak! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! MSB, KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Cumhurbaşkanlığı’nın Kariyer Kapısı Kamu İş İlanları sitesinde yayınlandı. Başvurular 11 Nisan’da sona erecek. Peki, MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel alımı 2022 ilanı ve başvuru şartları!
4.04.2022 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla 4/B sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları!
İstanbul Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla 4/B sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine büro personeli, tekniker, mühendis, sınav hizmetleri uzmanı, çözümleyici ve sistem programcısı alıyor. Adaylarda, 2020 KPSS’den en az 60 puan şartı aranıyor. Peki, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
29.11.2021 Personel Alımı
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez...
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez... Garanti BBVA'dan önemli adım. Bankada hesabı olan kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez uygulanacak. IBM ve Garanti BBVA arasında yapılan anlaşma kapsamında banka, operasyonlarını daha verimli hale getirmek ve müşterileri için uçtan uca dijital kanallar sağlamak amacıyla IBM Cloud Pak for Business Automation çözümünden faydalanacak.
19.10.2021 Ekonomi
Danıştay en az lise mezunu 70 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları...
Danıştay en az lise mezunu 70 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları... Danıştay en az ortaöğretim mezunu 70 personel alacak. Danıştay Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre, 30 zabıt kâtibi, 5 teknisyen bilgisayar ve İnşaat teknisyeni, 30 destek personeli, 1 mübaşir, 4 programcı alınacak. Peki, Danıştay sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Danıştay personel alımı 2021 başvuru şartları!
6.08.2021 Personel Alımı
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu Hayatın vazgeçilmezi haline gelen mobil cihazların sorunsuz çalışabilmesi için gerekli olan mobil işletim sistemlerinin basın yansımalarını inceleyen Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre, Android işletim sistemi, iOS’a yüzde 142 fark attı.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İSMEK yarı zamanlı eğitmen alacak! İşte İSMEK eğitmen alımı başvuru şartları!
İSMEK yarı zamanlı eğitmen alacak! İşte İSMEK eğitmen alımı başvuru şartları! İSMEK’te Eylül ayı sonunda başlaması planlanan yüz yüze eğitimler için hazırlıklar sürüyor. 2021-2022 dönemi için eğitim planlamaları, mesleki programlara ağırlık verilecek şekilde devam ederken, İSMEK’in eğitim kadrosuna dahil olacak yeni eğitmen alımları yapılıyor. Yarı zamanlı olarak görev yapacak eğitmenlik kadrosu için başvurular alınıyor. Peki, İSMEK eğitimen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İSMEK’te eğitmen alımı yapılacak kadrolar...
13.07.2021 Personel Alımı
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylarda KPSS'den en az 70 puan şartı aranıyor. Başvurular, 30 Temmuz'da sona erecek. Peki, Danıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Uzmanlar açıkladı! Üçüncü doz neden yapılıyor?
Uzmanlar açıkladı! Üçüncü doz neden yapılıyor? Türkiye’de aşılama süreci hızlı bir şekilde devam ederken, üçüncü doz tartışma konusu oldu. Peki başka ülkelerde üçüncü doz aşı uygulaması var mı? Neden üçüncü doza ihtiyaç duyuldu? İşte merak edilenler...
3.07.2021 Sağlık
Roketsan personel alıyor! Roketsan'a nasıl başvuru yapılır? İşte Roketsan iş ilanları
Roketsan personel alıyor! Roketsan'a nasıl başvuru yapılır? İşte Roketsan iş ilanları Türkiye'nin ilk milli ve özgün Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) Bayraktar TB2'nin, Polonya'ya ihraç edilmesi Roketsan'ı da gündeme getirdi. Milli SİHA'larda kullanılan akıllı mühimmatlar Roketsan tarafından üretiliyor. Bu haberlerin ardından pek çok kişi de Roketsan'ın prestijli projelerinde yer almak ve Roketsan'da kariyer yapmak istiyor. Sıklıkla Roketsan iş ilanları merak ediliyor. Peki, Roketsan iş başvurusu nasıl yapılır? İşte Roketsan İnsan Kaynakları personel alımı ilanları!
25.05.2021 Personel Alımı
Okyanusların en derin noktaları ölçüldü
Okyanusların en derin noktaları ölçüldü Dünyada okyanusların en derin noktalarının detaylı şekilde ölçüldüğü bildirildi.
15.05.2021 Bilim ve Teknoloji
MEB sözleşmeli personel alacak! Başvurular 26 Nisan'da başlıyor!
MEB sözleşmeli personel alacak! Başvurular 26 Nisan'da başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) KPSS ve sözlü sınav ile sözleşmeli personel alacak. Başvurular MEB tarafından istenilen belgelerle birlikte 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar yapılabilecek. Peki, MEB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MEB personel alımı başvuru şartları ne? İşte MEB personel alımı ilanı 2021 detayları
18.04.2021 Personel Alımı
Türkiye'den Endonezya'ya taziye mesajı
Türkiye'den Endonezya'ya taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Endonezya'da yaşanan ve 8 kişinin yaşamını yitirdiği depremle ilgili yaptığı açıklamada "Endonezya halkına ve Hükümetine içten taziyelerimizi sunuyoruz" dedi.
11.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Java ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki java haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.