Jandarma Personel Alımı

Jandarma Personel Alımı

Son dakika Jandarma personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jandarma personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jandarma personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jandarma Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jandarma personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 jandarma personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm jandarma personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları!
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları! Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! Subay ve astsubay alımı yapılacak! Jandarma Genel Komutanlığı, muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci olmak üzere 912 öğrenci alınacağını duyurdu. Peki, Subay ve astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? Jandarma personel alımı 2022 şartları!
3.07.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı ne zaman, 2021 başvuru şartları açıklandı mı? JGK ve EGM bekçi alımı başvuruları hakkında merak edilenler…
Bekçi alımı ne zaman, 2021 başvuru şartları açıklandı mı? JGK ve EGM bekçi alımı başvuruları hakkında merak edilenler… JGK ve EGM bünyesine alım yapacak bekçilik görevi için aramalar arttı. Başvuru yapmak isteyenler bekçi alımı başvuru formu ve bekçi alımı başvuru şartları hakkında araştırma yapıyor. Peki, Bekçi alımı ne zaman, 2021 başvuru şartları açıklandı mı? JGK ve EGM bekçi alımı başvuruları hakkında merak edilenler…
15.11.2021 Personel Alımı
Jandarma astsubay alımı 2021 başvuru şartları, kılavuzu... Başvuru ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? Astsubay alımı 2021 başvuru yap…
Jandarma astsubay alımı 2021 başvuru şartları, kılavuzu... Başvuru ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? Astsubay alımı 2021 başvuru yap… Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı yapacağını duyurdu. 2021 jandarma personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. Jandarma muvazzaf sözleşmeli astsubay başvuru kılavuzuna göre, başvurular bugün başladı, astsubay alımı ilanına KPSS'den en az 60 puan alan 1994 ve sonrası doğanlar başvuru yapabilecek. İşte, Jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir? 1640 astsubay alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte Jandarma astsubay alımı başvuru kılavuzu…
15.03.2021 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı personel alıyor! Başvurular başladı!
Jandarma Genel Komutanlığı personel alıyor! Başvurular başladı! Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı'na sözleşmeli bilişim personeli alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, KHK'ya tabi açıktan temin yoluyla sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
25.02.2021 Personel Alımı
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?)
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?) Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay alımı başladı. JSGA Başkanlığı KPSS ve KPSS şartsız 3550 kadın erkek Jandarma astsubay alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete yayımlanan duyuruda, 2020 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına muvazzaf/sözleşmeli astsubay alınacak. Jandarma Başkanlığı ilanında başvuru şartları ve başvuru tarihi de belli oldu. Jandarma astsubay alımı başvuruları bugün başladı, 21 Şubat saat 16.00’da sona erecek. Jandarma Genel Komutanlığında ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında sözleşmeli muvazzaf astsubay personel alımına için kimler başvuru yapabilir? Jandarma personel alımı kontenjan dağılımı ve başvuru şartları nelerdir? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? JSGA astsubay alımı başvuru yeri ve şekli...
4.02.2020 Personel Alımı
Jandarma Astsubay alımı 4 şubatta başlıyor! KPSS ve KPSS şartsız 3550 kişi alınacak! Başvuru şartları nelerdir?
Jandarma Astsubay alımı 4 şubatta başlıyor! KPSS ve KPSS şartsız 3550 kişi alınacak! Başvuru şartları nelerdir? Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı KPSS ve KPSS şartsız 3550 kadın erkek Jandarma astsubay alımı yapacağını duyurdu. Jandarma Başkanlığı ilanında aynı zamanda başvuru şartları ve başvuru tarihi de belirlendi. jandarma astsubay alımı başvuruları 4 Şubat'ta başlayacak, 21 Şubat saat 16.00’da sona erecek. Jandarma Genel Komutanlığında ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında sözleşmeli muvazzaf astsubay personel alımına için kimler başvuru yapabilir? Jandarma personel alımı kontenjan dağılımı nedir? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Jandarma astsubay alımı hakkında merak edilenler...
1.02.2020 Personel Alımı
Jandarma uzman çavuş alımı ne zaman (2020)? Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı şartları nelerdir?
Jandarma uzman çavuş alımı ne zaman (2020)? Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı şartları nelerdir? Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman? Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı şartları nelerdir? Soruları 2020 yılında jandarma uzman erbaş alımı başvurusunda bulunmak isteyen adaylar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman? İşte Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı şartları nelerdir?
13.01.2020 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı 94 personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir?
Jandarma Genel Komutanlığı 94 personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir? Jandarma 94 sözleşmeli personel alımı yapacak. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapacak açıktan temin yoluyla (22) unvanda (94) sözleşmeli personel temini yapılacağı açıklandı. Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan personel alım ilanında adayların takip edeceği personel temin süreci de açıklandı. Jandarma sözleşmeli personel alımı hakkında detaylı bilgi haberimizde…
18.12.2019 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı'na "uzman erbaş" alınacak! Başvurular başladı
Jandarma Genel Komutanlığı'na "uzman erbaş" alınacak! Başvurular başladı Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli uzman erbaş alımına ilişkin şartlar belli oldu.
19.03.2019 Ekonomi
Jandarma uzman erbaş lojistik alımı ne zaman? 500 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı, uzman erbaş alımı 2023 şartları neler, KPSS şartı var mı?
Jandarma uzman erbaş lojistik alımı ne zaman? 500 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı, uzman erbaş alımı 2023 şartları neler, KPSS şartı var mı? Jandarma uzman erbaş alımı 2023 ilanı yayınlandı. Jandarma Genel Komutanlığına 500 lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli) sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak. Peki, Jandarma uzman erbaş lojistik alımı ne zaman? Jandarma uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir, KPSS şartı var mı? Jandarma uzman erbaş lojistik alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı?
27.04.2023 Personel Alımı
29 ilde devre mülk dolandırıcılarına operasyon: 104 gözaltı
29 ilde devre mülk dolandırıcılarına operasyon: 104 gözaltı Aydın Kuşadası merkezli 29 ilde, jandarmanın düzenlediği devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda, aralarında avukatların da bulunduğu 104 şüpheli gözaltına alındı.
16.01.2023 Gündem
MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı?
MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 16 bin sözleşmeli er ve erbaş alımı yapacak. Milli Savunma Bakanlığı’nca, 2023’te toplam 16 bin sözleşmeli erbaş ve erin istihdam edileceğinin açıklanmasının ardından MSB 16 bin personel alımı şartları, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvuru tarihine yönelik aramalar arttı.  Bakanlık geçtiğimiz yıl da 12 bin 940 sözleşmeli er ve erbaş alımı yapmıştı. Peki, MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı?
9.01.2023 Personel Alımı
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı!
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı! Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2 bin 218 personel alımı yapacağını duyurdu. Subay, astsubay, sözleşmeli personel, uzman yardımcısı ve memur kategorisinde yapılacak alımların detayları sorgulanmaya başlandı. İşte Subay, astsubay, uzman yardımcısı, sözleşmeli personel, memur başvuru tarihleri ve şartları...
30.12.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler!
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler! KPSS önlisans sonuçları açıklanınca, aldığı puana göre hangi alanlara yerleşeceğini merak eden adaylar arama motorlarına yöneldi. ÖSYM’nin duyuru sayfası üzerinden sonuçlarını sorgulayan adaylar, “KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim?” sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2022 Eğitim
KPSS 50 puanla nereye girebilirim, KPSS 55, 60, 65, 70, 75 puanla ne olunur? KPSS kaç puanla atanır?
KPSS 50 puanla nereye girebilirim, KPSS 55, 60, 65, 70, 75 puanla ne olunur? KPSS kaç puanla atanır? KPSS lisans sonuçları açıklandı. Puanlarını öğrenen adaylar aldıkları KPSS puanıyla nereye gireceğini sorgulamaya başladı. Adaylar, lisans sınavı kapsamında gerçekleşen Genel Yetenek Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT gibi oturumlardan aldıkları puanlar ile KPSS 50, 55, 60, 65, 70, 75 puanla nereye girilir, sorusuna yanıt arıyor. 2022 KPSS branş, kontenjan ve taban puanları bilgisi sorgulanıyor. Peki, KPSS lisans 50 puanla nereye girebilirim, KPSS 55, 60, 65, 70, 75 puanla ne olunur?
21.10.2022 Eğitim
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı!
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve subay aday adayı alınacak. MSB’nin Personel Temin Başkanlığı tarafından subay alımına ilişkin kılavuzlar yayınlandı. İlana göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne 2022 yılı için, kuvvet komutanlıkları ve milli savunma üniversitesinde görevlendirilmek üzere muvazzaf subay adayı ile tabip, diş tabibi ve özel nitelikli beden eğitimi öğretmeni subay aday adayı alınacak. Peki, MSB subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
23.09.2022 Personel Alımı
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu!
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan işsizlik verisine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, “Orta Vadeli Program’da yer alan yıllık ortalama 890 bin kişilik istihdam artışı ve tek haneli işsizlik oranı hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi. Bakan Nurettin Nebati, dev sosyal konut projesine ilişkin “en az 100 bin yeni istihdam oluşturacak” diyerek müjdeyi verdi.
12.09.2022 Personel Alımı
Jandarma uzman erbaş alımı başvuru! 2022 JGK 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuruları ve nereden nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı başvuru! 2022 JGK 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuruları ve nereden nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Jandarma’ya 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş alınacak. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, Jandarma Genel Komutanlığı'na 6 bin 605 jandarma, 11 at bakıcısı, 14 bot serdümeni, 250 sıhhiyeci, 200 muhabere, 10 havacılık, 400 lojistik (mesleki nitelikli) ve 10 bando alt branşlarında olmak üzere toplam 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş temin edilecek. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş alımı şartları nelerdir, başvuruları nasıl yapılır? İşte Jandarma uzman erbaş alımı detayları…
12.09.2022 Personel Alımı
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı 250 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. JGK uzman erbaş alımı başvuruları 24 Nisan sona erecek. Peki, Jandarma 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
8.04.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Sürekli işçi alımı yapılacak! Yayımlanan ilana göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı İŞKUR üzerinden 35 sürekli işçi alımı yapacak. Başvurular, 8 Nisan’da sona erecek. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru şartları!
29.03.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak. Başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB’nin Personel Temin Başkanlığı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvurular 27 Mart’ta sona eriyor. Peki, MSB Kara Kuvvetleri sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er başvuru şartları ne? İşte MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2021-2 dönemi yılı sözleşmeli er temini başvuru kılavuzu!
22.03.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı işçi alacak!
Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı işçi alacak! İşçi alımı 2022 başvuruları başladı! En az lise mezunu işçi alımı gerçekleştirilecek. Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı duyurdu! Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Yayımlanan ilana göre, armador, bobinajcı, kaynakçı, tekne onarım, elektrikçi, elektronik teknisyeni, hidrolikçi, tesviyeci, tornacı, mekaniker, ölçüm aletleri teknisyeni kadrolarında işçi alınacak. Peki, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte işçi alımı başvuru şartları!
23.02.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) muvazzaf subay adayı alınacak! Yayımlanan ilana göre, Kara Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 30, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 10, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 10 olmak üzere toplamda 50 kadın ve erkek subay adayı alınacak. Son başvuru tarihi 20 Mart 2022 olarak belirlendi. Peki, TSK subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Subay başvurusu şartları ne? İşte personel temin başvuru ekranı!
18.02.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Jandarma Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jandarma personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.