Jakuzi

Jakuzi

Son dakika jakuzi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jakuzi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jakuzi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jakuzi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jakuzi gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 jakuzi haberi bulunmuştur. Tüm jakuzi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var!
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var! Ünlülerin yaşadığı evler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi. İşte ünlü isimlerin lüks evleri...
13.09.2023 Magazin
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! 17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2023 Yaşam
Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Kutay Soyocak'tan yeni kare!
Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Kutay Soyocak'tan yeni kare! Onur Ünlü ile 5 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aralık ayında sona eren Hazar Ergüçlü, Jakuzi grubu üyesi müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü çift yeni karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
17.07.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü'den bikinili pozlar!
Hazar Ergüçlü'den bikinili pozlar! Yönetmen Onur Ünlü’den ayrıldıktan sonra müzisyen Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan oyuncu Hazar Ergüçlü, sezonu açan ünlü isimler kervanına katıldı. Ergüçlü'nün bikinili pozlarına, kısa sürede binlerce beğeni geldi.
7.06.2023 Magazin
Jakuzide böyle yakalandı! Kimliği ortaya çıkınca dakikalarca darp edildi
Jakuzide böyle yakalandı! Kimliği ortaya çıkınca dakikalarca darp edildi Adana’da hasarlı olduğu için terk edilen binadan hırsızlık yaptığı öne sürülen bir zanlı, jakuzide yakalanıp darp edildi. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
4.06.2023 Yaşam
Hazar Ergüçlü aşkını ilan etti! Sosyal medyada paylaştılar, benzerlikleri şaşırttı
Hazar Ergüçlü aşkını ilan etti! Sosyal medyada paylaştılar, benzerlikleri şaşırttı Onur Ünlü ile 5 yıllık ilişkisini aralık ayında sonlandırmıştı. Hazar Ergüçlü, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sayfasında paylaştığı fotoğrafla ilişkisini ilan etti.
26.05.2023 Magazin
İstanbul'da lüks evlerin gecelik konaklama ücreti dudak uçuklatıyor! Turistlerin gözdesi oldu
İstanbul'da lüks evlerin gecelik konaklama ücreti dudak uçuklatıyor! Turistlerin gözdesi oldu Gösterişli İstanbul evlerinde bir gecelik konaklama ücreti ortalama 5 bin liradan başlıyor. ‘İstanbul’un büyüleyici manzarası’ etiketiyle verilen ilanlarda Cihangir, Beşiktaş, Beykoz gibi yerlerdeki lüks evler gecelik 10, 15 hatta 20 bin liradan kiralanıyor. Bazı evlerde terasta açık havada Boğaz manzaralı küvet keyfi bazılarında ise şehir merkezine yakınlık, jakuzi ve keyifli bir deneyim vaat ediliyor. Kiralanan evler arasında geceliğine 23 bin 500 lira istenen bir köşk de var. Bazı evler turistlerin gözdesi olmuş durumda.
2.05.2023 Ekonomi
'9 şiddetinde depreme dayanır' demişti! ‘Beyaz Saray’dan geriye enkaz kaldı
'9 şiddetinde depreme dayanır' demişti! ‘Beyaz Saray’dan geriye enkaz kaldı Pazarcık ilçesine bağlı Ördekdede köyünde ‘Beyaz Saray’ olarak bilinen 3 katlı Süslü apartmanı depremde yerle bir oldu, sahibi Ali Süslü enkaz altında hayatını kaybetti.
4.03.2023 Gündem
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
Bungalov evler doluluk oranıyla dikkat çekiyor!
Bungalov evler doluluk oranıyla dikkat çekiyor! Doğasıyla Sakarya’nın en önemli bölgelerinden biri olan ve İstanbul’un arka bahçesi konumundaki Sapanca ilçesinde bulunan ahşap bungalov evler yeni yılda da doluluk oranıyla dikkat çekiyor.
29.12.2021 Ekonomi
Bill Gates'in 'Lana' Bodrum'da! O detay dikkat çekti, güvertesinde...
Bill Gates'in 'Lana' Bodrum'da! O detay dikkat çekti, güvertesinde... Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in 'Lana' isimli mega yatı, kale açıklarına demirledi.
9.11.2021 Yaşam
Klima çarpmasın dikkat! Lejyoner hastalığı komaya götürüyor...
Klima çarpmasın dikkat! Lejyoner hastalığı komaya götürüyor... Serinleyelim derken hasta olmayın. Klima çarpmasına dikkat. Klimaların yılda en az 1 kez özel solüsyonlarla, periyodik bakımı yapılması lazım ki bakteri üretmesin. Bu bakterinin sigara içenler, kronik rahatsızlıkları olanlar ile organ nakli hastaları gibi özellikle bağışıklığı güçlü olmayan kişilerde ciddi rahatsızlıklara yol açabileceğini belirten Prof. Dr. Okur, “Yaz zatürresi, Lejyoner hastalığı olarak da bilinen hastalık ilk olarak üst solunum yolunda kendini gösteriyor ve tedavi edilmediğinde de akciğere yerleşerek zatürreye sebep olabiliyor. Bu durum, kişiyi komaya kadar götürebilecek süreçlere de yol açabilir" dedi.
23.07.2021 Gündem
Tatil planı yapanlara kötü haber! Resmen açıklandı, yüzde 100...
Tatil planı yapanlara kötü haber! Resmen açıklandı, yüzde 100... Tatil planı yapanları üzen haber. Rezervasyonların neredeyse tamamı doldu. Turizm merkezi Antalya'da özellikle salgın sürecinde yoğun ilgi gören ve izole tatil imkanı sunan villalarda, Kurban Bayramı için doluluk oranları yüzde 100'e yaklaştı.
9.07.2021 Ekonomi
Köylülere kış ayında yazı yaşatıyor! İlgi çeken 'doğal jakuzi'
Köylülere kış ayında yazı yaşatıyor! İlgi çeken 'doğal jakuzi' Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Yeniyapan köyü yakınlarındaki arazi ortasından çıkan ve termal olduğu sanılan sıcak su, karlı ve soğuk havada 'doğal jakuzi' görüntüsü ile ilgi çekiyor.
30.01.2021 Yaşam
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, gümrüklü limana, üzerindeki helikopterle demirlenen, Rus milyarder Leonid Mikhelson'a ait 'Pacific' adlı lüks yata 1,5 milyon lira akaryakıt ikmali ile yiyecek ve içecek alışverişi yapıldı.
11.08.2020 Yaşam
'Halınız varsa klimayı daha dikkatli kullanın'
'Halınız varsa klimayı daha dikkatli kullanın' Bilinçsiz klima kullanımının, günümüzde birçok hastalığa neden olabildiğini belirten uzmanlar bu hastalıkların başında ani ısı değişimlerinin yol açtığı enfeksiyon hastalıkları ve klima bakımlarının düzenli yapılmaması nedeniyle ortaya çıkan alerjik hastalıklar geldiğine dikkat çekiyor.
16.07.2020 Sağlık
81 ilde 'kontrollü sosyal hayata geçiş' denetimi
81 ilde 'kontrollü sosyal hayata geçiş' denetimi İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın talimatıyla 81 ilde oluşturulan denetim ekiplerince, 'kontrollü sosyal hayata geçiş' denetimi yapıldı. 180 bin 671 noktada gerçekleştirilen denetimlerde toplam 5 bin 820 idari işlem uygulandı.
6.06.2020 Gündem
Satış sonrası hizmet zorunluluğu olan ürünlere yenileri eklendi
Satış sonrası hizmet zorunluluğu olan ürünlere yenileri eklendi Tablet, sanal gerçeklik gözlüğü, akıllı ev ve otomasyon sistemleri, duşakabin, ATV araç, motorlu bisiklet, motorlu scooter, akıllı saat ve bileklikler, drone gibi ürünler için satış sonrası hizmet verme yükümlülüğü getirildi
12.02.2020 Bilim ve Teknoloji
O ürünler için satış sonrası hizmet zorunluluğu getirildi!
O ürünler için satış sonrası hizmet zorunluluğu getirildi! Tablet, sanal gerçeklik gözlüğü, akıllı ev ve otomasyon sistemleri, duşakabin, ATV araç, motorlu bisiklet, motorlu scooter, akıllı saat ve bileklikler, drone gibi ürünler için satış sonrası hizmet verme yükümlülüğü getirildi.
12.02.2020 Gündem
İzmir'in en iyi 10 masaj ve spa merkezi!
İzmir'in en iyi 10 masaj ve spa merkezi! Bazen günlük hayatın yoğun temposu, iş veya okul stresi, vakitsizlikten uykuya az kalan zaman derken, enerjimizin tükendiğini hissederiz. Bu durumlarda kaybedilen enerjiyi yeniden kazanmak ve gerçek anlamda iyi hissetmek için yapmanız gereken en iyi şey, masaj ve spa salonlarında kendinizi birkaç saatliğine dünyaya kapalı konuma getirmek ve tüm güzel duyularınızı harekete geçirmek.
13.01.2020 Kültür Sanat
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta...
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta... Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
25.12.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Jakuzi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jakuzi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.