DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı Hatay'da 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, mezarı başında anıldı. Nazlı'nın annesi Fatma Nazlı, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, "Diyecek söz yok, onları özledik. Herkes İzzet'i severdi. Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı" dedi.
6.02.2024 Gündem
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay'da Demirören Haber Ajansı (DHA) Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (31), eşi Seda (31) çocukları Ahmet Eren (10) ve Esila Nazlı (5) ile 7 yıl önce satın aldığı 5 katlı binanın 2'nci katında felakete yakalandı. Gönüllüler ve ailesi tarafından yapılan aramada İzzet, kızı Esila'ya, eşi Seda da oğlu Ahmet Eren'e sarılmış halde bulundu. Enkazdan çıkartılıp, Antakya Asri Mezarlık'ta aynı mezara birlikte defnedilen İzzet Nazlı'nın çocukları için ayrı ayrı odası olan daha geniş ev aradığı ve yeni eve beyaz eşya satın aldığı ortaya çıktı. Bir mağazadan 43 bin lira karşılığında tüm beyaz eşyalarını satın alan İzzet Nazlı'nın taşınmak için hazırlık yaptığı ve kredisi henüz bitmeyen evi hem kendisine hem de çok sevdiği ailesine mezar oldu. 
15.02.2023 Gündem
Depremzedelere ilk müdahale nasıl yapılmalı! Uzman isim tek tek anlattı
Depremzedelere ilk müdahale nasıl yapılmalı! Uzman isim tek tek anlattı Bir milyon kişiden fazla vatandaşı direkt etkileyen iki büyük depremde enkazdan çıkarılan ve hala çıkarılmayı bekleyen depremzedeler için uygulanacak ilk yardımın hayati öneme sahip olduğu söyleyen Öğr. Gör. Ümit Yaşar Kamacı, “Panik yapmayın, dikkatsizlik depremzedeyi felç edebilir” uyarısında bulundu. Peki depremzedelere ilk müdahale nasıl olmalı? İşte cevabı...
8.02.2023 Gündem
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (33), eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin vurduğu Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında yaşamlarını kaybetti.
8.02.2023 Gündem
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Nusret Çetinel kimdir?
Nusret Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Nusret Çetinel yaşamını yitirdi. Nusret Çetinel, Bizim Evin Halleri dizisindeki Şadan karakteri ve yaptığı birçok seslendirme çalışması ile akıllarda yer etmişti.
1.09.2021 Magazin
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
FETÖ itirafçısından Adil Öksüz iddiası
FETÖ itirafçısından Adil Öksüz iddiası Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar kapsamında etkin pişmanlık hükümleri kapsamında itirafçı olmak isteyen şüpheliler örgütü deşifre etti.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
'Bülent Ersoy paralel bir sanatçı'
'Bülent Ersoy paralel bir sanatçı' Bülent Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek'ten iddialı açıklamalar...
24.01.2014 Magazin
Yapımcıdan Bülent Ersoy'a şok!
Yapımcıdan Bülent Ersoy'a şok! 'Show TV onu rica minnet kabul etmişti....'
20.01.2014 Magazin
Afyonkarahisar yasta!
Afyonkarahisar yasta! Almanya'da yangında hayatını kaybedenlere son görev
13.03.2013 Yaşam
Alman gazetelerinden yangın yorumu!
Alman gazetelerinden yangın yorumu! Türkler’in Almanlar’a güvenmemesi normal
29.09.2021 Gündem
Naziler mi saldırdı?
Naziler mi saldırdı? Almanya'daki yangında 8 Türk hayatını kaybetti
11.03.2013 Dünya
İşte MHP'nin adayları
İşte MHP'nin adayları Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın aday olduğu İstanbul 1. bölgeden Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Korgeneral Engin Alan'ı 1. sıradan koydu
11.04.2011 Siyaset
CHP'nin adayları
CHP'nin adayları MYK toplantısı sona erdi, listenin bugün YSK’ya verilmesinin ardından netleşmesi bekleniyor.
11.04.2011 Siyaset
Adaylık istifaları devam etti
Adaylık istifaları devam etti ANKARA - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Burhan Ersoy, Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, milletvekilliği aday adaylığı için dün görevlerinden istifa ettiler...
9.03.2011 Siyaset
Bircan Akyıldız da istifa etti
Bircan Akyıldız da istifa etti Milletvekili genel seçimlerinde aday olacak kamu görevlileri, istifa ve emeklilik dilekçelerini kurumlarına vermeye devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
İlginç bir iddia
İlginç bir iddia 'Atatürk sirozdan değil kanserden öldü'
29.09.2021 Gündem
'Selçuk'a Hoca yerine Papaz efendi demek lazım'
'Selçuk'a Hoca yerine Papaz efendi demek lazım' "Atatürk devrimlerini anlamak için Kuran okumak gerek." sözlerine Nazlı Ilıcak'tan sert tepki geldi
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri