İzmir'de Deprem

İzmir'de Deprem

Son dakika İzmir'de deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir'de deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir'de deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir'de Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir'de deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 izmir'de deprem haberi bulunmuştur. Tüm izmir'de deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! İzmir’in Bayındır ilçesinde saat 15.55’te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir’in büyük bölümünde hissedildi.
18.10.2023 Gündem
İzmir'de 7.2'lik deprem bekleniyor mu? İzmir ve Antalya-Muğla sahil şeridi neden tehlikeli?
İzmir'de 7.2'lik deprem bekleniyor mu? İzmir ve Antalya-Muğla sahil şeridi neden tehlikeli? İzmir'de meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem sonrası uzmanlar uyardı. Deprem uzmanı Naci Görür, İzmir'de olası bir deprem öncesi alarm verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Özellikle bölgenin risk taşıdığını belirten Naci Görür, İzmir ve Antalya-Muğla sahil şeridi için endişe duyduklarını dile getirdi. Peki İzmir'de 7.2'lik deprem bekleniyor mu?
28.02.2023 Gündem
İzmir'de depremin hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı!
İzmir'de depremin hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı! İzmir'in Buca ilçesi merkez üssünde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde Konak ilçesinde bulunan Selahattin Oğlu Cami'nin minaresi hasar gördü. Depremde oluşan hasarın boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı.
4.11.2022 Vatan TV
İzmir Buca'da 4.9 büyüklüğünde deprem! Güvenlik kamerası görüntüleri
İzmir Buca'da 4.9 büyüklüğünde deprem! Güvenlik kamerası görüntüleri İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa, Balıkesir, Denizli ve Aydın gibi çevre illerde de hissedildi. Bakan Soylu 20 binada hasar oluştuğunu söyledi. Öte yandan depremin hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı.
4.11.2022 Vatan TV
Son dakika... İzmir'de deprem! Şiddeti...
Son dakika... İzmir'de deprem! Şiddeti... İzmir'de art arda depremler meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise; Kuşadası Körfezi'nde saat 14.14'te 4.1 ve saat 14.18'de 4.0 büyüklüğünde peş peşe deprem haberleri geldi.
19.05.2021 Gündem
İzmir'de 4 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4 büyüklüğünde deprem! İzmir'in Karaburun açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
16.02.2021 Gündem
İzmir'de korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son depremler listesi...
İzmir'de korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son depremler listesi... AFAD'tan yapılan açıklamada Urla'nın 40 kilometre açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
9.02.2021 Yaşam
AFAD bağış nasıl yapılır? İzmir yardım kampanyası!
AFAD bağış nasıl yapılır? İzmir yardım kampanyası! İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alandaki ihtiyaçların karşılanması için AFAD Koordinasyon Merkezi'nde 28 çalışma grubu görev yapıyor. Deprem sonrasında alandaki ihtiyaçların karşılanması ve anlık müdahale için yürütülen faaliyetleri koordine ediyor. AFAD tarafından, İzmir'de ihtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere şu an için sadece standart gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç olduğu duyuruldu. Vatandaşlar da İzmir'deki depremzedelere destek olmak amacıyla AFAD nasıl bağış yapacağını araştırıyor. Peki, AFAD'a bağış nasıl yapılır? İşte detaylar...
1.11.2020 Gündem
İzmir açıklarında  4.1 büyüklüğünde deprem
İzmir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem AFAD’dan alınan son dakika bilgisine göre Ege Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin İzmir’in Urla ilçesine 27 kilometre uzaklıkta olduğu belirtildi
31.10.2020 Gündem
En son deprem nerede oldu? Artçılar devam ediyor mu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
En son deprem nerede oldu? Artçılar devam ediyor mu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi! İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.31'de Ege Denizi'nde, İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17,25 kilometre açığında 5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7,33 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Pek çok kişi de 'Şimdi deprem mi oldu? Son deprem nerede oldu?' sorularını araştırıyor. Peki, En son deprem nerede oldu? Artçılar devam ediyor mu? İşte 31 Ekim AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
31.10.2020 Gündem
Sisam Adası nerede? İzmir’de yaşanan depremin merkez üssünün Sisam Adası olduğu öğrenildi! Sisam adası haritası!
Sisam Adası nerede? İzmir’de yaşanan depremin merkez üssünün Sisam Adası olduğu öğrenildi! Sisam adası haritası! AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. İzmir olmak üzere pek çok ilde hissedilen depremin Merkez üssünün Sisam Adası olduğu öğrenildi. Sisam Adası nerede?
30.10.2020 Gündem
Son dakika... Manisa'da 5.5 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Manisa'da 5.5 büyüklüğünde deprem! Manisa'da 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve İzmir gibi merkez illerde de hissedildi. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar bize ulaşan hasar bilgisi yok." dedi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ise depremle ilgili yorumlarda bulundu.
26.06.2020 Gündem
İzmir'de 3.2 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 3.2 büyüklüğünde deprem Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 09.31'de merkez üssü İzmir Urla olan 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
19.09.2019 Gündem
İzmir'de korkutan deprem!
İzmir'de korkutan deprem! Kuşadası Körfezi yakınlarında 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
8.08.2019 Gündem
Deprem Yunanistan'ı da vurdu! Ölenlerden biri...
Deprem Yunanistan'ı da vurdu! Ölenlerden biri... Ege Denizi'nin Gökova Körfezi'nde meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden iki kişiden birinin Türk olduğu bildirildi.
21.07.2017 Dünya
İzmir'de deprem
İzmir'de deprem İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğündeki bir deprem meydana geldi.
16.06.2017 Yaşam
İzmir'de korkutan deprem!
İzmir'de korkutan deprem! İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında, 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
27.02.2015 Yaşam
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvayı Hattı'nın temelini attı
Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvayı Hattı'nın temelini attı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvay Hattı'nın temel atma törenine katıldı. 14 istasyonlu hat, 2 yıl sonra hizmete girecek.
6.02.2021 Siyaset
91. saatte büyük mucize! 3 yaşındaki Ayda enkazdan sağ kurtarıldı! Enkaz altında parmak oyunu...
91. saatte büyük mucize! 3 yaşındaki Ayda enkazdan sağ kurtarıldı! Enkaz altında parmak oyunu... İzmir'de gerçekleşen deprem sonrası yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda 91. saatte büyük bir mucize gerçekleşti. Ayda bebek enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Enkazdan çıkarılan Ayda'nın ilk sözleri, "Babam nerede" oldu. Ayda'nın ekiplerden ilk istediği ise su ve ayran oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, enkazdan 91 saat sonra çıkarılan kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu, hastaneye sevk edildiğini bildirdi. Ayda'nın annesi ile ilgili acı haber geldi. Ayda'nın annesinin cansız bedenine ulaşıldı. 3 yaşındaki Ayda Gezgin ile onun kurtarılmasında görev yapan Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cem Erdoğan'ın, enkaz altındaki konuşmalarına ait görüntüleri ortaya çıktı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, "SAKOM’dan alınan bilgilere göre 109 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 1.036 vatandaşımızdan 898’i taburcu edilmiş olup 138 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir’de arama ve kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 13’ünde çalışmalar tamamlanmış olup 3 noktada 4 binada çalışmalara devam edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.
3.11.2020 Gündem
AFAD, İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayınladı!
AFAD, İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayınladı! AFAD İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayınladı. Raporda, "Ana şoktan sonra 31 Ekim saat 09.23'e kadar geçen zamanda, büyüklükleri 1,5 ile 5,1 arasında değişen 484 artçı deprem kaydedildi. Bölgede 1900 yılından günümüze kadar en büyüğü 6,8 olmak üzere 695 deprem meydana gelmiştir. Ayrıca bahsi geçen bölgeye ait 1900 yılı öncesi için 332 tarihsel dönem depremi kaydı mevcuttur" ifadeleri yer aldı.
31.10.2020 Gündem
Ege Denizi'nde peş peşe depremler!
Ege Denizi'nde peş peşe depremler! İzmirliler, art arda meydana gelen depremlere güne başladı. Birinin merkez üssü Karaburun, 4'ününki de Seferihisar olan, büyüklükleri Richter ölçeğine göre 3.4 ile 4.1 arasında değişen 5 deprem, korkuya neden oldu. Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, depremlerin, Midilli, Karaburun ve Foça fay hattının gergin olduğunun göstergesi olduğunu belirtti.
28.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir'de Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir'de deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.