İzlenme Oranı

İzlenme Oranı

Son dakika izlenme oranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izlenme oranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izlenme oranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzlenme Oranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izlenme oranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 izlenme oranı haberi bulunmuştur. Tüm izlenme oranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
Haziranda en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
Haziranda en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Türkiye haziran ayında da CNN Türk izledi. Son dakika gelişmeleri en doğru analiz ve tespitler CNN Türk ekranında izleyiciyle buluştu. CNN Türk çok sesli ve objektif yayın anlayışıyla haziran ayında AB ve ABC1 kategorilerinde tüm günde ve Prime Time kuşağında en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.07.2023 Televizyon
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı Türkiye’de sosyal medya platformlarını kullanan kişi sayısı 2022 yılında yaklaşık 7 milyon azaldı. Uzmanlar bu düşüşün pandemi sonrası gerçek hayata geçişi nitelendiriyor.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece yayınlanan 52’nci bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizi, AB’de 7.62 izleme oranı, 19.60 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.93 izlenme oranı, 18.13 izlenme payı; TOTAL’de 6.83 izlenme oranı, 16.31 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde gecenin birincisi oldu. Nabzın bir an olsun düşmediği bölümün finali seyirciyi derinden etkilerken yeni bölüme dair heyecanı da artırıyor. Dizi tüm reyting gruplarında birinci olurken #Yargı etiketiyle de sosyal medya listelerinin birinci sırasında yerini aldı.
30.01.2023 Televizyon
Yargı yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi!
Yargı yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece 50’nci bölümüyle yine izleyenlerin övgülerini topladı. Başladığından bu yana hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla seyircinin gözbebeği haline gelen dizinin dün gece ekrana gelen 50’nci bölümü yine çok konuşuldu. Gece boyu sosyal medyada övgüler toplayan dizi #Yargı etiketiyle de listelerin üst sıralarında yer aldı.
16.01.2023 Televizyon
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan 43’üncü bölümüyle izleyicilerine yine nefessiz bir bölüm izleten ‘’Yargı’’ bölüm finaliyle heyecanı zirvede bıraktı. Tansiyonu yüksek olan bölümün finali birçok soru işaretini beraberinde getirirken, dizi reytinglerde yine zirveye oturmayı başardı.  
14.11.2022 Televizyon
Yargı yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
Yargı yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, başarılı oyunculukları ve sürükleyici hikayesiyle her bölüm övgüleri toplamaya devam ediyor. Her bölümü heyecanla takip edilen Yargı dün akşam 38.bölümü ile ekrana geldi. Sosyal medyada diziyle ilgili binlerce övgü dolu mesaj atılırken dizi, #kaygı ve #yargı etiketleriyle de listelerin üst sıralarında yer aldı.  
10.10.2022 Televizyon
'Yargı' yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Pars'ın sabrı taşıyor
'Yargı' yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Pars'ın sabrı taşıyor Geçtiğimiz sezondan bu yana seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ikinci sezonunda da seyirciyi soluksuz bırakmaya devam ediyor. Yargı, heyecan dolu bölümüyle gece boyu sosyal medyanın gündemine otururken bölüm sonrası yayınlanan tanıtım da seyircinin kafasında birçok soru işareti birden bıraktı.
3.10.2022 Televizyon
Yargı yine seyirciyi ekrana kilitledi!
Yargı yine seyirciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın dün akşamki bölümü seyircinin büyük beğenisini toplarken, reytinglerde de rakiplerini geride bıraktı.  
26.09.2022 Televizyon
Yargı milyonları ekran başına kilitledi! Zafer'in katili Serdar çıktı...
Yargı milyonları ekran başına kilitledi! Zafer'in katili Serdar çıktı... Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı yayınlanan 30’uncu bölümü ile zirveye oturdu. Dizinin yayınlanan yeni bölümü AB kategorisinde 9.33 reyting, yüzde 26,05 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 8.60 reyting, yüzde 23.37 izlenme payı ve Total kategoride ise 6.33 reyting yüzde 17.98 izlenme payı elde ederek, tüm kategorilerde birinci oldu. Yargı, aldığı yüksek izlenme oranı ile aynı zamanda AB kategorisinde haftanın birincisi oldu.
25.04.2022 Magazin
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 03 Nisan Pazar günü 9’uncu bölümü ile ekrana geliyor.
31.03.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş, tüm reyting kategorilerinde zirvede!
Üç Kız Kardeş, tüm reyting kategorilerinde zirvede! Kanal D’nin, her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş ekrana gelen 6’ıncı bölümü ile tüm kategorilerde zirveye oturdu.
30.03.2022 Televizyon
İnternetten para kazanmak isteyenler dikkat! Gelir arttı ve...
İnternetten para kazanmak isteyenler dikkat! Gelir arttı ve... İnternetten para kazanmak isteyenler için önemli bir mecra haline gelen video paylaşım platformu Youtube, üzerinden sağlanan kazançlarda, izlenmeler azalsa da kazançların azalmadığı, hatta bazı kategorilerde arttığı ifade ediliyor.
28.03.2022 Ekonomi
Yargı yine çok izlendi!
Yargı yine çok izlendi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı herkesi ekranlara kilitleyen dizisi Yargı dün akşamki bölümüyle 9.58 izlenme oranı ve 23.43 izlenme payı elde ederek AB kategorisinin birincisi oldu.
8.11.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi değişmedi!
Perşembe'nin galibi değişmedi! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız yayınlanan son bölümü ile yine zirvede yer aldı.
15.10.2021 Televizyon
Baht Oyunu’nun yeni bölümü yine çok izlendi!
Baht Oyunu’nun yeni bölümü yine çok izlendi! Rüzgar, Tuğçe’ye evlenme teklifi etti! Ada şimdi ne yapacak?
30.06.2021 Televizyon
Ekip, Fadi'nin hayatını kurtardı ve Türkiye'ye getirdi!
Ekip, Fadi'nin hayatını kurtardı ve Türkiye'ye getirdi! TRT 1 dizisi 'Teşkilat', 23 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 12'nci bölümüyle en çok izlenen yapım oldu.
24.05.2021 Televizyon
'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı
'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı TRT 1'in heyecanla beklenen yeni dizisi 'Teşkilat', dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden tam puan alarak yayın hayatına başladı.
8.03.2021 Televizyon
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Dijital 2021 Raporu'na ilişkin, "Raporda Türkiye'nin öne çıktığı başlıklar. Sesli arama ve komut verme sistemini dünyada en çok kullanan 5'inci ülkeyiz. Video oyunu kullanımında dünya ortalamasının üzerinde ve 5'inci sırada yer almaktayız. Tüm dünyada internette en çok üretilen içerik dili açısından Türkçe 4'üncü sırada" açıklamasında bulundu. Öte yandan Uslu Türkiye'de sosyal medya kullanıcı sayısının 60 milyona ulaştığını belirtti.
21.02.2021 Gündem
'Arka Sokaklar' zirvede
'Arka Sokaklar' zirvede Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', 23 Ekim Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
24.10.2020 Televizyon
İzleyici yine 'Sadakatsiz' dedi!
İzleyici yine 'Sadakatsiz' dedi! Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz, 3’üncü bölümüyle reytinglerde AB ve ABC1’de en çok izlenen yapım olurken; sosyal medyada da zirveyi bırakmadı.
22.10.2020 Televizyon
Sadakatsiz 3. bölüm fragmanı yayınladı! Asya ne yapacak?
Sadakatsiz 3. bölüm fragmanı yayınladı! Asya ne yapacak? Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşi Volkan ve tüm dostları tarafından ihanete uğradığını öğrenen Asya, son bölümde Volkan’la yüzleşmiş ancak Volkan aldatttığını itiraf etmemişti. Sadakatsiz'in yeni bölümünde Volkan bir kez daha Asya'ya yakalanır. İşte Sadakatsiz 3. bölüm fragmanı!
16.10.2020 Gündem
Sadakatsiz hem ekranın hem sosyal medyanın birincisi
Sadakatsiz hem ekranın hem sosyal medyanın birincisi Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz, 2’nci bölümüyle reytinglerde AB’de en çok izlenen yapım olurken; sosyal medyada da zirveyi bırakmadı.
15.10.2020 Televizyon
RTÜK'ten yayıncı kuruluşlara ‘reyting’ uyarısı
RTÜK'ten yayıncı kuruluşlara ‘reyting’ uyarısı RTÜK, yayıncı kuruluşların reyting sonuçlarını açıklarken ölçümün hangi tarihte, kaç ilde, kaç hanede yapıldığı, hangi yaş grubundan kaç kişiyi ve hangi hedef kitleyi kapsadığı bilgilerini paylaşmasını istedi.
6.09.2020 Gündem
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi!
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi! Enrique Iglesias’la düet yaptı. ‘Adeyyo’ isimli şarkısı ‘Charlie’nin Melekleri’ filminde kullanıldı. Yeni çalışması ‘Acayip İyi’ için müzik yazarımız Tolga Akyıldız “Tekrar tekrar dinleme isteği yaratıyor” diye yazdı. Dans videosu TikTok’ta 8.2 milyar etkileşim aldı. Ece Seçkin’le müzik ve hayat yolculuğunu konuştuk.
15.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İzlenme Oranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izlenme oranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.