İvana Sert konuştu!
İvana Sert konuştu! Hatem Yavuz ile birlikte görüntülenmişlerdi
31.08.2012 Magazin
'Allah'ıma sığındım'
'Allah'ıma sığındım' Hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki, Yargıtay'ın vereceği karar öncesi umreye gitmeyi planlıyor
29.05.2012 Magazin
Mal varlığının yarısı benim!
Mal varlığının yarısı benim! İvana Sert, eşi Yurdal Sert’in “Beni en yakın arkadaşımla aldattı” iddiasını yalanladı: Onu affetmiştim ama madem böyle bir şey yaptı o zaman birlikte yaptığımız malları paylaşacağız. Evlilik sözleşmemiz yok. Bu yüzden malın yarısı benim!
13.08.2011 Magazin
'Kocama sadık bir eş oldum'
'Kocama sadık bir eş oldum' İvana Sert eşi Yurdal Sert’in iddialarıyla ilgili VATAN’a şunları söyledi: 1...
12.08.2011 Magazin
Masum FLÖRT olur mu?
Masum FLÖRT olur mu? İkoncan Ivana Sert, eşi Yurdal Sert bir kadınla görüntülenince “Karı -koca masum flörte karşı değiliz” dedi.
16.07.2011 Arşiv
Eşinin başını yaktı
Eşinin başını yaktı Ivana Sert’in isteği üzerinde değişikliğe gitti, başına gelmedik kalmadı
15.02.2010 Magazin
Ivana Sert'in nafakasını duyan inanamıyor! Boşandığı eşinden alacağı para...
Ivana Sert'in nafakasını duyan inanamıyor! Boşandığı eşinden alacağı para... Ivana Sert, bir süredir aşk yaşadığı Sezer Dermenciile geçtiğimiz aralık ayında hayatını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik yaşayan Ivana Sert’e eski eşi Yurdagül Sert, servet değerinde bir nafaka ödeyecek.
19.06.2022 Magazin
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!"
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!" İvana Sert Best Of Europe Awards törenine katılanlar arasındaydı. Eski eşi Yurdal Sert'le evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan, geçtiğimiz yıl turizmci Sezer Dermenci ile Maldivler'de nikah masasına oturan ünlü modacı, "Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusunu dikkat çeken bir cevap verdi.
2.03.2022 Magazin
Ivana Sert'in korku dolu anları!
Ivana Sert'in korku dolu anları! Ünlü modacı Ivana Sert, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Ivana Sert tedavisi biter bitmez soluğu müstakbel eşi Sezer Dermenciyle Maldivler'de aldı. Sert, kötü hava koşulları sebebiyle sallanan uçakta korku dolu anlar yaşadı.
13.12.2021 Magazin
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı Modacı Ivana Sert ile iş insanı eşi Yurdal Sert, 2011 yılında boşanmıştı. Ünlü modacı, sekiz yılın ardından İstanbul Aile Mahkemesi’ne ‘nafakanın artırılması’ davası açtı. Mahkemeden karar çıktı.
26.06.2021 Magazin
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun'
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun' Şarkıcı Hatice, oğlu Ateş'in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için eski eşine dava açan İvana Sert'e tepki gösterdi. Hatice, "Nafaka alamayacağını düşündüğün adamdan çocuk yapmasaydın" dedi.
11.01.2021 Magazin
Ivana Sert nafakayı arttırması için eski eşine dava açtı!
Ivana Sert nafakayı arttırması için eski eşine dava açtı! Ivana Sert, velayeti kendisinde olan oğlu Ateş'e verdiği nafakayı arttırması için eski eşi Yurdal Sert'e dava açtı. Ivana Sert, şu an aylık 5 bin TL nafaka alıyor.
10.10.2020 Magazin
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Demet'ten şok sözler: İvana'yı ciddiye almayın!
Demet'ten şok sözler: İvana'yı ciddiye almayın! Şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam yakın dostu Polat Yağcı'nın doğum günü partisine katıldı. İçeri girerken muhabirlerin sorularına yanıtlayan Akalın, İvana Sert'in rap müzik açıklamalarına şaşırtıcı bir yorum yaptı.
24.12.2019 Magazin
Rahatlamak için öyle bir şey yapıyor ki...
Rahatlamak için öyle bir şey yapıyor ki... Ivana Sert geçen akşam Zincirlikuyu Mezarlığı'na gidip 45 dakika kaldı.
4.03.2019 Magazin
Yeni yılın ilk aşk bombası!
Yeni yılın ilk aşk bombası! Görüntüler ortaya çıktı. İvana Sert ve Tarhan Telli aşk yaşıyor.
2.01.2019 Magazin
Emina, Ivana'ya rakip oluyor
Emina, Ivana'ya rakip oluyor Emina Jahovic, kendi tasarladığı kozmetik ürünlerini yeni yılda piyasaya çıkaracak. Ticarete atılan şarkıcının, 2 milyon dolar kazanacağı iddia edildi.
26.12.2018 Magazin
Rus mankenle dudak dudağa yakalandı!
Rus mankenle dudak dudağa yakalandı! Modacı İvana Sert'in eski eşi Yurdal Sert, 2015'ten bu yana aşk yaşadığı Rus manken Tatiana Tereschuk ile Bodrum'da tatiline devam ediyor.
28.08.2018 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması...
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması... Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemden araştırılmaya başlandı. Katıldığı bir canlı yayında şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Nur Yerlitaş gündeme bomba gibi düştü. İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Anneler ve çocukları podyumda!
Anneler ve çocukları podyumda! Moda dünyasının duayen isimlerinden Neslihan Yargıcı'nın 'Women in Black' adını taşıyan 80'S 90'S Vintage defilesi, 29 Eylül'de İzmir MaviBahçe'de görücüye çıkacak.
27.09.2017 Magazin
Yurdal Sert'in dilini eşek arısı soktu
Yurdal Sert'in dilini eşek arısı soktu Katıldığı partide hamburger siparişi veren İvana Sert'in eski kocası Yurdal Sert, üzerindeki arıyı fark etmeyip hamburgeri ısırınca olanlar oldu.
17.07.2017 Magazin
‘Blogger’ anneye çocuk istismarı suçlaması!
‘Blogger’ anneye çocuk istismarı suçlaması! Sosyal medyada sürekli iki çocuğunun fotoğraflarını paylaşan Nihan Kayalıoğlu’nun eşi, “Çocuklarımı reklam malzemesi yapıp para kazanıyor, istismara davetiye çıkarıyor” diyerek dava açtı. Mahkeme babayı haklı buldu
29.09.2021 Gündem
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi...
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi... Yurdal Sert, 'Benim iş hayatımı zedeliyor' diyerek soyadını kullanmaması için eski eşi İvana Sert'e dava açtı. Peki İvana Sert hangi açıklamalarda bulundu?
19.03.2017 Magazin
Ivana Sert resmen kovuldu! Sebebi belli oldu
Ivana Sert resmen kovuldu! Sebebi belli oldu TV8'de ekrana gelen İşte Benim Stilim'in jüri üyelerinden Ivana Sert, kovuldu. İşte Ivana Sert'in İşte Benim Stilim'den kovulma sebebi ve Ivana Sert kimdir sorusunun cevabı...
10.03.2017 Televizyon