Yurdal Sert

Yurdal Sert

Son dakika Yurdal Sert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yurdal Sert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yurdal Sert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurdal Sert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurdal sert gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 yurdal sert haberi bulunmuştur. Tüm yurdal sert haberleri aşağıda listelenmiştir.
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok!
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok! İvana Sert, turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştirmişti. Ünlü modacı, son günlerde hamile olduğuna dair çıkan dedikodulara son noktayı koydu.
30.08.2022 Magazin
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!"
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!" İvana Sert Best Of Europe Awards törenine katılanlar arasındaydı. Eski eşi Yurdal Sert'le evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan, geçtiğimiz yıl turizmci Sezer Dermenci ile Maldivler'de nikah masasına oturan ünlü modacı, "Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusunu dikkat çeken bir cevap verdi.
2.03.2022 Magazin
İvana Sert'ten 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Türkiye'nin stil ikonu olur'
İvana Sert'ten 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Türkiye'nin stil ikonu olur' Oğlu Kayon Ateş'in babası Yurdal Sert'ten 2013 yılında boşanan İvana Sert, ikinci evliliğini 1.5 yıllık sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz hafta Maldivler'de yaptı. Önceki gün Türkiye'ye dönen çift, ayaklarının tozuyla Bülent Korkmaz’ın sahibi olduğu mekandaki yeni yıl partisine katıldı. İkinci çocuğa da sıcak baktığını böyle açıkladı...
24.12.2021 Magazin
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı Modacı Ivana Sert ile iş insanı eşi Yurdal Sert, 2011 yılında boşanmıştı. Ünlü modacı, sekiz yılın ardından İstanbul Aile Mahkemesi’ne ‘nafakanın artırılması’ davası açtı. Mahkemeden karar çıktı.
26.06.2021 Magazin
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun'
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun' Şarkıcı Hatice, oğlu Ateş'in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için eski eşine dava açan İvana Sert'e tepki gösterdi. Hatice, "Nafaka alamayacağını düşündüğün adamdan çocuk yapmasaydın" dedi.
11.01.2021 Magazin
Ivana Sert nafakayı arttırması için eski eşine dava açtı!
Ivana Sert nafakayı arttırması için eski eşine dava açtı! Ivana Sert, velayeti kendisinde olan oğlu Ateş'e verdiği nafakayı arttırması için eski eşi Yurdal Sert'e dava açtı. Ivana Sert, şu an aylık 5 bin TL nafaka alıyor.
10.10.2020 Magazin
Ivana Sert'in oğlu tek başına jet-ski kullandı
Ivana Sert'in oğlu tek başına jet-ski kullandı Modacı Ivana Sert'in 12 yaşındaki oğlu Kayon Ateş, jet-ski ile tehlikeli hareketler yaptı
8.08.2019 Magazin
Rahatlamak için öyle bir şey yapıyor ki...
Rahatlamak için öyle bir şey yapıyor ki... Ivana Sert geçen akşam Zincirlikuyu Mezarlığı'na gidip 45 dakika kaldı.
4.03.2019 Magazin
Yeni yılın ilk aşk bombası!
Yeni yılın ilk aşk bombası! Görüntüler ortaya çıktı. İvana Sert ve Tarhan Telli aşk yaşıyor.
2.01.2019 Magazin
İvana Sert: Yalnızlık iyi geldi
İvana Sert: Yalnızlık iyi geldi Üç yıl aşk yaşadığı Can Çelebi'den 2 hafta önce ayrılan İvana Sert yeni yılı Dubai'de karşılayacak.
30.12.2018 Magazin
İvana Sert, Can Çelebi'nin evlilik teklifini 20 kez reddetti
İvana Sert, Can Çelebi'nin evlilik teklifini 20 kez reddetti Can Çelebi, modacı İvana Sert’i evlenmeye ikna edemedi.
28.09.2018 Magazin
Rus mankenle dudak dudağa yakalandı!
Rus mankenle dudak dudağa yakalandı! Modacı İvana Sert'in eski eşi Yurdal Sert, 2015'ten bu yana aşk yaşadığı Rus manken Tatiana Tereschuk ile Bodrum'da tatiline devam ediyor.
28.08.2018 Magazin
Tehlikeli anlar
Tehlikeli anlar Yurdal Sert, Bodrum tatiline devam ediyor.
24.08.2018 Magazin
Sert'in patentini aldım
Sert'in patentini aldım Ivana Sert, Yurdal Sert ile evliliğini 5 yıl önce bitirmişti.
19.02.2018 Magazin
Elini bırakmadı
Elini bırakmadı Yurdal Sert, sevgilisiyle Türkbükü’nde görüntülendi.
28.07.2017 Magazin
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi...
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi... İvana Sert, defile için gittiği Yunan adası Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
26.07.2017 Magazin
Yurdal Sert'in dilini eşek arısı soktu
Yurdal Sert'in dilini eşek arısı soktu Katıldığı partide hamburger siparişi veren İvana Sert'in eski kocası Yurdal Sert, üzerindeki arıyı fark etmeyip hamburgeri ısırınca olanlar oldu.
17.07.2017 Magazin
'Son durak' dediği aşkı tarafından terk edildi!
'Son durak' dediği aşkı tarafından terk edildi! Belaruslu model Tatiana Tereschuk ile iş adamı Yurdal Sert'in ayrıldığı iddia edildi.
10.07.2017 Magazin
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi...
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi... Yurdal Sert, 'Benim iş hayatımı zedeliyor' diyerek soyadını kullanmaması için eski eşi İvana Sert'e dava açtı. Peki İvana Sert hangi açıklamalarda bulundu?
19.03.2017 Magazin
Ivana Sert resmen kovuldu! Sebebi belli oldu
Ivana Sert resmen kovuldu! Sebebi belli oldu TV8'de ekrana gelen İşte Benim Stilim'in jüri üyelerinden Ivana Sert, kovuldu. İşte Ivana Sert'in İşte Benim Stilim'den kovulma sebebi ve Ivana Sert kimdir sorusunun cevabı...
10.03.2017 Televizyon
Ivana Sert'in paylaşımına tepki yağdı
Ivana Sert'in paylaşımına tepki yağdı Ivana Sert, Yurdal Sert'le olan evliliğinden doğan oğlu Ateş'le tatile gitti...
6.09.2016 Magazin
Boşanma tazminatını icrayla aldı
Boşanma tazminatını icrayla aldı Modacı İvana Sert ve eşi Yurdal Sert’in yılan hikâyesine dönen tazminat süreci sonunda tamamlandı. İvana Sert Yargıtay’ın onadığı 400 bin liralık tazminatı eşinden faiziyle aldı
5.09.2016 Magazin
Aşk teknesi
Aşk teknesi İş adamı Yurdal Sert, yeni sevgilisi Tatiana Tereschuk ile tatiline Bodrum’da devam ediyor...
30.08.2016 Magazin
İvana Sert görmesin!
İvana Sert görmesin! İş adamı Yurdal Sert, 2013 yılında boşandığı eşi İvana Sert’ten olan oğlu Kayon Ateş ve yeni sevgilisi Tatiana Tereschuk ile Türkbükü’nde görüntülendi...
24.08.2016 Magazin
Yurdal kaptan
Yurdal kaptan Yurdal Sert önceki gün Türkbükü’nde görüntülendi...
24.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yurdal Sert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurdal sert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.