Gazete Vatan Logo

Masum FLÖRT olur mu?

İkoncan Ivana Sert, eşi Yurdal Sert bir kadınla görüntülenince “Karı -koca masum flörte karşı değiliz” dedi.

Ve tabii kızılca kıyamet koptu. Herkes “Evliyken, flört olur mu?” diye tartışmaya başladı. Biz de aldatma konusunda ünlüler ne düşünüyor merak ettik...

Ali Poyrazoğlu: Bu sıcakta kaçamakla uğraşılmaz

Bu sıcakta kaçamak gibi işlere karışmak zor olur, tek kişiyle kalmakta yarar var. Aldatma, içine eğer aşk giriyorsa aç gözlülüktür. Aldattığınız kişi size aşıksa affeder. Aldatıldıysanız ve aşıksanız siz de affedersiniz ama aç gözlülüğe lüzum yok. Tek kişiyle devam edilmeli, bir tercih yapılmalı.

Haydar Dümen: Sevgi, saygı flörte engel değil

Renklerin sınırı yok. Herkes herkesi beğenebilir. İnsan doğasında bu vardır. İnsanın doğasındaki bu değerlerle oynanırsa yıldırım aşktan söz edilemez. Eşler arasında karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki olsa da bu, evlilik dışı flörte engel bir durum teşkil etmez.

Berna Laçin: Ne yaparım kestiremiyorum

Her şey olacağına varır. Allah göstermesin, insanlar başlarına gelmeden “affetmem” der ama yaşadıktan sonra tepkileri değişebilir. Ben ne yaparım şu an kestiremiyorum, sadece Allah göstermesin diyebiliyorum.

Tuna Kiremitçi: Masum kaçamak diye bir şey yok

Aldatma konusu çok iyi bir yerli dizi konusu olur. “Masum bir kaçamak” diye bir şey yoktur. Yaşamadım, o yüzden affeder miyim bilemiyorum.

Haberin Devamı