'Yerli ilaç, ithal ilaçtan yaklaşık 6 kat daha ucuza geliyor'
'Yerli ilaç, ithal ilaçtan yaklaşık 6 kat daha ucuza geliyor' Dr. Ahmet İnal, eş değer ilaç kullanımıyla ilgili yaptıkları çalışmaya değinerek, "Yerli ilaç kullandığınız zaman, ithal ilaçtan yaklaşık 6 kat daha ucuza geldiğini görüyoruz. Bu bizim için çok yüksek bir rakam. Yerli ilacı kullandığınız zaman paranızın hem kendi ülkenizde kalmasını sağlıyorsunuz hem de yerli ilacınızı kullanmış oluyorsunuz" dedi.
8.07.2021 Sağlık
'Yerli ilaç, ithal ilaçtan yaklaşık 6 kat daha ucuza geliyor'
'Yerli ilaç, ithal ilaçtan yaklaşık 6 kat daha ucuza geliyor' Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İyi Klinik Araştırma ve Uygulama Merkezi (İKUM) Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet İnal, eş değer ilaç kullanımıyla ilgili yaptıkları çalışmaya değinerek, "Yerli ilaç kullandığınız zaman, ithal ilaçtan yaklaşık 6 kat daha ucuza geldiğini görüyoruz. Bu bizim için çok yüksek bir rakam. Yerli ilacı kullandığınız zaman paranızın hem kendi ülkenizde kalmasını sağlıyorsunuz hem de yerli ilacınızı kullanmış oluyorsunuz" dedi.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Milli ilaç çare olacak!
Milli ilaç çare olacak! Başbakan talimat verdi
2.12.2013 Ekonomi
Flaş!.. Flaş!..  İlaç fiyatları aşağı inecek!
Flaş!.. Flaş!.. İlaç fiyatları aşağı inecek! Hastaların mağduriyet yaşamaması için yurtdışından ilaç getiren firma sayısı artırıldı...
9.08.2013 Sağlık