İstihdam Müjdesi

İstihdam Müjdesi

Son dakika istihdam müjdesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istihdam müjdesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istihdam müjdesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstihdam Müjdesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istihdam müjdesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 istihdam müjdesi haberi bulunmuştur. Tüm istihdam müjdesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi
Bakan Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda gençlere istihdam müjdesi verdi. Bakan Kurum, genç istihdam seferberliği başlattıklarını vurgulayarak, "Bakanlığımız ile bağlı ve ilgili kuruluşlarına merkezi yerleştirme sistemi ile çeşitli branşlarda toplam 3 bin 297 personel istihdamı için çalışmalarımızı tamamladık, alım işlemlerimizi başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.
9.11.2022 Çalışma Hayatı
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu!
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan işsizlik verisine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, “Orta Vadeli Program’da yer alan yıllık ortalama 890 bin kişilik istihdam artışı ve tek haneli işsizlik oranı hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi. Bakan Nurettin Nebati, dev sosyal konut projesine ilişkin “en az 100 bin yeni istihdam oluşturacak” diyerek müjdeyi verdi.
12.09.2022 Personel Alımı
Faizsiz kredi müjdesi! Hepsinde geçerli, limit belli oldu! Kurban Bayramı sonrası...
Faizsiz kredi müjdesi! Hepsinde geçerli, limit belli oldu! Kurban Bayramı sonrası... Faizsiz kredi müjdesini verdi. Birçok ilde geçerli olacak. Limit resmen belli oldu. Kurban Bayramı sonrası başlıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı aracılığıyla yoğun sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönelik yeni bir destek programı tasarladıklarının altını çizerek, "Program kapsamında Van, Muş, Bitlis ve Hakkari’deki firmalarımızın yatırımlarına 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Programa başvurular Kurban Bayramı sonrasında başlayacak" açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Ekonomi
İstihdamda yeni dönem başlıyor! SGK primlerini devlet ödeyecek, detaylar belli oldu! Başvurular...
İstihdamda yeni dönem başlıyor! SGK primlerini devlet ödeyecek, detaylar belli oldu! Başvurular... Yeni istihdam programı ile ilgili son dakika açıklaması. Detaylar belli oldu. Başvurular İŞKUR E-Şube üzerinden, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine sonrası, işverenlerin istihdam edeceği her işçinin, 3-6 ay boyunca sosyal destek primlerinin bakanlık tarafından karşılanacağını duyurmuştu. Yeni istihdam programının detayları tek tek açıklandı. İşçiler ve işverenin başvuru yapabilmeleri için şartları taşımaları gerekiyor. Program süresi, bilişim ve imalat sektöründe 6, diğer sektörlerde 3 ay olacak. Katılımcılara cep harçlığı ödenecek. Kursiyerlerin istihdam süresi 120 günden az olmayacak. İşte yeni istihdam programı ile ilgili tüm bilgiler...
13.04.2022 Ekonomi
Üniversite öğrencilerine güzel haber! İstihdam müjdesi
Üniversite öğrencilerine güzel haber! İstihdam müjdesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK'ün yeni dönem vizyonuna işaret ederek, "Türkiye'de, Anadolu'da pek çok üniversitemizin birer başarı hikayesinin olabileceğine inanıyorum. Yeni dönemimiz, bu başarı hikayesinin inşa edilmesiyle geçecektir." dedi. Özvar ayrıca, "(İstihdam odaklı üniversiteler) Yeni dönemde üniversiteleri değerlendirirken, üniversitelerin ulusal ve uluslararası rekabette gücünün artırılması konusunda alınacak tedbirleri belirlerken dikkate alacağımız parametrelerden biri olacak" ifadelerine yer verdi.
10.09.2021 Eğitim
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi Son dakika haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Bakanlığı'na 4 bin 346 kadrolu işçi alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu ayrıca Tokyo'da yapılacak Paralimpik Oyunları öncesi madalya müjdesi verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstihdam müjdesi!  5 bin 872 yeni personel alınacak
İstihdam müjdesi! 5 bin 872 yeni personel alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. 5 bin 872 kişiye işe alınacak. Detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı pansiyonlara 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacağını duyurdu.
22.08.2021 Ekonomi
MEB resmen duyurdu! 6 aylık olacak 7 Haziran...
MEB resmen duyurdu! 6 aylık olacak 7 Haziran... Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile resmen duyurdu. Tarih belli oldu ve 6 aylık hazırlanacak. 01 Haziran 2021 tarihinden itibaren sonlandırılacak, 7 Haziran'a kadar MEB'e bildirilecek. MEB Talim ve Terbiye Kurulu, 6 ay süreli geçerliliği bulunan "Geçici Denklik Belgesi" düzenlenmesini istedi. Öte yandan MEB ve İSO iş birliğinde açılan yazılım ve kaynakçılık bölümlerini seçenlere burs ve istihdam müjdesi geldi. Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odasının, mesleki eğitimi güçlendirmek için İstanbul'da başlattığı çalışmalar kapsamında, kaynakçılık ve yazılım alanlarında altyapısı güçlü mükemmeliyet merkezleri kuruldu. Bu merkezlerin kurulduğu 6 farklı lisedeki ilgili alanları seçen öğrencilere burs sağlanacak, mezunlarına ise istihdam önceliği verilecek.
25.05.2021 Eğitim
İstihdam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
İstihdam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Gençlere güzel haber. 8 bin kişi için istihdam imkanı doğdu. Detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı.
13.04.2021 Gündem
Yeni mezun gençlere istihdam müjdesi! Bakan Kurum duyurdu
Yeni mezun gençlere istihdam müjdesi! Bakan Kurum duyurdu Yüz binlerce yeni mezun genç için güzel haber. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık ve ilgili kuruluşlarda istihdam edilecek teknik personelin yüzde 20'sinin, artık yeni mezun veya mezuniyetinin üzerinden en fazla 3 yıl geçmiş gençlerden oluşacağını açıkladı.
26.03.2021 Ekonomi
İş arayanlara müjde! 2 bin 500 kişi istihdam edilecek
İş arayanlara müjde! 2 bin 500 kişi istihdam edilecek Güzel haberi bakan duyurdu. İstihdam müjdesi geldi. Yüzlerce kişi için iş kapısı olacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Kilis'te 43 bin metrekare alan üzerinde 13,5 milyon liralık yatırımla kurulacak Tekstilkent'te yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği müjdesi, kentte büyük memnuniyetle karşılandı.
24.01.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli'den müjde: 106 bin kişiye istihdam!
Bakan Pakdemirli'den müjde: 106 bin kişiye istihdam! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İmamoğlu Sulamaları Projesi'nin Adana'da 1 milyon 66 bin 800 dekar arazinin sulanmasını sağlayacağını belirterek, "İmamoğlu Sulamaları Projesi'nin tamamlanması ile yıllık 1 milyar 600 milyon TL gelir artışı bekleniyor. 106 bin kişiye de ilave istihdam imkanı sağlanacak" dedi.
29.11.2020 Ekonomi
Bakan Varank'tan yatırım ve istihdam müjdesi
Bakan Varank'tan yatırım ve istihdam müjdesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ekim ayında 10,4 milyar liralık yeni yatırım için teşvik belgesi düzenledik, 23 bin 14 ilave istihdam oluşmasını öngörüyoruz. Aynı ayda 5,5 milyar liralık yatırım, tamamlama vizesi aldı. Bu sayede 11 bin 378 ilave istihdam oluştu" açıklamasında bulundu.
5.12.2019 Ekonomi
İstihdam müjdesi! 28 bin güvenlikçi alınacak
İstihdam müjdesi! 28 bin güvenlikçi alınacak Güvenlik Servisleri ve Organizasyon Birliği Derneği (GÜSOD) Başkanı Levent Güler, bu yıl güvenlik sektöründe 25 bin istihdam yaratıldığını belirterek, 2020 yılında yaklaşık 28 bin kişilik yeni istihdam yaratacaklarını açıkladı.
14.11.2019 Gündem
Van'da 50 tekstil fabrikası kurulacak! 15 bin kişiye istihdam...
Van'da 50 tekstil fabrikası kurulacak! 15 bin kişiye istihdam... Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca desteklenen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesiyle Van'da 50 tekstil fabrikası kurulacak ve 15 bin kişiye istihdam sağlanacak.
26.05.2019 Ekonomi
Bakan Turhan açıkladı: 225 bin kişiye istihdam!
Bakan Turhan açıkladı: 225 bin kişiye istihdam! Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan açıklamalarda bulundu. Turhan yeni havalimanının 194 bin ile 225 bin kişi aralığında istihdam oluşturacağını belirtti.
3.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi.
25.03.2019 Siyaset
Bakan Pakdemirli'nin müjdesi gerçekleşiyor! 3 bin kişilik istihdam...
Bakan Pakdemirli'nin müjdesi gerçekleşiyor! 3 bin kişilik istihdam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Şubat Günü Manisa ziyaretinde Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Alaşehir’e verilen müjdeli haberler sonucu kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş çalışmaları başlatıldı. OSB tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde yaklaşık 3 bin kişinin istihdam edileceği öğrenildi.
3.03.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan 2,5 milyon istihdam müjdesi
Bakan Albayrak'tan 2,5 milyon istihdam müjdesi Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 2019 yılında 2,5 milyon yeni istihdamın hayata geçirileceğini açıklayan Albayrak, "Ağustos-eylül döneminin etkisi tamamen silindi. Faizler daha da inecek" dedi.
25.02.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım'dan müjde: 5 bin istihdam...
Binali Yıldırım'dan müjde: 5 bin istihdam... Başbakan Binali Yıldırım Siirt'te yaptığı konuşmada,"Siirt bakır işleme fabrikası kuruluyor. 5 Milyar TL'lik yatırım yapılacak, 5 bin kişi istihdam edilecek." dedi.
29.05.2018 Siyaset
Yerdekiler havalandı uçak bulamıyoruz
Yerdekiler havalandı uçak bulamıyoruz Geçen kış düşen yolcu sayısı nedeniyle 30 uçağını park pozisyonuna çeken THY, aldığı önlemler ve stratejik hamlelerle ‘take off’ pozisyonuna geçti. THY’nin Başkanı İlker Aycı “Talep arzın ötesine geçti artık uçak yetmiyor. Bu yıl 69 milyon yolcuyu taşıyacağız” dedi
24.11.2017 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu'ndan istihdam müjdesi
Bakan Sarıeroğlu'ndan istihdam müjdesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, istihdam seferberliğini gelecek dönemde sürdüreceklerini, daha güçlü hedefler ortaya koyacaklarını ve yeni teşvik uygulamalarını devreye sokacaklarını bildirdi.
27.10.2017 Ekonomi
Umut seferberlikte
Umut seferberlikte İşsizlik oranı Aralık’ta yüzde 12.7 olurken, istihdam seferberliğiyle gelen 500 binlik yeni istihdam müjdesi umut oldu. Ekonomistler, işsizliğin ikinci çeyrekten itibaren düşüşe geçeceğini öngördü.
15.03.2017 Ekonomi
12 bin kişiye istihdam müjdesi
12 bin kişiye istihdam müjdesi 100 yıllık Filyos Projesi'nin 12 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor
1.03.2017 Ekonomi
Berat Albayrak'tan istihdam müjdesi
Berat Albayrak'tan istihdam müjdesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Güneş Enerjisi Santrali projesinde konuştu...
20.10.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstihdam Müjdesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istihdam müjdesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.