Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor
Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor Denizlerde hamsi avının azalmasıyla birlikte tezgahlarda istavrit bolluğu yaşanmaya devam ediyor.
28.02.2024 Gündem
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir?
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? Av yasağı Karadeniz’de 1 Eylül itibariyle sona erdi. Balıkçılar, ilk gün ağlarını denize saldı. Denize açılan balıkçılar, ağlarını istavritle doldurdu. Yeni balık sezonunda balık fiyatları pek çok kişi tarafından merak edilirken eylül ayında yenilecek balık çeşitleri de araştırılıyor. Peki, Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? İşte 2022 eylül balık fiyatları!
2.09.2022 Ekonomi
Hamsi ve  istavritin kilosu 20 liraya düştü
Hamsi ve istavritin kilosu 20 liraya düştü Zonguldak'ta bu sezon beklediğini bulamayan balıkçılar, rotalarını çinekop ve mezgite çevirecek.
17.11.2021 Ekonomi
İstavritin kilosu 30 liradan tezgahlarda
İstavritin kilosu 30 liradan tezgahlarda Çanakkale’de, 3 gündür etkili olan poyraz ve deniz yüzeyindeki müsilaj nedeniyle av yasağı kapsamı dışındaki olta balıkçıları, açılamadı. Balıkhanedeki tezgahlarda ise balık çeşitliliği azaldı.
10.05.2021 Ekonomi