Hamsi Fiyat

Hamsi Fiyat

Son dakika hamsi fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamsi fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamsi fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamsi Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamsi fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 hamsi fiyat haberi bulunmuştur. Tüm hamsi fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor
Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor Denizlerde hamsi avının azalmasıyla birlikte tezgahlarda istavrit bolluğu yaşanmaya devam ediyor.
28.02.2024 Gündem
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı Balık fiyatlarının düşüşe geçmesi ilgiyi arttırdı. Zonguldak’ta vatandaşlar ucuz balık alabilmek için tezgahlara akın etti.
18.10.2023 Yaşam
Hamside bolluk başladı, fiyatlar düştü
Hamside bolluk başladı, fiyatlar düştü Geçtiğimiz haftalarda tezgahlarda 80 liradan satılan hamsinin fiyatı 30 liraya kadar düştü. Fiyatlara yansıyan bolluk vatandaşın ve balıkçının yüzünü güldürdü.
30.01.2023 Ekonomi
Hamside av yasağı! Yüzde 48 arttı
Hamside av yasağı! Yüzde 48 arttı Türkiye'den yılın iki ayında 18 ülkeye 1 milyon 772 bin 458 dolarlık hamsi ihracatı yapıldı.
28.03.2021 Ekonomi
Balık fiyatları yükseldi! İşte nedeni...
Balık fiyatları yükseldi! İşte nedeni... Balık fiyatları arttı. Balıkhanede levrek 70, çipura 50, somon 90, hamsi 40, orkinos 50, deniz çipura 70, kefal 35, yeşil istavrit 40, sarı kanat 100, uskumru 80, karides 50, sardalyanın kilosu ise 30 TL'den satılıyor. Çanakkale Boğazı'nı kaplayan müsilaj nedeniyle balıkçılar denize açılamayınca, balık fiyatları zamlandı. Balıkçı Hasan Tunç, “Son dönemde müsilaj nedeniyle denizlerimizde gırgır tekneleri ve diğer balıkçılar çalışamadı. Bu da balığın fiyatının artmasına neden oldu" dedi.
23.03.2021 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! Kilosu 60 liraydı, şimdi...
Balık fiyatları düştü! Kilosu 60 liraydı, şimdi... Çanakkale’de geçtiğimiz hafta etkili olan kar ve fırtına nedeniyle boş olan tezgahlarda, havaların ısımasıyla birlikte balık çeşitliliği arttı, fiyatlar düştü. Geçen hafta kilosu 60 lira olan hamsinin fiyatı bu hafta 40 liraya indi.
23.02.2021 Ekonomi
Fiyatlar düşecek! İyi haber geldi
Fiyatlar düşecek! İyi haber geldi Fiyatların düşeceği açıklandı. Uzun süre yüksek fiyatlar hakimdi. Güzel haber geldi. Bugünden itibaren fiyatlarda düşüş bekleniyor. Marmara Denizi'nin güneyinde yer alan Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da son günlerde hava ve deniz suyunun iyice soğuması ve etkili olan karla, tezgahlarda balık bolluğu, dolayısıyla da fiyatlarda düşüş bekleniyor.
22.02.2021 Ekonomi
Hamsinin kilosu 25 liradan tezgahlarda!
Hamsinin kilosu 25 liradan tezgahlarda! Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özkaya, hamsi avcılığının ek tedbirlerle yeniden başladığını belirterek, bu tedbirlere uyulmaması halinde stok sorunu yaşanabileceğini söyledi.
8.02.2021 Ekonomi
Hamsinin kilosu 25 liradan tezgahlarda!
Hamsinin kilosu 25 liradan tezgahlarda! Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, İstanbul Boğazı ile Karadeniz'de hamsi avına yönelik kısıtlamanın 10 gün daha uzatılmasının ardından Trabzon'da hamsinin kilogramı 20-25 liradan satılıyor.
17.01.2021 Ekonomi
Yasak kararı! 28 Ocak'a kadar uzatıldı
Yasak kararı! 28 Ocak'a kadar uzatıldı Herkes ne zaman biteceğini merak ediyordu. Bakanlıktan açıklama geldi. 28 Ocak'a kadar uzatıldığı bildirildi. Alınan yasak kararı fiyatların yükselmesine yol açmıştı. İstanbul Boğazı’nda ve Karadeniz’in büyük bölümünde ilan edilen ticari amaçlı hamsi avcılığı yasağının süresi 28 Ocak 2021 tarihine kadar 10 gün daha uzatıldı.
17.01.2021 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! Kilosu 10 liradan tezgahlarda
Balık fiyatları düştü! Kilosu 10 liradan tezgahlarda Karadenizli balıkçıların yüzünü son günlerde bol avlanan hamsi güldürdü.
14.12.2020 Ekonomi
Hamsi fiyatı düşmeye devam ediyor
Hamsi fiyatı düşmeye devam ediyor İzmit'in Balık Pazarı'nda tezgahlar, Marmara Denizi'nde avlanan balıklarla doldu. Pazarın en çok satan balığı kilo fiyatı 20 liraya kadar düşen hamsi oldu.
28.10.2020 Ekonomi
Karadeniz’de sular soğudu, balıkçı tezgahları doldu
Karadeniz’de sular soğudu, balıkçı tezgahları doldu Karadeniz'de kar yağışının etkili olmasıyla beraber soğuyan deniz suyu balıkçıların yüzünü güldürdü. Bir aydır sönük sezon geçiren balıkçıların tezgahları, yine çeşit çeşit balıklarla süslenmeye başladı.
16.02.2020 Ekonomi
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor Samsun'da geçtiğimiz günlerde istavrit ve mezgit balığı 100 TL’den satılıyordu, güneyden gelen sıcak havayla beraber kilosu 30 TL’den satılmaya başladı. Vatandaştan ilgi yok denecek kadar az olduğu belirtildi.
13.02.2024 Ekonomi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu geride kalırken, tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı. Trabzon Balık Hali’nde bu günlerde tezgâhlarda bol miktarda görülen istavrit 50 TL'den satılırken, normalde Ağustos aylarında denizde görülen çingene palamudunun da ağlara takılması ve tezgâhlarda yerini alması balıkçıları şaşırttı.
16.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsinin avı bugünlerde düşüşe geçerken, bu durum fiyatının artmasına neden oldu. Trabzon Balıkçı Hali’nde 3-4 gün öncesine kadar kilosu 35 TL’den satılan hamsi bugün itibariyle tezgâhlarda 60-70 TL’ye satılırken, hamsi avının üçte bir oranında azaldığı belirtildi.
27.12.2023 Ekonomi
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum Hafta sonu Karadeniz'de etkili olan fırtınanın ardından Düzce'de balık tezgahlarında değişiklik gözlenmedi. Fırtınadan etkilenen limanlarda temizlik çalışması yapıldığını söyleyen balıkçılar, olumsuz hava şartlarının şimdilik balık fiyatlarını etkilemediğini ifade etti.
22.11.2023 Gündem
Kötü hava koşulları hamsi fiyatlarını vurdu
Kötü hava koşulları hamsi fiyatlarını vurdu Sinop’ta 2 gündür devam eden kötü hava şartları, balıkçılığı olumsuz etkiledi. Balıkçılar 2 gündür denize çıkamadı. Hamsinin kilo fiyatı 35 liradan 60 liraya yükseldi.
21.11.2023 Ekonomi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi İstanbul’da balık tezgahlarında çeşitliliğinin ve bolluğun olduğu görüldü. Balıkta bollukla beraber fiyatlarda geriledi.
17.11.2023 Ekonomi
Tezgahlar dolup taştı! Tanesi 200 liradan satılıyor
Tezgahlar dolup taştı! Tanesi 200 liradan satılıyor Son 10 gündür boğazda lüfer akını olduğunu belirten balıkçılar, ‘Boğaz’ın prensi’ denen bu balığı tanesi 200 liradan satıyor. Kilosu 80 TL olan Marmara hamsisinin ise aşırı lezzetli olduğuna dikkat çekiliyor.
31.10.2023 Ekonomi
Tezgahlar hamsi ile doldu! Kilo fiyatlarında büyük düşüş oldu
Tezgahlar hamsi ile doldu! Kilo fiyatlarında büyük düşüş oldu Rize'de balıkçı tezgahları hamsi ile doldu, fiyatı 30 liraya kadar düştü. Esnaf, astığı dövizler ile düşen fiyatı duyurup, vatandaşa çağrı yaptı.
22.10.2023 Ekonomi
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hamsi Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamsi fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.