İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri!
İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri! Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonu başlıyor! İlk maç İstanbulspor Trabzonspor arasında oynanacak. Uzun aranın ardından lig heyecanı için nefesler tutuldu. Gözler İstanbulspor Trabzonspor maçına çevrildi. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri!
5.08.2022 Futbol
İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig başlıyor! İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati!
İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig başlıyor! İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati! Süper Lig 2022-2023 sezonu başlıyor! Süper Lig’in açılış maçı İstanbulspor ve Trabzonspor arasında oynanacak. Süper Lig için nefesler tutulurken İstanbulspor Trabzonspor maçı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati!
1.08.2022 Futbol
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum'
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum' Sports Digitale'e yaptığı özel açıklamalarla Fenerbahçe camiasında bir hayli dikkat çeken Aykut Kocaman "Ali Bey'in 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum, eğer böyle olsaydı, bu büyük hata Hasan Çetinkaya için de geçerli" ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Fenerbahçe
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman teknik adam Stefan Kuntz hakkında "Biliyorsunuz bu hocayı ben getirmedim" ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Futbol
Galatasaray'da Okan Buruk yıldız ismin hesabını kesti! "Bardağı taşıran son damla oldu"
Galatasaray'da Okan Buruk yıldız ismin hesabını kesti! "Bardağı taşıran son damla oldu" Süper Lig'de bu akşam İstanbulspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Ocak transfer dönemine sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un yıldız ismin üzerini tamamen çizdiği ifade edildi. İtalyan basını "Okan Buruk takımda istemiyor! Bardağı taşıran son damla oldu" ifadelerini kullanarak Ocak ayındaki ayrılığı duyurdu.
25.12.2022 Galatasaray
Şansal Büyüka Abdullah Avcı'nın en hatalı transferini açıkladı! 'Yedek kulübesinde oturur'
Şansal Büyüka Abdullah Avcı'nın en hatalı transferini açıkladı! 'Yedek kulübesinde oturur' 'Dobra Dobra' köşesinde yaptığı analizlerle Süper Lig'in 13.haftasını yorumlayan Şansal Büyüka, Abdullah Avcı'nın transferdeki en büyük yanlışını açıkladı.
9.11.2022 Süper Lig
Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman 2022? BJK FB derbi maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, maç canlı ve şifresiz mi olacak?
Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman 2022? BJK FB derbi maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, maç canlı ve şifresiz mi olacak? Süper Lig, 1 Ekim'den itibaren başlıyor. Futbolseverler Süper Toto heyecanı yaşarken Beşiktaş ve Fenerbahçe derbi maçı detayları sorgulanıyor. Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park'ta Jorge Jesus'un yönetimindeki Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe 356. kez karşı karşıya gelecek, en son 8 Mayıs 2022 tarihinde karşılaşan iki ekip 1-1 berabere kalmıştı. Peki, Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
29.09.2022 Şampiy10
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...'
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'in ilk 4 haftasının analizini yaparken, duayen yazarın Trabzonspor'da yaşanılan krizin perde arkasını açıklaması bomba etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray
Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig maç programı belli oldu mu?
Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig maç programı belli oldu mu? Süper Lig heyecanı başlıyor! Nefesler tutuldu! Süper Lig’de ligin açılış maçı belli oldu. Futbolsevelerler Süper Lig’in başlangıç tarihi ve maç programı merak ediyor. Peki, Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig maç programı belli oldu mu? Süper Lig’de ligin açılış maçı ne zaman? İşte Süper Lig’de ilk haftanın maç programı!
1.08.2022 Futbol
Aykut Kocaman bir ayrılığı daha açıkladı!
Aykut Kocaman bir ayrılığı daha açıkladı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya kampında açıklamalar yaptı...
12.01.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım geceleri peşime ajan takardı
Aziz Yıldırım geceleri peşime ajan takardı Hiç kuşkusuz Türkiye’nin en yetenekli, ancak en çok tartışılan futbolcularından biri oldu Sergen Yalçın...
19.09.2008 Arşiv
Çiftliği bile var
Çiftliği bile var Okan'ın içinde 40 yarış atı olan bir çiftliği var. Ama atyarışından anlamaz. Sergen ise kuponların efendisidir. G.Saray'da nasıl yetiştiğinin hikâyesi ise adeta bir Türk filmi...
27.06.2004 Futbol
Kupa elimizde
Kupa elimizde "Geçen yıl kupayla şeref turu atmanın ne anlama geldiğini çok iyi öğrendim. Şimdi de önce İstanbul'u devirip, ardından finalde zirveye çıkarak aynı zevki tekrar yaşayacağız.'
16.03.2004 Futbol
Benim adım Daum
Benim adım Daum "Önemli olan eldeki hamurla iyi bir ekmek yapabilmek. Her bölgeye en iyi adamları yerleştirsek bana ne gerek vardı. Korkuya gerek yok. Trabzon'u yendiğimizde her şey normale dönecek."
12.08.2003 Futbol