Gazete Vatan Logo
Futbol İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig başlıyor! İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati!

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig başlıyor! İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati!

Süper Lig 2022-2023 sezonu başlıyor! Süper Lig’in açılış maçı İstanbulspor ve Trabzonspor arasında oynanacak. Süper Lig için nefesler tutulurken İstanbulspor Trabzonspor maçı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati!

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig başlıyor! İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati!

Süper Lig’te heyecan başlıyor. Ligin 2022-2023 sezonu ilk maçında İstanbulspor Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Süper Lig için nefesler tutulurken futbolseverler de İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saatini araştırıyor. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı kanalı ve saati!

İSTANBULSPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’te 2022-2023 sezonunun ilk maçında İstanbulspor ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İstanbulspor Trabzonspor maçı 5 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. İstanbulspor Trabzonspor maçı beIN Sports HD1 kanalından izlenebilecek. Ayrıca maç, beIN Connect uygulamasından da takip edilebilecek.