Gazete Vatan Logo
Futbol Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler?

Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler?

Şampiyonlar Ligi play-off turu için gözler kura çekilişlerinde! Trabzonspor Şampiyonlar Ligi rakipleri belli olacak. Futbolvereler Trabzonspor’un hangi takımla eşleşeceğini merak ediyor. Şampiyonlar Liginde Trabzonspor'un rakipleri kura sonucunda belli olacak. Peki, Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler? İşte tüm detaylar…

Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler?

Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekilişleri futbol severlerin gündeminde! Temsilcimiz Trabzonspor’un Şampiyonlar ligi play off turunda mücadele edeceği takım kura çekimi sonrasında belli olacak. Trabzonspor’un muhtemele rakipleri arasında güçlü takımlar bulunuyor. Trabzonspor bir üst tura geçmek için mücadele verecek. Peki, Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler? İşte tüm detaylar…

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Şampiyonlar Liginde Trabzonspor'un rakipleri kura sonucunda belli olacak. Kura çekimleri 2 Ağustos'da yapılacak. Trabzonspor bir üst tura geçer ise 25. Ağustos'da tekrar kura çekimi yapılacak. Elenir ise Avrupa Liginde yarışacak.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL RAKİPLERİ KİMLER?

Rakipleri ise tahminlere göre Dinamo Zagreb, Kızılyıldız ve Olympiakos olarak tahmin ediliyor. En iyi forma sahip olan takım ise Zagrep. 34. sırada yer alıyor. Kızılyıldız ise 36. sırada. Kızılyıldız 3. ön eleme ile tura girecek. Olympiaskos ve Zagrep 2. ön eleme dahil olacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, PLAY-OFF TURUNDA ELENİRSE NE OLUR?

Trabzonspor play-off'larda karşı takıma yenilmesi sonucunda UEFA Şampiyonlar ligine veda eder. Fakat Avrupa liginde oynamaya devam edebilir.