Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler?
Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler? Şampiyonlar Ligi play-off turu için gözler kura çekilişlerinde! Trabzonspor Şampiyonlar Ligi rakipleri belli olacak. Futbolvereler Trabzonspor’un hangi takımla eşleşeceğini merak ediyor. Şampiyonlar Liginde Trabzonspor'un rakipleri kura sonucunda belli olacak. Peki, Şampiyonlar ligi play off kura çekimi ne zaman? Trabzonspor’un rakibi ne zaman belli olacak? Trabzonspor’un muhtemel rakipleri kimler? İşte tüm detaylar…
1.08.2022 Futbol
Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rakipleri belli oldu! Szalai'nin eski takımı da var
Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rakipleri belli oldu! Szalai'nin eski takımı da var UEFA'nın Rus kulüplerini Avrupa kupalarından men etmesinin ardından Şampiyonlar Ligi'ne Play-Off turundan katılmayı garantileyen Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu. 15 takım arasında en güçlü ekip Olympiakos olarak görünüyor.
5.05.2022 Şampiyonlar Ligi