İstanbulda Yakalandı

İstanbulda Yakalandı

Son dakika İstanbulda yakalandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda yakalandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda yakalandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Yakalandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda yakalandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 istanbulda yakalandı haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda yakalandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar davasının firari üyesi İstanbul’da yakalandı!
Adnan Oktar davasının firari üyesi İstanbul’da yakalandı! Adnan Oktar Suç Örgütünün aranan üyesi Abdülkadir Erhan Keskin, Kapalıçarşı girişinde Güven Timleri tarafından gözaltına alındı.
20.02.2020 Gündem
Son dakika!.. Çiğdem Şenyiğit İstanbul'da yakalandı
Son dakika!.. Çiğdem Şenyiğit İstanbul'da yakalandı Terörden Arananlar Listesi'nde "gri" kategoride yer alan ve DHKP/C'nin sözde silahlı propaganda birliği sorumlusu olduğu iddia edilen Çiğdem Şenyiğit, İstanbul’da yakalandı.
4.11.2019 Gündem
Son dakika... Mehmet Halit Azizoğlu İstanbul'da yakalandı
Son dakika... Mehmet Halit Azizoğlu İstanbul'da yakalandı İstanbul'da MİT ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla İsveç'te terör örgütü PKK adına faaliyetler yürüttüğü belirlenen bir kişi gözaltına alındı.
1.05.2019 Gündem
2 itirafçı ismini verdi, İstanbul’da yakalandı
2 itirafçı ismini verdi, İstanbul’da yakalandı Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan iki PKK terör örgütü üyesinin verdiği bir isim, İstanbul’da gözaltına alındı. “Jiyan Bindest” kod isimli şüphelinin ev hanımı gibi yaşadığı ancak örgütsel faaliyetlerine evinden devam ettiği iddia edildi.
12.04.2019 Gündem
YPG'li teröriste İstanbul'da gözaltı
YPG'li teröriste İstanbul'da gözaltı Gözaltına alınan teröristin İstanbul'a kaçak yollarla giriş yaptığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Cihatçı John'un yardımcısı İstanbul'da yakalandı
Cihatçı John'un yardımcısı İstanbul'da yakalandı Amerika Birleşik Devletleri tarafından Suriye'nin Rakka kentinde dün hedef alınan "Cihatçı John" lakaplı Muhammed Emwazi'nin yardımcısının Türkiye'de yakalandığı belirtildi.
13.11.2015 Dünya
Böbrek nakli merkezi birinci yılında; pandemiye rağmen 22 nakil yapıldı
Böbrek nakli merkezi birinci yılında; pandemiye rağmen 22 nakil yapıldı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi "Böbrek Nakli Merkezi" birinci yılını kutladı. Hastanenin Böbrek Nakli Sorumlusu Doç. Dr. Melih Kara, "Bugün bizim doğum günümüz, ilk naklimizi geçen temmuzda yaptık. Şu ana kadar 21 canlı, 1 kadavra 22 nakil gerçekleştirdik. Böyle bir dönemde kamu için ciddi bir rakam" dedi.
18.06.2021 Gündem
İstanbulda Yeditepe Huzur Denetimi: Aranan 348 kişi yakalandı
İstanbulda Yeditepe Huzur Denetimi: Aranan 348 kişi yakalandı İstanbul'da, 39 ilçede 'Yeditepe Huzur Denetimi' gerçekleştirildi.
16.12.2020 Gündem
İstanbul'da yakalanan iki BAE ajanı tutuklandı
İstanbul'da yakalanan iki BAE ajanı tutuklandı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) için çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan ve hakimliğe sevk edilen iki şüpheli, "askeri, siyasi ve uluslararası casusluk" suçlarından tutuklandı.
19.04.2019 Gündem
İstanbul'daki aile katliamından dehşete düşüren detaylar!
İstanbul'daki aile katliamından dehşete düşüren detaylar! İstanbul'da, 2 oğlu ve kardeşinin de arasında bulunduğu 4 kişiyi öldüren, bacanağını da ağır yaralayan 54 yaşındaki Şinasi Gürkan, Şişli'de kiralık evde yakalandı. Gürkan ifadesinde, "2004'te iki kardeşimin öldürülmesinden beni sorumlu tuttular. Boşandığım eşim 2017 Ekim'de öldürüldü, 20 gün sonra cezaevinden çıktım." dedi. Şinasi Gürkan, kendisinden boşandıktan sonra öldürülen eşine sahip çıkmadıkları için aile üyelerini öldürdüğünü söyledi. Saldırgan Gürkan zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.
8.03.2019 Gündem
İstanbul'da film gibi banka soygunu
İstanbul'da film gibi banka soygunu Bahçelievler'de 2 gün önce alarm sistemini devre dışı bıraktıkları bankanın çatısını delerek önce sistem odasına girip oradaki güvenlik kameralarının kablolarını kesen, daha sonra ATM odasının içinde bulunan 362 bin lira çalan 3 kişi yakalandı. Film senaryolarını aratmayan soyyuncuların, bir gün önce bankaya yakın bir yere park ettikleri gri renkli minibüs sayesinde kimliklerinin tespit edilerek yakalandığı öğrenildi.
26.01.2018 Yaşam
SAT komandoları yakalandı!
SAT komandoları yakalandı! Edirne'deki FETÖ operasyonunda 3 SAT komandosu yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Emniyet müdürlüğünde yapılan incelemelerde, üzerlerinden kendilerine ait pasaportların yanı sıra 10 bin 993 lira, 39 bin 990 euro ve 7105 dolar ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
14 yıl sonra imamlık yaparken yakalandı
14 yıl sonra imamlık yaparken yakalandı İstanbul'da HSBC saldırısıyla ilgili El Kaide üyesi Çankırı'da imamlık yaparken yakalandı
29.09.2021 Gündem
Şok detay! ATM soyguncusu oyuncu meğer...
Şok detay! ATM soyguncusu oyuncu meğer... İstanbulda ATM'lere yerleştirdikleri kart kopyalama cihazlarıyla insanları dolandıran dizi oyuncusu Fatma Gürel suçüstü yakalandı. Medcezir, Kurt Seyit Şura gibi dizilerde rol alan Fatma Gürel tutuklanarak cezaevine götürüldü.
15.05.2015 Yaşam
Eskiden film bitince ortadan kaybolurdum şimdiyse röportaj fahişesi oldum (2)
Eskiden film bitince ortadan kaybolurdum şimdiyse röportaj fahişesi oldum (2) Kalbin Zamanı adlı son filmi için Ali Özgentürk ile buluştuğumuz zaman muhabbetimiz tıpkı filminde olduğu gibi zaman sıçramaları içinde sürdü gitti...
12.12.2004 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Yakalandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda yakalandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.