İstanbulda Trafik

İstanbulda Trafik

Son dakika istanbulda trafik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbulda trafik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbulda trafik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Trafik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda trafik gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 istanbulda trafik haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda trafik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da meydana gelen trafik kazaları kamerada
İstanbul'da meydana gelen trafik kazaları kamerada İstanbul'da dikkatsizlik ve hızın yol açtığı 4 farklı trafik kazası kameralara yansıdı. Kazalar şans eseri hafif sıyrıklarla atlatılırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
5.02.2023 Gündem
Yüzde 30 arttı! Tüm İstanbulluları doğrudan ilgilendiriyor
Yüzde 30 arttı! Tüm İstanbulluları doğrudan ilgilendiriyor İstanbul'da son günlerde trafik yoğunluğunda artış dikkat çekiyor. İBB'nin trafik yoğunluğu haritası hafta için akşam iş çıkışı saatlerinde yüzde 70'leri gösteriyor. Trafik Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Sıkışıklık indeksine baktığımız zaman 1 yıl içinde yüzde 40'tan yüzde 55'e çıkmış. Bu da trafikteki artış yüzde 30 demek" dedi. Trafikle birlikte hava kirliliği de arttı. Çevre Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, "Trafikte 10 kilometre hızla gidince, yüzde 50 ile 100 oranında daha fazla yakıt tüketiliyor. Bu da hava kirliliğine neden oluyor" diye konuştu.
30.10.2022 Gündem
Feci kaza, işçileri taşıyan minibüs devrildi!
Feci kaza, işçileri taşıyan minibüs devrildi! İstanbul Eyüpsultan'da işçileri taşıyan minibüs devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.
25.01.2022 Yaşam
İstanbul'da yağış sonrası trafik yoğunluğu yüzde 72 oldu!
İstanbul'da yağış sonrası trafik yoğunluğu yüzde 72 oldu! İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonrası trafikte yoğunluk yaşandı. İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre, saat 18.15'te trafik yoğunluğu yüzde 72 olarak ölçüldü.
18.06.2021 Gündem
Akın akın gidiyorlar... Trafik kilitlendi, 'tam kapanma' göçü!
Akın akın gidiyorlar... Trafik kilitlendi, 'tam kapanma' göçü! İstanbul'da 'tam kapanma' göçü başladı. Trafik öğle saatlerinden itibaren kilitlendi, trafik yoğunluğu saat 14.00'ten itibaren yüzde 72'ye ulaştı. Her geçen dakika daha da artıyor. İstanbul'un çıkış güzergahında büyük bir araç kuyruğu oluştu. Anadolu ve Avrupa yakasında otomobiller kontak kapattı.
28.04.2021 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 60'ı aştı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 60'ı aştı İstanbul'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle haftanın ilk iş günü, trafikte yoğunluk yaşanıyor.
22.03.2021 Gündem
İstanbul Avcılar'da trafiği kilitleyen kaza!
İstanbul Avcılar'da trafiği kilitleyen kaza! Avcılar'da D-100 yan yolda kısıtlamanın başladığı dakikalarda meydana gelen kaza, trafik yoğunluğuna neden oldu.
9.03.2021 Yaşam
İstanbul'da 2020'nin ilk günü yollar boş kaldı
İstanbul'da 2020'nin ilk günü yollar boş kaldı Yılın ilk gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre yüzde 11'lere kadar düştü.
1.01.2020 Gündem
İstanbul’da trafik son durum! Ara tatil trafiği başladı
İstanbul’da trafik son durum! Ara tatil trafiği başladı MEB tarafından bu yıl ilk kez uygulanacak ara tatil maratonu başladı. Pazartesi başlayan ara tatilin hafta sonuna denk gelmesi, tatilcileri ayaklandırdı. 9 gün tatili fırsata çevirmek isteyen tatilciler yoğun trafiğe neden oldu. İşte İstanbul’da trafiğin son durumu.
15.11.2019 Yaşam
İstanbul’da bayram tatili trafiği, havalimanında da yoğunluk başladı!
İstanbul’da bayram tatili trafiği, havalimanında da yoğunluk başladı! Kurban Bayramı tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Otoyolda araç kuyruklar oluştu ve trafik zaman zaman durma noktasında geldi. İstanbul Havalimanı’nda da kurban bayramı tatili hareketliliği yaşanıyor. Tatile çıkmak için erken saatlerde gelen yolcular havalimanında yoğunluğa neden oldu.
9.08.2019 Gündem
İstanbul'da bayram yoğunluğu! Trafik felç
İstanbul'da bayram yoğunluğu! Trafik felç İstanbul'da bayramın ilk günü ziyaretler ve gezmeye çıkanlar nedeniyle trafik felç oldu.
4.06.2019 Gündem
DİKKAT!.. İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
DİKKAT!.. İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında yarın oynanacak maç nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi
24.01.2019 Gündem
İstanbul'da Shakira trafiği!
İstanbul'da Shakira trafiği! Shakira'nın İstanbul'da vereceği konser nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
10.07.2018 Gündem
İstanbul'da bayram trafiği başladı
İstanbul'da bayram trafiği başladı Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar trafik yoğunluğuna neden oldu. E-5’te oluşan trafik yoğunluğu akşam saatlerinde yüzde 65’e ulaştı.
13.06.2018 Gündem
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da 25 Şubat'ta oynanacak Beşiktaş ile Fenerbahçe maçı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
23.02.2018 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak İstanbul’da İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Vodafone Park Stadı'nda oynanacak Beşiktaş A.Ş-Astra Giurgiu futbol müsabakası dolayısıyla yarın saat 12.00'den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da trafik resmen felç! İBB canlı trafik sorgula
İstanbul'da trafik resmen felç! İBB canlı trafik sorgula İBB trafik rakamları saat 19:00 itibari ile yüzde 90'ları gördü. Kar yağışının etkisini artırması ile birçok araç yolda kaldı. Metro seferleri sabaha kadar uzatıldı. Atatürk Havalimanı'ndaki uçuşlarda aksama var. Peki hangi yollar açık? Haberimizde...
6.01.2017 Yaşam
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağış, trafiği felç etti
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da dün hayat durdu bugün de duracak
İstanbul’da dün hayat durdu bugün de duracak Köprü ve otoyallarda Yapı-Yol-Sen tarafından gerçekleştirilen dünkü iş yavaşlatma eylemi hayatı felç etti. Gişelerde uzun araç kuyrukları oluştu. KESK’e bağlı memurlar da bugün hastanelerde, okullarda, vergi dairelerinde iş bırakacak
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da trafikte yaşanan kavgalar kamerada!
İstanbul'da trafikte yaşanan kavgalar kamerada! Beyoğlu ve Kağıthane'de yaşanan iki ayrı trafik kavgası cep telefonu kameralarına yansıdı. Beyoğlu'nda 3 kişi, trafikte tartıştıkları kişiyi darbedip aracının camını kırdı.
9.07.2023 Vatan TV
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Bakan Kurum'dan Karadeniz için iklim eylem planı açıklaması
Bakan Kurum'dan Karadeniz için iklim eylem planı açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karadeniz Bölgesi'ndeki 6 ili kapsayan, 15 maddelik 'İklim Değişikliği Eylem Planı'nı açıkladı.
12.07.2019 Gündem
İstanbul’da lüks otomobille terör estiren maganda şarkıcı çıktı
İstanbul’da lüks otomobille terör estiren maganda şarkıcı çıktı İstanbul’un çeşitli noktalarında lüks otomobille cadde ve sokaklarda “drift” diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak trafikte terör estiren 2 maganda, sivil trafik polisi tarafından yakalandı. Ehliyetlerine el konularak 10 bin 20 lira idari para cezası kesilen ve birinin aracı trafikten men edilen magandalar, 2 yıla kadar hapisle yargılanacak. Ayrıca magandalardan birinin şarkıcı olduğu, çıkarttığı single parçanın kısa sürede 1 milyon defa izlendiği öğrenildi. Şarkının klibinde ise trafikte daha önceden suç işleyen ve birkaç ay hapis yattıktan sonra tahliye edilen Harun T. ile yaklaşık 8 ay önce Kağıthane-Bomonti Tünelini trafiğe kapatmasından dolayı yargılanan Ünal T. olduğu öğrenildi.
4.07.2019 Gündem
Metrobüs üstünde 12 durak yolculuk eden 2 kişi gözaltına alındı
Metrobüs üstünde 12 durak yolculuk eden 2 kişi gözaltına alındı METROBÜSÜN üstüne çıkarak 12 durak boyunca tehlikeli bir şekilde yolculuk eden 2 kişi gözaltına alındı.
1.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Trafik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda trafik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.