İstanbulda Bugün

İstanbulda Bugün

Son dakika İstanbulda bugün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda bugün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda bugün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Bugün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda bugün gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 istanbulda bugün haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda bugün haberleri aşağıda listelenmiştir.
27 Temmuz 2023 hava durumu | İstanbul bugün kaç derece? Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl, yağmur var mı? İstanbul hava durumu 27 Temmuz
27 Temmuz 2023 hava durumu | İstanbul bugün kaç derece? Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl, yağmur var mı? İstanbul hava durumu 27 Temmuz İstanbul günlerdir sıcak hava dalgasıyla boğuşuyordu, bazı ilçeler dün 43 dereceyi gördü. Hava sıcaklıkları rekor seviyelerde seyrederken sevindirici haber geldi. Sıcaklıkların düşeceği güneşin yerini yağmura bırakacağı duyurulurken, İstanbullular sabahın erken saatlerinde gök gürültüsü ve şimşekle uyandı. Aşırı sıcak hava yerini serin ve rüzgarlı hava bıraktı. Peki, İstanbul bugün kaç derece, İstanbul'da yağmur var mı? İstanbul'da hava durumu bugün nasıl olacak? İşte 27 Temmuz İstanbul hava durumu…
27.07.2023 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? (10 Aralık Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (10 Aralık Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 10 Aralık hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji güncel hava raporuna göre, bugün yurt genelinde parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 13 derece olacak.
10.12.2019 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? (18 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (18 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 18 Ekim Cuma günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da parçalı ve az bulutlu bir hava etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 22 derece olacak. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu...
18.10.2019 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! (8 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu)
Meteoroloji'den kritik uyarı! (8 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 8 Ekim Salı günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 18 derece olacak. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu... Sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren İstanbul genelinde etkili olmaya başladı. Yağış nedeniyle sabah işe giden bazı vatandaşlar ıslanmaktan şemsiyeleri sayesinde kurtulurken bazıları ise yağmura hazırlıksız yakalandı. Trafikte de yağış nedeniyle belli noktalarda yoğunluk yaşanıyor.
8.10.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan tahminlerde Marmara'nın batısı ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar eseceği yönünde uyarı yapıldı. Ayrıca hava sıcaklıklarının da 3 ile 9 derece arasında düşeceği bildirildi.
3.10.2019 Gündem
10 Eylül Salı günü hava nasıl olacak?
10 Eylül Salı günü hava nasıl olacak? Günün hava durumu değerlerini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgesinin bir bölümü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. MGM'den yapılan hava durumu açıklamasında Marmara bölgesinde ise sağanak yağışın öğle saatlerinden sonra etkili olacağı bildirildi.
10.09.2019 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! O saatlere dikkat...
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! O saatlere dikkat... İstanbul'da bugün parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı bir gün bekleniyor. Yağışların 06.00-12.00 ve 18.00-24.00 saatleri arasında etkili olacağı tahmin ediliyor.
19.04.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 19 Mart Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 19 Mart Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre Marmara bölgesinde hava sıcaklıkları 1 ila 3 derece azalırken, İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak.
19.03.2019 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 18 Mart Pazartesi günü hava sıcaklıkları yurt genelinde artacak. İstanbul'da hava sıcaklığı 18 derece olacak.
18.03.2019 Gündem
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 27 Şubat Çarşamba günü yurdun birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. Marmara Bölgesi için saatte 70 KM'i bulabilecek rüzgar uyarısında bulunan MGM, bölgede aynı zamanda karla karışık yağmurun da yaşanabileceğini tahminlerine ekledi.
27.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 26 Şubat Salı günü yurdun birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olacak. Marmara bölgesi için ise kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.
26.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 25 Şubat Pazartesi günü ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur etkisini sürdürürken, yetkililer kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.
25.02.2019 Gündem
Borsa İstanbul'dan yeni adım! ‘Girişim Sermayesi Pazarı’ oluşturuldu
Borsa İstanbul'dan yeni adım! ‘Girişim Sermayesi Pazarı’ oluşturuldu Şirketlerin büyümelerine katkı sağlanması için Borsa İstanbul’da ‘Girişim Sermayesi Pazarı’ oluşturuldu.
19.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir esnafın Suriyeli sığınmacıların akıbetini sorması üzerine, "Şimdi peyderpey gönderiyoruz. Biraz daha dişimizi sıkacağız ve 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak" dedi.
7.08.2022 Siyaset
Bakan Varank: Türkiye, tüm dünyanın beklediği imzaları attırmayı başardı
Bakan Varank: Türkiye, tüm dünyanın beklediği imzaları attırmayı başardı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bütün dünya tahıl krizini, 'dünyada açlık mı olacak' diye konuşuyordu. Türkiye ağırlığını ortaya koydu, Rusya ve Ukraynayı bir masada oturtmayı başardı. Tahıl krizinde tüm dünyanın beklediği o imzaları attırmayı başardı" dedi. 
22.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset
Meteoroloji 54 il için son dakika duyurdu! Hava soğuyor, 10 derece birden düşecek, yoğun yağışlar geliyor! İstanbul, Ankara dahil...
Meteoroloji 54 il için son dakika duyurdu! Hava soğuyor, 10 derece birden düşecek, yoğun yağışlar geliyor! İstanbul, Ankara dahil... 54 il için Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Çok kuvvetli yağmur geliyor. Tarihler tek tek duyuruldu. İstanbul da dahil Marmara'da yağışların başlayacağı zaman açıklandı. Bir gün hava günlük güneşlik olurken, bir gün yağmur yağıyor. Havaların ne zaman tam olarak düzeleceği merak ediliyor. Prof. Dr. Orhan Şen, önümüzdeki 10 gün içerisinde en sıcak günün bugün olduğunu belirterek, yağışların başlayacağı tarihi duyurdu. İstanbul'a da yağış geliyor. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Meteoroloji de bugün ve önümüzdeki günler için hava tahminlerini duyurdu. Son dakika hava durumu açıklamaları...
13.05.2022 Gündem
Çanakkale Kara Savaşları'nın 107nci yıl dönümünde şehitler anıldı
Çanakkale Kara Savaşları'nın 107nci yıl dönümünde şehitler anıldı Çanakkale Kara Savaşları 107nci yıl dönümünde Şehitler Abidesi'nde düzenlenen törende şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler anıldı. Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çanakkale tek vücut olmuş Türk milletinin birlikte atan kalbi, beraber yürüdüğü yol, her şeyini feda etmeye hazır olarak kenetlendiği inanmışlıktır" dedi.
24.04.2022 Gündem
Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi?
Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi? İstanbul’da yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği başta eğitim olmak üzere, ulaşım ve kamu kurumlarının çalışmaları dahil olmak üzere önlemler aldı. Bankaların bugün çalışıp çalışmadığı da merak ediliyor. Peki, Bugün İstanbul’da bankalar açık mı? Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
Çok kuvvetli kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den 63 il için son dakika uyarısı! Alarm verildi, günlerce sürecek ve...
Çok kuvvetli kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den 63 il için son dakika uyarısı! Alarm verildi, günlerce sürecek ve... Çok yoğun kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. 58 il için sarı, 5 il için turuncu kodlu uyarı geldi. Kuvvetli olacak, alarm verildi. Onlarca ilde etkisini gösterecek. Günlerce sürecek. MGM haritayı paylaşarak duyurdu, durum tamamen değişti. Kar ve yağışlar bitti derken yeniden başlıyor. Çok sayıda il için Meteoroloji uyarı yaptı. Kuvvetli kar etkili olacak. Sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller tek tek açıklandı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşüyor. İstanbul'da da karla karışık yağmur başlıyor. Bugün hava durumu nasıl? Hangi illerde kar yağışı başlıyor? Hafta sonu cumartesi ve pazar hava nasıl olacak? Meteoroloji'nin son dakika hava durumu tahminleri ve kar yağışının etkili olacağı iller...
3.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen atamalarında ağırlığı İstanbul'a veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen atamalarında ağırlığı İstanbul'a veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Eğitim Yatırımları Toplu Açılış Törenin'de konuştu. Erdoğan, "Son dönemde gerçekleştirdiğimiz öğretmen atamalarında önceliği ve ağırlığı İstanbul'a veriyoruz. 31 Ocak 2022 tarihinde ataması yapılan 7500 öğretmen İstanbul'da göreve başladı. Hayırlı olsun." dedi.
25.02.2022 Siyaset
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yarın değişiyor, cumartesi gününe kadar sürecek! Onlarca kent için sarı kodlu flaş uyarı...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yarın değişiyor, cumartesi gününe kadar sürecek! Onlarca kent için sarı kodlu flaş uyarı... Meteoroloji'den son dakika açıklaması. Kar yağışı ve yağmur geliyor. Yarından itibaren değişiyor. 49 kent için sarı kodlu alarm verildi. Cumartesi gününe kadar devam edecek. Meteoroloji tek tek açıkladı. İstanbul'da yarından itibaren yağışlı hava etkisini gösterecek, günlerce sürecek. Yurt genelinde ise zorlu kış şartları devam ediyor. Onlarca kentte kar yağışları devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sarı kodlu uyarı yapıldı. 'İstanbul'da kar yağışı yeniden bekleniyor mu?' sorusuna da yanıt verildi. Vatandaşlar bu hafta havanın nasıl olacağını merak ediyor. Bu hafta hangi illerde kar var? Bugün hava nasıl olacak? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
31.01.2022 Gündem
Son dakika kar yağışı açıklaması! 51 il için alarm verildi, Meteoroloji ve AFAD'dan flaş uyarı! Cumartesi ve pazar günü...
Son dakika kar yağışı açıklaması! 51 il için alarm verildi, Meteoroloji ve AFAD'dan flaş uyarı! Cumartesi ve pazar günü... 51 kent için alarm verildi! Son dakika kar yağışı açıklamaları peş peşe geldi. Meteoroloji ve AFAD uyardı. 'Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın' uyarısı yapıldı. İstanbul'a beklenen kar yağışı dün itibariyle etkisini göstermeye başladı. Bazı ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Perşembe gününe kadar kar yağışı devam edecek. Sıcaklıklar hissedilir derecede düştü. Kuvvetli yağış, rüzgar, zirai don, çığ tehlikesi ve yoğun kar uyarıları peş peşe yapıldı. Bugün Meteoroloji 51 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi. İşte son dakika hava durumu...
22.01.2022 Gündem
Kar yağışı çok kuvvetli geliyor! Saat verildi, Meteoroloji son dakika ile duyurdu! Günlerce sürecek, İstanbul'da kar...
Kar yağışı çok kuvvetli geliyor! Saat verildi, Meteoroloji son dakika ile duyurdu! Günlerce sürecek, İstanbul'da kar... Kar yağışı başlıyor. Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Saat verildi, günlerce devam edecek ve çok kuvvetli olacak. Bugün havanın çok bulutlu ve yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar hissedilir derecede düşüyor. Çok sayıda ilde kar yağışı ve sağanak etkili olacak. İstanbul'da da zaman zaman kar etkisini gösterecek. Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Fırtına sonucunda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi. Bugün hangi illerde kar yağışı var? Kar yağışı ne kadar devam edecek? Bugün hava nasıl? İşte MGM'nin son dakika hava durumu tahmini...
12.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Bugün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda bugün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.