İstanbul Yağış

İstanbul Yağış

Son dakika istanbul yağış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul yağış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul yağış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Yağış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul yağış gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.825 istanbul yağış haberi bulunmuştur. Tüm istanbul yağış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava resmen buz kesecek, yoğun kar yurda giriş yapacak! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çok kuvvetli geliyor
Hava resmen buz kesecek, yoğun kar yurda giriş yapacak! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava sıcaklıkları aniden düşecek. Kuvvetli yağış, fırtına ve kar yağışı uyarısı yapıldı. İstanbul'da lapa lapa kar yağışı ne zaman başlayacak? Hava sıcaklıkları birden düşecek. Gün verildi. İşte kar, fırtına ve kuvvetli yağış ile ilgili son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
10.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Kuvvetli yağmur geliyor, hava sıcaklıkları düşecek, işte hava durumu raporu
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Kuvvetli yağmur geliyor, hava sıcaklıkları düşecek, işte hava durumu raporu Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, kuvvetli yağışlı hava dalgası geliyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı son açıklamada hafta sonu yağmur beklediğini belirterek, "Hafta sonu Marmara, Ege, Batı Karadeniz'e yağmur geliyor. Yağışla birlikte sıcaklıklar batıda 5-6 derece azalacak." diye konuştu. Öte yandan İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı uyarısı yapıldı. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
1.09.2023 Yaşam
Meteoroloji'den art arda uyarılar, şiddetli geliyor! Marmara'nın doğusunda sel riski
Meteoroloji'den art arda uyarılar, şiddetli geliyor! Marmara'nın doğusunda sel riski Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, İstanbul'da da yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Prof. Dr. Orhan Şen ise İstanbul’da yağışın akşam saatleri ile etkili olabileceğini belirtirken, ‘’Çarşamba günü de Doğu Karadeniz’de bir yağış gözüküyor. Bu önemli bir yağış takip ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Ayrıca AFAD ve Meteoroloji'nin uyarıları sonrası Kocaeli'de yağış hayatı olumsuz etkiledi.
20.06.2022 Gündem
Kuvvetli yağmur geri dönüyor, 3 gün sürecek! Meteoroloji tarihi son dakika duyurdu! İstanbul, Ankara dahil çok sayıda ilde...
Kuvvetli yağmur geri dönüyor, 3 gün sürecek! Meteoroloji tarihi son dakika duyurdu! İstanbul, Ankara dahil çok sayıda ilde... Son dakika hava durumu... Kuvvetli yağışlar yeniden başlayacak ve 3 gün boyunca devam edecek. Meteoroloji hava durumu tahminlerine ilişkin yeni raporu yayımladı. Tarih belli oldu. Ülkede yağışlar bugün itibarıyla yerini sıcak ve güneşli bir havaya bıraktı. Ancak çok uzun sürmeyecek. MGM'nin yeni hava durumu haritasına ve uzmanların son tahminlerine göre yağmur tekrar başlayacak. Sıcaklıklarda ise önemli bir değişiklik olmayacak. İstanbul, Ankara, Edirne, Tekirdağ dahil onlarca ilde etkisini gösterecek. Bugün ve cumartesi- pazar hava nasıl olacak? Yağışlar ne zaman başlayacak? İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
20.05.2022 Gündem
İstanbul’da kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Gün ve saat verildi
İstanbul’da kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Gün ve saat verildi Meteoroloji’den son dakika uyarısı! İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji’den gelen son dakika bilgilerini CNN Türk canlı yayınında Bünyamin Sürmeli aktardı. ‘İstanbul’da kar yağışı olacak mı? Kar yağışı ne kadar sürecek?’ sorularına yanıt veren Sürmeli ‘Yarın öğleden sonra akşam saatlerine doğru İstanbul’un sınırları içerisine kar girmeye başlıyor. Arkasından akşam gece şehir geneline yayılacak. Şu anda beyaz örtü yapabilecek yerler; Anadolu yakasında Aydos çevreleri, Avrupa Yakası’nda da; Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt çevreleri bu alanda beyaz örtü yapabilecek. Diğer alanlarda ise bir kar yağışı olarak göreceğiz’ dedi.
26.01.2021 Gündem
Meteoroloji'den 'turuncu' uyarı! İstanbul ve çok sayıda kent...
Meteoroloji'den 'turuncu' uyarı! İstanbul ve çok sayıda kent... Meteoroloji tarafından yapılan son dakika hava durumu raporuna göre yağışlar batı illerinden doğu illerine geçiş yaptı. Bugün Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güney doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Ayrıca Meteoroloji, İstanbul'un da aralarında olduğu çok sayıda kente sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. İşte 20 Ocak 2021 çarşamba günü hava durumu raporu...
20.01.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! İstanbul'a kar ve tipi geliyor...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! İstanbul'a kar ve tipi geliyor... Meteoroloji duyurdu ve saat verdi. Beklenen kar yağışı İstanbul'da etkisini bu akşam gösterecek. 'Muhteşem kar' sonunda geliyor. 4 yıldır böylesi görülmemişti. Öğleden sonra yağmurlu ve karla karışık olarak kendini gösterecek ancak akşam saatlerinde İstanbul kara doyacak. İstanbul'un yanı sıra çok sayıda il için de peş peşe uyarılar geldi. Bugün hava nasıl olacak? İşte Türkiye genelinde hava durumu...
16.01.2021 Gündem
Asit yağmuru nedir, nasıl oluşur? Asit yağmuru tarım ürünlerini etkileyecek mi?
Asit yağmuru nedir, nasıl oluşur? Asit yağmuru tarım ürünlerini etkileyecek mi? Asit yağmuru nedir? Asit yağmuru ne zaman yağacak? Asit yağmurunun zararları nelerdir? Asit yağmurları tarım ürünlerini etkileyecek mi? soruları İstanbul için yapılan uyarı sonrası vatandaşların gün konusu oldu. İTÜ Meteoroloji Bölümü Dr. Deniz Demirhan, İstanbul'da yüksek basınçla birlikte hava kirliliği üst seviyelerde ölçüldüğünü söyleyerek, Perşembe ve pazar günü İstanbul’ yağış beklendiğini söyledi. İşte asit yağmuru hakkında merak edilenler…
15.01.2020 Gündem
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve dolu uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve dolu uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı bölgeler ve iller için yağmur ve dolu uyarısında bulundu.
12.06.2019 Gündem
Meteoroloji'den güzel haber! İstanbul yarın ısınacak
Meteoroloji'den güzel haber! İstanbul yarın ısınacak Hafta sonunu kar altında geçiren İstanbul'un, yarın 10 dereceye kadar ısınması, çarşambadan sonra da mevsim normallerinin üzerine çıkacak sıcaklığın 12-14 derece arasında seyretmesi bekleniyor.
25.02.2019 Gündem
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Marmara ve Ege'nin bir kısmı için kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.
23.01.2019 Gündem
İBB AKOM'dan şiddetli yağış ve fırtına uyarısı
İBB AKOM'dan şiddetli yağış ve fırtına uyarısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), bugün akşam saatlerinde başlayarak 2 gün boyunca devam etmesi beklenen şiddetli yağış ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.
18.12.2018 Gündem
Bu sabah İstanbul'da yağmur etkili oldu
Bu sabah İstanbul'da yağmur etkili oldu İstanbul'da gece başlayan yağmur, gün aydınlanınca da etkisini sürdürmeye devam etti.
28.11.2018 Gündem
AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı!
AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte beklenen gök gürültülü sağanak geçişine ilişkin uyarı yaptı.
22.11.2018 Gündem
Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geliyor! İstanbul'da...
Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geliyor! İstanbul'da... Türkiye yeni bir soğuk ve yağışlı hava sisteminin etkisi altına girdi. Meteoroloji, birçok il için yağış uyarısında bulundu.
14.11.2018 Gündem
Meteoroloji'den 12 il için son dakika kritik uyarı
Meteoroloji'den 12 il için son dakika kritik uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 Kasım 2018 Çarşamba günü için hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre; Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının normal seviyelerde seyredecek. 12 ilde ise sağanak yağış etkisini gösterecek.
7.11.2018 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarı geldi! Yağmur geliyor
Meteoroloji'den son dakika uyarı geldi! Yağmur geliyor Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Sinop, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile İstanbul'un kuzey, Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden sonra Van'ın yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
6.11.2018 Gündem
Son dakika: Meteoroloji tarih verdi! O güne dikkat
Son dakika: Meteoroloji tarih verdi! O güne dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Buna göre, 28 Ekim Pazar gecesini 29 Ekim Pazartesi sabahına bağlayan tarih itibari ile yurt genelinde sıcaklıklar yükselecek. Uzmanlar, bu yıl geç gelen pastırma sıcaklıklarının 10-15 gün sürmesini beklediklerini açıkladı. Öte yandan bugün için peş peşe uyarılarda bulunan Meteoroloji, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve İç Anadolu'nun doğusunda kalan kesimler için karla karışık yağmur beklendiğini duyurdu.
26.10.2018 Gündem
Son dakika... Gök gürültülü sağanak yağış geliyor
Son dakika... Gök gürültülü sağanak yağış geliyor Marmara'nın doğusu ve güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Şanlıurfa hariç Güneydoğu Anadolu'nun sağanak ve yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
24.10.2018 Gündem
Son dakika... Meteoroloji uyardı: Perşembe gününe dikkat
Son dakika... Meteoroloji uyardı: Perşembe gününe dikkat Meteoroloji, balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin ülke genelinde etkili olacağını açıkladı. Yapılan açıklamada hava sıcaklığının hissedilir derecede azalacağını kaydetti.
23.10.2018 Gündem
Dikkat! Gök gürültülü sağanak geliyor...
Dikkat! Gök gürültülü sağanak geliyor... Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kütahya, Hakkari, Çankırı ve Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor.
18.10.2018 Gündem
İstanbul'da gökyüzünü kara bulutlar kapladı
İstanbul'da gökyüzünü kara bulutlar kapladı Meteoroloji'den peş peşe gelen fırtına uyarılarının ardından beklenen oldu. Başta İstanbul olmaz üzere yurdun birçok yerinde sıcaklıklar ani düşüş gösterirken, kentte gece boyu şiddetli fırtına etkili oldu. Öte yandan İstanbul'un üzerini kara bulutlar kapladı...
25.09.2018 Gündem
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı Gece saatlerinden sonra İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
24.09.2018 Gündem
Son dakika... İstanbul için peş peşe uyarılar geliyor...
Son dakika... İstanbul için peş peşe uyarılar geliyor... Meteoroloji, İstanbul'da bugün öğleden sonra başlayacak yağmurun yarın da devam edeceğini duyurdu. AKOM'dan da mecbur olmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkmayın uyarısı yapıldı.
13.09.2018 Gündem
Meteoroloji’den İstanbul için son dakika bir uyarı daha
Meteoroloji’den İstanbul için son dakika bir uyarı daha Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul’daki sağanak yağış bugün de il genelinde aralıklı olarak devam edecek.
12.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Yağış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul yağış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.