AK Parti İstanbul mitingi saat kaçta? AK Parti İstanbul mitingi 2024 ne zaman, nerede yapılacak?
AK Parti İstanbul mitingi saat kaçta? AK Parti İstanbul mitingi 2024 ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" için hazırlıklar sürerken mitinge katılacak vatandaşlar miting ile ilgili detayları sorguluyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından miting ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Peki, AK Parti İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede olacak?
23.03.2024 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Demirtaş'tan kritik çağrı
Demirtaş'tan kritik çağrı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtai, Aydın'da partililere seslendi...
29.09.2021 Gündem
Mitinge kaç kişi katıldı? Başbakan açıkladı...
Mitinge kaç kişi katıldı? Başbakan açıkladı... Yerel seçim çalışmaları kapsamında Başbakan Tayyip Erdoğan İstanbul Yenikapı'da milyonlara seslendi...
29.09.2021 Gündem