Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama ekranına ilişkin araştırmalar BEDAŞ'ın yaptığı duyuru ardından hız kazandı. 24 Nisan Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...
24.04.2024 Gündem
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı 10 Aralık 2019 | İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek?
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı 10 Aralık 2019 | İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ planlı elektrik kesintisi listesini her gün düzenli olarak paylaşıyor. 10 Aralık elektrik kesintisi programı da belli oldu. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintileri programına göre İstanbul'un birçok ilçesindeki semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 10 Aralık Pazartesi günü itibariyle İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
10.12.2019 Gündem
2 Aralık İstanbul elektrik kesintisi programı!
2 Aralık İstanbul elektrik kesintisi programı! BEDAŞ 2 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak yerleri duyurdu. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintisi duyurusuna göre, 2 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da elektrik kesintisi verilmeyecek bölgeler…
2.12.2019 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak!
Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! BEDAŞ İstanbul’da birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. 7 Kasım 2019 Perşembe (bugün) birçok bölgede bakım onarım çalışmaları yapılacağını açıklanan duyuruda, Esenler, Silivri, Esenyurt, Eyüp, Şişli, Fatih, Kağıthane, Arnavutköy ve Bağcılar gibi birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağı yaşanacak. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek?
7.11.2019 Yaşam
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler! İstanbul’da elektrik kesintisi! 8-9 Eylül’de 24 ilçeye 8 saate yakın elektrik verilemeyecek. AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler ve mahalleleri paylaştı. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
8.09.2022 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Bakan Dönmez: Meydanı bunların yalanlarına, iftiralarına bırakacak değiliz
Bakan Dönmez: Meydanı bunların yalanlarına, iftiralarına bırakacak değiliz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalan siyasetiyle gündeme gelmeye çalıştığını belirterek, "Önce ’4 milyon abonenin elektriği kesik’ dedi. Yalanını rakamlarla ortaya koyduk. Ardından geçen hafta ziyaret ettiği evin ’elektrikleri 4 aydır kesik’ dedi. Öyle olmadığını belgelerle ortaya koyduk. Bunlara laf anlatmak aslında zaman israfı, ancak gel gör ki meydanı da bunların yalanlarına, iftiralarına bırakacak değiliz" dedi.
30.04.2022 Siyaset
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Elektrik kesintileri birçok ilde yaşanıyor! İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa’da elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi sorgulama...
Elektrik kesintileri birçok ilde yaşanıyor! İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa’da elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi sorgulama... Elektrik kesintileri Türkiye'nin bir çok ilinde yaşanıyor. İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurt genelinde daha önce duyurusu yapılan planlı kesintilerin yanı sıra 'planlı' olmayan elektrik kesintileri de yaşanıyor. Bu illerdeki elektrik dağıtım şirketlerinin internet sitesine de ulaşılamıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, "Son zamanlarda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle elektrik tedarikinde kısmi kesintiler yaşanmıştır. Kesintilerin yaşandığı bölgelere acil müdahale ekipleriyle ilk müdahaleler yapılmış olup, an itibariyle ülke genelinde kesintiler sonlandırılmıştır" açıklaması yapıldı.
2.08.2021 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
İstanbul’da elektrik kesintisi | 17 Aralık planlı elektrik kesintisi
İstanbul’da elektrik kesintisi | 17 Aralık planlı elektrik kesintisi BEDAŞ 17 aralıkta İstanbul’da yaşanacak planlı elektrik kesintisi listesini yayınladı. İşte İstanbul elektrik kesintisi listesi…
17.12.2019 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Doğan Kalafat:O büyük deprem olacak
Doğan Kalafat:O büyük deprem olacak Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat, Marmara'da gelecekte önemli bir deprem beklediklerini belirterek, "Küçük depremler hiçbir zaman büyük depremin enerjisini almazlar. Büyük deprem üretme potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve hazırlık safhasında olduğunu bize işaret ediyor" dedi.
24.09.2019 Gündem
Başkan Gökçek, FETÖ'nün 14 Ağustos planlarını anlattı
Başkan Gökçek, FETÖ'nün 14 Ağustos planlarını anlattı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından FETÖ’nün 14 Ağustos planlarını deşifre etti...
29.09.2021 Gündem
HDP AK Parti'den oy alacak
HDP AK Parti'den oy alacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime 10 gün kala Ankara'da Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtlıyor...
29.09.2021 Gündem
20 kez elektrikler kesildi!
20 kez elektrikler kesildi! CHP’li Yalova Belediyesi’nin kavşak yapımı için ağaç kesmesini değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Hiçbir ağacın kesilmesinden yana değilim” dedi. Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında 20 kez elektrik kesildi.
29.09.2021 Gündem
Böyle seslendi!
Böyle seslendi! 'Erdoğan sen gel de buraya...'
13.10.2012 Siyaset
'Başbakan vatandaşla kahvede oturamaz ama...'
'Başbakan vatandaşla kahvede oturamaz ama...' Kılıçdaroğlu kibar ve zarif bir adam. “Kumaşı başka” derler ya, öyle...
29.09.2021 Gündem
Kızıltepe'de işler karışınca elektrikler kesilir!
Kızıltepe'de işler karışınca elektrikler kesilir! Ahmet Kaymaz ve 12 yaşındaki oğlunun yargısız infaza kurban gittiği iddiaları Kızıltepe'de sinirleri iyice germiş durumda. Emniyet misilleme kaygısında. Kentte sık sık elekrik kesiliyor. Halkın tepkisi manidar: "Burada işler karışınca elektrikler kesilir!"
29.09.2021 Gündem