Hesaplara yatırılıyor! Tarih belli oldu, ödemeler...
Hesaplara yatırılıyor! Tarih belli oldu, ödemeler... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödeme tarihi belli oldu. Bakan Selçuk duyurdu. 5 Nisan'da vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Banka hesabı olmayan ya da IBAN bilgisi yanlış olan kişilerin paraları PTT aracılığı ile ödenecek. Selçuk konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Mart ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerini 5 Nisan’da hesaplara yatırıyoruz” dedi.
31.03.2021 Ekonomi
Ödemeler bugün yapılacak!
Ödemeler bugün yapılacak! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemelerin bugün yapılacağı açıklandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk; "Eylül ayına ilişkin İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödeneği ödemelerini bugün yapıyoruz." dedi.
5.10.2020 Ekonomi
Tüm çalışanlar için geçerli! Maaşlarda üst sınır...
Tüm çalışanlar için geçerli! Maaşlarda üst sınır... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Maaşlarda üst sınır var! Çeşitli sebeplerle işten çıkarılan vatandaşların yeni bir iş bulana kadar mağdur olmaması için ödenen işsizlik maaşı çalışanlar için adeta bir can simidi oluyor. Çalışılan süreye ve çalışırken alınan maaşa göre değişen miktarlarda alınan işsizlik ödeneği bir yıla kadar ödeniyor. İşsizlik parası alabilmek için ise bazı şartların tamamlanmış olması gerekiyor. İşsizlik maaşı alma şartları neler? Kimler işsizlik ödemesi alabilir? İşsizlik parasında üst sınır nedir? İşte tüm detaylar...
24.08.2020 Ekonomi