Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında?
Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında? İsrail’in saldırıların 7. gününde Filistin’e kara harekatı hazırlıkları başlattı. İsrail, Gazzelilere 1 günlük güvenli geçiş izni verdi. Kara, hava ve denizden abluka altına alınan Gazze’de ise bombardıman sürüyor. İki ülke arasındaki gerginlik tüm dünyaya yayılırken, Armageddon Savaşı gündeme geldi. Kıyamet alametlerinden biri olarak bilinen Melhâme-i Kübra olarak da tanımlanan Armageddon için araştırmalar arttı. Peki, Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında?
14.10.2023 Gündem
3 büyüklerden Avrupa kupaları final başvurusu
3 büyüklerden Avrupa kupaları final başvurusu UEFA; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 2026 ve 2027 UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerine ev sahipliği için beyanda bulunduğunu duyurdu.
18.07.2023 Süper Lig
Endişeli bekleyiş! Tüm ailesi Gazze’de o İstanbul’da…
Endişeli bekleyiş! Tüm ailesi Gazze’de o İstanbul’da… CNN Türk ekibi, İstanbul’a 10 yıl önce üniversite eğitimi için gelen Usame Seyam’ın evine konuk oldu. İsrail ablukasından dolayı Gazze’ye gidemeyen Seyam’ın gözü televizyonda, elinden telefon hiç düşmüyor. CNN Türk ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman’ın özel haberi...
16.05.2021 Gündem
AK Parti'den flaş İsrail açıklaması!
AK Parti'den flaş İsrail açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Mahir Ünal, "En son saldırıda 13 çocuk hayatını kaybetti, toplam 43 sivil hayatını kaybetti. İsrail kadınları, çocukları, gazetecileri öldürüyor ve tüm bunlar dünyanın gözleri önünde oluyor. Bir fanatik Yahudi bir Filistinliyi ezdi ve İsrail polisi tarafından korundu. Bunlar canlı yayında yaşandı. BM'nin onlarca bu konuda kararı var. Peki ne oluyor da İsrail'e dönük hiçbir ülkeden ses çıkmıyor. Kaldı ki Kudüs sadece Müslümanların değil Hristiyanların da sorunu. Kudüs, 3 ilahi din için de çok büyük bir anlam ifade ediyor. İsrail'i korumak olan bir anlayışla karşı karşıyayız. " dedi.
12.05.2021 Siyaset
Kudüs Günü nedir? Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte İsrail Kudüs Günü ve Dünya Kudüs Günü…
Kudüs Günü nedir? Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte İsrail Kudüs Günü ve Dünya Kudüs Günü… İsrail’in Filistine topraklarına yaptığı saldırı sonrası Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) gündeme geldi. Kudüs'te Ramazan ayında başlayan gerilim, yaklaşan "Kudüs Günü" ile daha da ateşlendi. Peki, Kudüs Günü nedir? Kudüs günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte Kudüs Günü'nün tarihi...
11.05.2021 Dünya
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı… Mescidi Aksa saldırısı ile ilgili gelişmeler ve saldırının neden olduğu yoğun bir şekilde araştırıyor. İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate 3 gün önce yaptığı saldırı devam ediyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 205 Filistinli yaralanmıştı. Dün de İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filisitinlilere saldırdı. İsrail polisi ile Filistinliler arasında Mescid-i Aksa'da yaşanan olayların üçüncü gününde, gerilim Gazze Şeridi'ne sıçradı. Hamas, İsrail topraklarına 300 roket atarken, İsrail füze ve uçaklarla karşılık verdi. İsrail'in hava saldırılarında 9’u çocuk, en az 22 kişi yaşamını yitirdi. Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
11.05.2021 Gündem
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir? Doğu Kudüs, Mescid-i Aksa'da ibadet etmek isteyen Filistinlilere yapılan İsrail saldırısı nedeniyle yeniden gündeme geldi. Nisan ayının son haftasında Filistinlilerin Ramazan geleneği; oruçlarını eski kentin Şam Kapısı'nın merdivenlerinde açmalarının engellenmesiyle başlayan gerginlik, Cuma günü Eski Şehir içerisinde bulunan Harem-üş Şerif'te devam etti. Cuma günü Mescid-i Aksa'da Filistinlilere İsrail polisi tazyikli su ve plastik mermiyle saldırdı. En son Pazartesi sabah namazını Mescid-i Aksa'da kılan ve ardından tekbir getirerek sloganlar atan Filistinliler, bazı noktalara barikatlar kurdu. İsrail polisi bir kez daha saldırdı. Üç gündür devam eden olaylarda Filistinli yetkililer, İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk 21 kişinin hayatını kaybettiğini, 300'e yakın kişinin yaralandığını duyururken, İsrail de 17 polisin yaralandığını açıkladı. Peki, İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
11.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne yapıp ne edip annelerinize dönün
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne yapıp ne edip annelerinize dönün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır Anneleri ile iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'de başaramadıklarını Suriye'de deneyenleri bir kez daha hayal kırıklığına uğratmakta kararlıyız. Kandil'i çökerteceğiz ve Kandil Kandil olmaktan çıkacak, onlar için karanlık olacak" ifadelerini kullandı. Erdoğan, 'Yarın anneler günü annelerinizi üzmeyin, mağdur etmeyin. Ne yapıp ne edip annelerinize dönün' dedi. Erdoğan ayrıca İsrail'in Mescid-i Aksa'da yaptığı hain saldırıya sert tepki gösterek, "Zalim İsrail, terör devleti İsrail, mukaddesatlarını korumak, binlerce yıllık evlerine, yurtlarına sahip çıkmak dışında hiçbir gayeleri olmayan Kudüs'teki Müslümanlara vahşice ve ahlaksızca saldırmaktadır" dedi.
8.05.2021 Gündem
İsrail, Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere saldırılarına devam ediyor!
İsrail, Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere saldırılarına devam ediyor! İsrail ordusu, işgal altındaki Kudüs'teki Mescid-i Aksa'nın kapılarından Şam Kapısı'ndan çekilmesinin ardından orada bulunan Filistinlilere sert müdahalede bulundu.
25.04.2021 Dünya
İsrail Kudüs'te Filistinlilere ait 14 dükkanı yıktı
İsrail Kudüs'te Filistinlilere ait 14 dükkanı yıktı İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün kuzeyinde bulunan Ra's Hamis Mahallesi'nde Filistinlilere ait 14 dükkanı yıktı.
21.11.2018 Dünya
İsrail'den Kudüs'teki Yahudi yerleşim biriminde yeni konutlara onay
İsrail'den Kudüs'teki Yahudi yerleşim biriminde yeni konutlara onay İsrail, Kudüs'teki bir Yahudi yerleşim biriminde 640 yeni konut inşasına onay verdi.
7.11.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Harekete geçin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Harekete geçin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'da ortak basın toplantısı düzenledi. Theresa May. 'İsrail'den şiddeti durdurmasını istiyoruz.' dedi. Cumurbaşkanı Erdoğan da 'Uluslararası toplumu ve Birleşmiş Milletleri zaman kaybetmeksizin harekete geçmeye, (Filistin'deki) bu zulme son vermeye davet ediyorum.' dedi.
15.05.2018 Siyaset
3 soruda Kudüs krizi!
3 soruda Kudüs krizi! ABD’nin Kudüs’e taşımaya karar verdiği yeni İsrail Büyükelçiliği’nin açılış töreni tam bir katliama dönüştü. İsrail askerleri Gazze’de düzenlenen protesto gösterilerine gerçek mermiyle müdahale etti. En az 55 Filistinli öldü, 2771 kişi yaralandı
14.05.2018 Gündem
Son dakika... Dünyanın gözü önünde katliam yapıyorlar! Ölü sayısı artıyor...
Son dakika... Dünyanın gözü önünde katliam yapıyorlar! Ölü sayısı artıyor... Dünyanın büyük bölümünün karşı çıkmasına rağmen ABD'nin Kudüs'e taşıdığı büyükelçiliğinin açılışı yapıldı. Filistinliler bu karara sert tepki gösterdi. Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere İsrail askerleri ateş açtı. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Çoğu Avrupa Birliği (AB) ülkesinin yer almayacağı törene 32 ülkenin temsilcisi katıldı. Arap Birliği Kudüs gündemi ile ilgili olağanüstü toplanma kararı aldı.
14.05.2018 Dünya
İsrail Filistinlileri kendi evini yıkmaya zorluyor
İsrail Filistinlileri kendi evini yıkmaya zorluyor İsrail, Kudüs'te Filistinli bir aileyi, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle kendi evini yıkmaya zorluyor
19.03.2018 Dünya
İsrail'den skandal karar!
İsrail'den skandal karar! Knesset Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce ilk oylaması yapılan tasarı mecliste ikinci ve üçüncü kez oylanarak kanunlaştı.
7.03.2018 Dünya
İsrail'den geri adım! Plan donduruldu
İsrail'den geri adım! Plan donduruldu İşgalci İsrail, Kudüs'teki kiliselere ait gayrimenkulleri vergilendirme planını dondurma kararı aldı. İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, daha önce yaptığı açıklamada, kentteki kilise ve bu kiliselere ait gayrimenkulleri vergilendirme niyeti olduğunu açıklamıştı. Belediye, 882 kilise mülkünü vergiye bağlayacağını, yıllardır süregelen "vergiden muaf olma" durumunu kaldıracağını ve vergisi ödenmeyen mülklere el konulacağını beyan etmişti
27.02.2018 Dünya
İsrail'in Kudüs'ü Yahudileştirme çabaları
İsrail'in Kudüs'ü Yahudileştirme çabaları Kudüs ve Kutsal Mekanlara Destek için İslam-Hristiyan Komisyonu, İsrail'in Hristiyanların Kudüs'teki gayrimenkullerine vergi uygulayarak, kenti Yahudileştirmeyi amaçladığını belirtti.
3.02.2018 Dünya
Türk hacker grubu İsrailli eski müsteşarın Twitter hesabını hackledi
Türk hacker grubu İsrailli eski müsteşarın Twitter hesabını hackledi Türk hacker grubu, Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen eski Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Dore Gold’un Twitter hesabına siber saldırı düzenledi.
21.01.2018 Dünya
İsrail Kudüs’te bir eşeğe el koydu
İsrail Kudüs’te bir eşeğe el koydu İsrail polisi başı boş gezen bir eşeğe el kodu. Sahibini ise gözaltına aldı.
26.12.2017 Dünya
Muhammed: Türk vatandaşı olmak istiyorum
Muhammed: Türk vatandaşı olmak istiyorum İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alındıktan sonra dünyadan gelen tepkiler üzerine serbest bırakılan down sendromlu Muhammed et-Tavil, “Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Türk vatandaşı olmak istiyorum” dedi.
21.12.2017 Dünya
'Tehlikeli! Türkiye ile ilişkilerimiz bozulabilir!'
'Tehlikeli! Türkiye ile ilişkilerimiz bozulabilir!' ABD'nin Rhode Island eyaletinin Demokrat Senatörü Sheldon Whitehouse, Başkan Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını sert bir dille eleştirerek, bunun ABD'nin Türkiye ve Suudi Arabistan gibi Orta Doğu'daki ülkelerle ilişkilerini bozabileceğini söyledi.
8.12.2017 Dünya
AB ülkesinden benzer adım: Kudüs, İsrail'in başkenti
AB ülkesinden benzer adım: Kudüs, İsrail'in başkenti ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ve büyükelçiliğin Kudüs'e taşınması talimatı vermesinin ardından AB üyesi Çekya'dan da benzer bir adım geldi.
7.12.2017 Dünya
Trump dünyayı ateşe attı
Trump dünyayı ateşe attı ABD’nin onlarca yıllık dış politikasını çöpe atan Trump, tüm dünyanın ‘felaket olur’ uyarısına rağmen İsrail’in başkentini Kudüs olarak tanıdıklarını ilan etti. Filistin başta olmak üzere tüm Müslüman aleminde büyük protestolar başladı
29.09.2021 Gündem
İsrail, Kudüs surlarına ABD ve İsrail bayraklarını yansıttı
İsrail, Kudüs surlarına ABD ve İsrail bayraklarını yansıttı İsrail makamları, ABD Başkanı Donald Trump’ın "Kudüs planını" açıklamasına dakikalar kala işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesini çevreleyen tarihi surlara ABD ve İsrail bayraklarını yansıttı.
6.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri