Gazze'de İsrail katliamı! İsrail ordusu okulu vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Gazze'de İsrail katliamı! İsrail ordusu okulu vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var... İsrail Gazze'deki sivilleri bombalamaya devam ediyor. İsrail ordusu bölgede Hamas'a dair bir askeri komuta merkezi bulamadıklarını açıkladı. ABD'de canlı yayına katılan İsrail Başbakanı Netanyahu'nun bir numaralı yardımcısının sözleri ise dünya basınında gündem oldu. Al Jazeera, Gazze'deki okula yönelik yapılan saldırıda düzinelerce kişinin öldüğünü, 100 kişinin de yaralandığını açıkladı.
17.11.2023 Dünya
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurdu
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurdu Netahyahu yönetiminin Gazze'de sivil katliamı devam ederken İsrail, Şifa Hastanesi’nin bahçesinde bulunan ambulans konvoyuna hava saldırısı düzenledi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtildi.. Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Mescid-i Aksa'ya alınmayan Filistinliler bu hafta da namazlarını dışarıya serdikleri seccadeler üzerinde kılarken, İsrail polisi yine biber gazı ile müdahale başlattı.
3.11.2023 Dünya
Gazze'de üst düzey İsrailli komutan öldürüldü! Netanyahu'yu şok eden bilançoyu IDF açıkladı: 333 İsrail askeri öldürüldü
Gazze'de üst düzey İsrailli komutan öldürüldü! Netanyahu'yu şok eden bilançoyu IDF açıkladı: 333 İsrail askeri öldürüldü İsrail'in Gazze'de sivillere karşı katliamı devam ederken Hamas İsrail ordusunu vurmaya devam ediyor. IDF, Zırhlı Kolordu'nun 53'üncü taburunun komutanı Yarbay Salman Habaka'nın kuzey Gazze Şeridi'ndeki savaşta öldürüldüğünü doğruladı. Biden ateşkes çağrısında bulunmama inadını sürdürdü ancak ilk defa silahların susması gerektiğini kabul etti ve 'Sanırım bir mola vermemiz gerekiyor' dedi. İsrail basını ise Tel Aviv-Washington hattındaki Filistin çatlağını manşetine taşıdı.
2.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri