AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı
AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün itibarıyla genel merkezimizin yaptırdığı anketlerde, en kötü anketi söylüyorum, Türkiye genelinde yüzde 40-41'in altına düşmedik" dedi.
27.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün'ün (56) Manisa'da düzenlenen cenaze törenine katılıp, taziye dileklerini iletti.
29.07.2022 Siyaset
Petrol müjdesi! Petrol ile ilgili peş peşe açıklamalar! Siirt, Batman, Mardin, Manisa...
Petrol müjdesi! Petrol ile ilgili peş peşe açıklamalar! Siirt, Batman, Mardin, Manisa... Petrol müjdesi verildi. O illere piyango vurdu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) Siirt, Batman ve Mardin’de petrol arama ruhsatının süresi 11 Temmuz 2024'e kadar uzatıldı. Öte yandan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in Kurtalan ilçesinde 'Karabağ-2' petrol kuyusu açarak petrol arayacak. Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde Mustafa Yüksel’e ait zeytin bahçesindeki su kuyusundan akan yanıcı ve petrole benzer siyah sıvı ile ilgili Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yetkililerinin (TPAO) analizleri tamamlanmıştı. TPAO’nun analiz sonucuna göre, çıkan sıvının yüzde 94’ü su, yüzde 6’sı ise petrol olduğu öğrenildi. Çıkan sonuçlara göre, TPAO’nun bölgede sondaj çalışması yapacağı açıklanmıştı.
20.06.2022 Ekonomi
Manisa’da petrol mü bulundu, Manisa’da petrol çıktı mı?
Manisa’da petrol mü bulundu, Manisa’da petrol çıktı mı? Manisa’da petrol mü bulundu? Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi’nde çiftçi Mustafa Yüksel’in zeytin tarlasındaki sondaj kuyusundan çıkan siyah ve yanıcı maddede çok kaliteli petrol olarak tespit edildi. Peki, Manisa’da petrol çıktı mı?
1.06.2022 Yaşam
Su bulmak için kuyu açtı, kaliteli petrol çıktı!
Su bulmak için kuyu açtı, kaliteli petrol çıktı! Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde çiftçi Mustafa Yüksel'in zeytin tarlasında su bulmak için açtığı kuyudan çıkan siyah ve yanıcı maddenin Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan incelemesi sonucunda yüzde 94'ü su, yüzde 6'sı ise çok kaliteli petrol olduğu belirlendi. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "TPAO yetkilileri kısa sürede sahaya gelerek bölgede rezerv tespit çalışması için kuyu açma çalışması başlatacak." dedi.
31.05.2022 Yaşam
Köylüler kazı yaparken keşfetmişti!  TPAO siyah ve yanıcı sıvı maddeden numune aldı
Köylüler kazı yaparken keşfetmişti! TPAO siyah ve yanıcı sıvı maddeden numune aldı Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde, çiftçiye ait zeytinlikteki su kuyusundan akan siyah ve yanıcı sıvı ile ilgili bölgeye gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yetkilileri, numune aldı. İlk bilgilere göre, sızıntının, bölgede bulunan fay hatlarından kaynaklandığı belirtildi.
30.05.2022 Yaşam
Ücretsiz olacak! Cep telefonu kullanan milyonları ilgilendiriyor
Ücretsiz olacak! Cep telefonu kullanan milyonları ilgilendiriyor Tüketicileri ilgilendiren yeni karar! Artık ücret alınmayacak. Birçok kişi şikayetçiydi. Tüketici lehine yeni adımlar atılıyor. Açma-kapama adı altında vatandaştan ücret alınmayacak. Üç yıl kullanılmayan telefon hatları otomatik olarak iptal edilecek.
13.03.2022 Ekonomi
Tüketiciyi Koruma Teklifi komisyonda kabul edildi
Tüketiciyi Koruma Teklifi komisyonda kabul edildi Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
9.03.2022 Ekonomi
Tüketici Haklarına ilişkin teklif Meclis'te!
Tüketici Haklarına ilişkin teklif Meclis'te! Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM’ye sunuldu. Devre tatil satışlarında yaşanan mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla devre tatil sözleşmelerinin kapsamı ile düzenleme usul ve esaslar açıklığa kavuşturulmakta, ön ödemeli devre tatil satışı yasaklanıyor.
8.03.2022 Ekonomi
İsmail Bilen’in corona virüs testi pozitif çıktı
İsmail Bilen’in corona virüs testi pozitif çıktı AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in koronavirüs testi pozitif çıktı.
31.07.2020 Siyaset
'Barış Pınarı' şehidine son görev
'Barış Pınarı' şehidine son görev Terör örgütü PKK/YPG'nin Tel Abyad'dan Akçakale'ye yaptığı roketli saldırıda şehit düşen kamu görevlisi Cihan Güneş, memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan ve cenaze aracına binen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şehidin babası Süleyman Güneş’i teselli etti.
11.10.2019 Gündem
Meclis Başkanı Yıldırım, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitaroviç ile görüştü
Meclis Başkanı Yıldırım, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitaroviç ile görüştü BMM Başkanı Binali Yıldırım, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile görüştü. Kitaroviç, Meclis Başkanı Yıldırım eşliğinde TBMM'nin, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında bombalanan bölümlerini gezdi.
16.01.2019 Siyaset
Kabul edildi! Çalışma saatleri...
Kabul edildi! Çalışma saatleri... AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Millet seçtiği temsilicileri vasıtasıyla egemenlik yetkilerini kullanır. Eğer millet demokrasi içinde bu hükümete destek veriyorsa demek ki doğru işler yapıyoruz" dedi.
20.11.2018 Siyaset
Ege’de beklenen tsunami gelmedi!
Ege’de beklenen tsunami gelmedi! Ege genelinde Muharrem İnce yüzde 43.5, Tayyip Erdoğan 42.9 oy aldı. İzmir, Aydın, Muğla’dan Millet İttifakı zaferle çıktı. Ancak oy oranında beklendiği gibi bir artış yaşanmadı. Denizli, Balıkesir, Uşak ve Manisa ise Cumhur İttifakı ile Erdoğan’ı zirveye taşıdı
24.06.2018 Siyaset
Süleyman Soylu: Deniz Baykal sana yazıklar olsun
Süleyman Soylu: Deniz Baykal sana yazıklar olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Baykal'ın referandumla ilgili sözlerine sert tepki gösterdi
4.04.2017 Siyaset
Dev proje 2017'de taman
Dev proje 2017'de taman Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir ve Manisa'yı birbirine bağlayacak Sabuncubeli Tünelleri'nde “ışık gördü töreninin" iki kentin kurtuluş yıl dönümü olan 8 ve 9 Eylül 2017 tarihine yetiştirileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Şehit onbaşı Evren Kara gözyaşlarıyla uğurlandı
Şehit onbaşı Evren Kara gözyaşlarıyla uğurlandı Şemdinli'de terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Alaşehirli Onbaşı Evren Kara için Killik Mahallesi'ndeki Pazar Camisi'nde tören düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
Avrasya Uluslararası Geleneksel Okçuluk Müsabakaları Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde başladı
Avrasya Uluslararası Geleneksel Okçuluk Müsabakaları Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde başladı YÜREĞİR Belediyesi tarafından organize edilen edilen geleneksel okçuluk müsabaka ve şenlikleri olan Etrac'ın 8'incisi (Avrasya Uluslararası Geleneksel Okçuluk Müsabakaları) Adana'nın Yüreğir İlçesi Mustafalar Köyü'nde 19 ülkenin katılımı başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye'nin en büyük geleneksel okçuluk müsabakaları yapıldı
Türkiye'nin en büyük geleneksel okçuluk müsabakaları yapıldı Adana 2 gün boyunca geleneksel okçuluk gösterilerine ev sahipliği yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
MHP'li başkan kalp krizi geçirdi
MHP'li başkan kalp krizi geçirdi Manisada’da yurt dışı oylarının illere dağıtılması sonucu vekil sayısını artırarak kentten 5 milletvekili çıkartan AK Parti, bu sonucu MHP ile eski DYP ve eski ANAP’lıların oyunu alarak elde etti...
29.09.2021 Gündem
Son dakika gelen vekilliğini böyle kutladı
Son dakika gelen vekilliğini böyle kutladı AK Parti Manisa 5. sıra milletvekili adayı İsmail Bilen, resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından son dakika milletvekili seçilmesini Facebook hesabından bir video paylaşarak kutladı.
29.09.2021 Gündem
Bülent Arınç meydan okudu
Bülent Arınç meydan okudu BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın milletvekili aday tanıtımı törenine muhalefete yüklendi. Arınç, muhalefetin tek başına iktidarı hedefleyemediklerini öne süren Arınç, "13 yıldan beri benim genel başkanlarım 'Birinci parti olamazsam siyaseti bırakırım' diyor. Hanginiz söyleyebildiniz bunu. Kapağı atmışsınız bir yerde genel başkanlığa dünya gitse umurunuz da değil. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığında yeni ve güçlü iktidarımız için yolumuz açık olsun" dedi
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
AK Parti 12 ilçe yönetimini istifaya çağırdı
AK Parti 12 ilçe yönetimini istifaya çağırdı Adana'da 30 Mart yerel seçimlerinde büyükşehir ile birlikte 11 ilçede sandıktan mağlup çıkan Ak Parti, 12 ilçe başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin istifasını istedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de bir istifa daha!
AK Parti'de bir istifa daha! Adana ve Kemer'de adaylara tepki istifası
21.01.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri