Su faturaları ile ilgili flaş karar! Resmi açıklama geldi, abonelerden tahsil edilecek, KDV...
Su faturaları ile ilgili flaş karar! Resmi açıklama geldi, abonelerden tahsil edilecek, KDV... Su faturaları ile ilgili milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. Faturalara yansıtılacak. 5 yıldır ödenmeyen KDV tutarları abonelerden tahsil edilecek. Bu da faturalarda artışa neden olacak. İSKİ tarafından yapılan açıklamada 5 yıldır eksik yazılan KDV'lerin faturalara yansıtılarak abonelerden tahsil edileceği duyuruldu.
13.01.2022 Ekonomi
Su faturaları ile ilgili flaş karar! Resmen açıklandı...
Su faturaları ile ilgili flaş karar! Resmen açıklandı... Su faturası ile ilgili çok sayıda vatandaşı ilgilendiren önemli karar. Resmen açıklandı. Su borçları yeniden yapılandırılmaya başlandı. Peşin ödemede yüzde 90 gecikme zammı indirimi yapılıyor. 31 Ağustos 2020 öncesine ait ödenmemiş su borçlarına ilişkin yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların yıl sonuna kadar başvuru yapması gerekiyor. Öte yandan 36 aya kadar taksit imkanı da sağlanıyor.
10.12.2020 Ekonomi
Annesini çekiçle öldürüp evde parti vermiş
Annesini çekiçle öldürüp evde parti vermiş İstanbul Arnavutköy'de annesi Melahat İşbir (39)'i çekiçle öldürüp battaniyeye sardığı cesedi boş araziye gömen Batuhan Ünal (21) ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık kasten öldürme amacının olmadığını dile getirirken, dayısı ise sanığın annesini öldürdükten 3 gün sonra evde parti yaptığını ve görüntüleri sosyal medyada paylaştığını iddia etti.
19.10.2020 Yaşam
İBB Meclisi'nde su zammı tartışması
İBB Meclisi'nde su zammı tartışması İstanbul’da 20 Temmuz’dan itibaren su faturaları yüzde 12.6 zamlı ödenecek. CHP’nin verdiği ilk teklifte su fiyatları için yüzde 35’lik zam öngörülürken, bu öneri AK parti Grubu tarafından kabul görmedi. Yüzde 12.6’lık zam İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi.
18.07.2020 Ekonomi
Engelliye büyük destek!
Engelliye büyük destek! Türkiye’de 10 milyona yakın engelli vatandaş bulunuyor. Aileleriyle birlikte 25 milyonluk bir kitle var. Devlet hem engellilere hemde engellilerin yakınlarına birçok destek sağlıyor. Her yıl, 10-16 Mayıs tarihleri ‘Engelliler Haftası’ olarak kutlanıyor. İşte engellilerin haklarını ve hayatını kolaylaştıracak bilgiler.
14.05.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o sözlere sert tepki: Biraz izan sahibi ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o sözlere sert tepki: Biraz izan sahibi ol Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenler'deki millet bahçesinin açılışında konuştu. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, "15 Temmuz gecesinde tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş olabilirsin ama bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın, onu bil." dedi.
16.12.2018 Siyaset
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler AK Parti dönemindeki projeleri anlatan ve 'Anladın mı Kemal?" diye seslenen Erdoğan, "Ben bunun peşinden gidenlere şaşıyorum.'İspat et bu görevi bırakacağım' dedim. İspat yok. Yine söylüyorum,; "ispat ettiğin anda ben cumhurbaşkanlığını bırakacağım' dedim, ama sen de CHP’nin başına, bu milletin başına bela olmaktan çekil" dedi
29.11.2017 Siyaset
Manisa'da yaşayan dedeye İSKİ şoku!
Manisa'da yaşayan dedeye İSKİ şoku! Manisa'da yalnız yaşayan 80 yaşındaki Adın Atbaş'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü su faturası gönderdi. İstanbul'a hiç gitmediğini, gayrimenkulünün de olmadığını söyleyen Atbaş, İSKİ yetkililerine seslenerek, "Ev benimse neredeyse bu evi verin bana, borcumu da ödeyeyim" diyerek tepki gösterdi.
21.03.2017 Yaşam
İSKİ'ye borcu olanlara müjde!
İSKİ'ye borcu olanlara müjde! İSKİ'den yapılan duyuruya göre, abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak.
23.09.2014 Ekonomi
İstanbul'a dev bütçe
İstanbul'a dev bütçe İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2012 yılı konsolide bütçesi 19 milyar 445 milyon 178 bin lira olarak belirlendi. Büyükşehir Belediyesi bu bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesini geride bıraktı
20.11.2011 Ekonomi
Vatandaşın kâbusu
Vatandaşın kâbusu İstanbul’da İSKİ tarafından aboneye kesilen 557 TL’lik fatura nasıl 13 TL’ye düştü?...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da su zammına onay
İstanbul'da su zammına onay Zamlı su tarifesi 1 Ağustos’ta yürürlüğe girecek
17.07.2009 Ekonomi
Tapu değişiminde iyi haber
Tapu değişiminde iyi haber Kat mülkiyetinde süre uzuyor kuyruğu bitirecek formül aranıyor
18.05.2009 Ekonomi
Borç dağları aştı umut Maktum’da
Borç dağları aştı umut Maktum’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin borcu yaklaşık 1 milyar YTL
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri